Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

LOVE BOOKS LOVE READ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΙ ΚΥΚΝΟΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΦΑΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δύο ιστορίες στο χθες και στο σήμερα υφαίνονται μ'έναν εξαιρετικό τρόπο.
Λουίζα , Αντώνης, Πολίνα , Μίλτος, Στέργιος.
Σκέψεις  που κατακλύζονται  από εικόνες και περιστατικά, άλλοτε στο πρόσφατο πικρό παρελθόν και άλλοτε στις παλιές ευτυχισμένες στιγμές...
 Η Πολίνα, η ηρωίδα του σήμερα, μαθαίνει με πολύ άσχημο τρόπο, ότι δεν είναι κόρη εκείνου που μέχρι σήμερα θεωρούσε πατέρα της.
Θα νιώσει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της και θα  ανατραπούν όλες οι ισορροπίες της.
Θυμωμένη  και απογοητευμένη θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, αφήνοντας πίσω της τους ανθρώπους που την πλήγωσαν.
Από ένα παιχνίδι της μοίρας θα βρεθεί στα Γιάννενα, στο επίκεντρο μιας συνταρακτικής αποκάλυψης...
Ο νέος έρωτας που θα εμφανιστεί στη ζωή της,  στο πρόσωπο του Στέργιου, και η φιλία της με   την αδερφή του, θα πυροδοτήσουν την αρχή ξέφρενων εξελίξεων.
Κρυμμένα μυστικά του παρελθόντος  αναβλύζουν στην επιφάνεια.
Ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας, ο αναγνώστης θα παρασυρθεί στην ιστορία μιας άλλης εποχής,της Λουίζας, του Αντώνη και του Μίλτου.
Και εκεί θα ανακαλύψει ότι όταν η τύχη αποφασίσει να  ειρωνευτεί τους ανθρώπους μπορεί να γίνει πραγματικά αδυσώπητη...
Ο πόνος της απώλειας..
Απελπισία και αποξένωση..
Συμβιβασμός..
Οι ήρωες θα βρεθούν μπροστά  σε ανατροπές . Οι μοιραίες αποκαλύψεις θα  επουλώσουν  όλες οι  πληγές του παρελθόντος.Η λύτρωση , η συγχώρεση, η ελπίδα είναι ένα βήμα μπροστά τους, για να αγγίξουν την υπέρτατη ευτυχία.
Ένα συγκινητικό μυθιστόρημα για τις δεύτερες ευκαιρίες της ζωής.
Η δύναμη της αληθινής αγάπης  κυριαρχεί σε όλες της τις μορφές και  στο τέλος θριαμβεύει! 

LOVE BOOKS-LOVE READ 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Όταν η Πολίνα ανακαλύπτει ότι δεν είναι πραγματική κόρη εκείνου που μέχρι πρόσφατα θεωρούσε πατέρα της και ότι η μητέρα της έχει εραστή, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Το μόνο που της μένει είναι να εγκαταλείψει οριστικά το σπίτι που την πλήγωσε και τους ανθρώπους που την εξαπατούσαν τόσα χρόνια. Καταλήγει στα Γιάννενα, την πόλη με τη μυθική λίμνη και την ξεχωριστή γοητεία, πιστεύοντας ότι θα κάνει μια καινούργια αρχή. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι, πολλά χρόνια πριν, στον τόπο αυτόν άνθησε ένας μεγάλος έρωτας, που μπορεί να χάθηκε μέσα στη λαίλαπα του πολέμου, αλλά η αύρα του εξακολουθεί να υπάρχει και θα επηρεάσει καθοριστικά και τη δική της τύχη. Στις όχθες της λίμνης όπου σεργιανίζει τώρα η Πολίνα χέρι χέρι με τον Στέργιο, σεργιάνιζε στον πόλεμο μια εθελόντρια νοσοκόμα μ’ έναν όμορφο στρατιώτη, που είχε τραυματιστεί στα χιονισμένα βουνά της Αλβανίας.

Δυο ιστορίες ενωμένες με ασημένια κλωστή, όπως οι ασημένιοι κύκνοι που κεντούσε κάποτε μια ερωτευμένη κοπέλα. Μια αγάπη σημαδεμένη από τη φρίκη του πολέμου, το μεγαλείο της αφοσίωσης, την τόλμη των γενναίων και την προσμονή της λύτρωσης.  

Πολλά χρόνια μετά τον πόλεμο του ’40, στα Γιάννενα, απ’ όπου άρχισαν όλα, οι νεότεροι ήρωες θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει από αναπάντεχες ανατροπές, στον απόηχο ενός μεγάλου έρωτα.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου