Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

LOVE BOOKS -LOVE READ :ΑΠΟΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ -J.P.DELANEY ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Εκεί που σταματά η αλήθεια, αρχίζει το ψέμα!
<<Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί, για αρκετό χρονικό διάστημα, να φοράει ένα πρόσωπο για τον εαυτό του κι ένα για το άλλο πλήθος, χωρίς στο τέλος να μπερδευτεί και να μην ξέρει ποιο από τα δυο είναι αληθινό>>.
Κλερ, η όμορφη Βρετανή ηθοποιός, είναι το παράνομο δόλωμα μιας εταιρίας δικηγόρων που αναλαμβάνει διαζύγια..
Είναι αυτή που παγιδεύει τους άπιστους συζύγους, καταγράφοντας τις ερωτικές τους προτάσεις.
Τα πάντα κυλούν ομαλά!
Η άγρια δολοφονία μιας πλούσιας πελάτισσας,  θα αλλάξει τα πάντα.
Κύριος ύποπτος είναι  ο σύζυγος του θύματος,ο  Πάτρικ!
Η Κλερ θα αναλάβει μια ακόμη αποστολή, αυτή τη φορά  όμως από την αστυνομία...
Πρέπει να κάνει τον Πάτρικ να ομολογήσει...
Όλα λειτουργούν βάσει σχεδίου και το παιχνίδι αρχίζει!
Ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ, ένα άριστο ψυχογράφημα, μια ιστορία για έναν άνδρα (Πάτρικ) και μια γυναίκα (Κλερ) που προσπαθούν να μαντέψουν ο ένας, τα κίνητρα του άλλου!
Κινηματογραφικό,Ανατρεπτικό,Παραπειστικό!
Η πραγματική Κλέρ, και ο πραγματικός Πάτρικ θα ξεγυμνώσουν τις καρδιές τους, ή μήπως όχι ;
Η αγωνία είναι έντονη από τις πρώτες σελίδες του βιβλίου,  και όσο προχωράς την ανάγνωση, βυθίζεσαι στη ροή της ιστορίας που κορυφώνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.
Το ερωτικό στοιχείο συνυπάρχει με την αγωνία και εκεί που νομίζεις ότι ''έπιασες'' την άκρη, έρχονται οι αλλεπάλληλες ανατροπές  και ξεκινάς πάλι από την αρχή...
Ο συγγραφέας  με τη δύναμη της άμεσης πένας του, χρησιμοποιεί  με επιτυχία όλα τα τεχνάσματα που χρειάζονται, ώστε να μπορέσει να αποπροσανατολίσει και να  καθηλώσει τον αναγνώστη.
Εν κατακλείδι αν ψάχνετε ένα βιβλίο με ένταση κι ένα σοκαριστικό αποκορύφωμα, είστε εδώ!!!

LOVE BOOKS - LOVE READ


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ


Η Κλερ, Βρετανίδα ηθοποιός στη Νέα Υόρκη χωρίς πράσινη κάρτα, χρειάζεται δουλειά και λεφτά για να επιβιώσει. Και βρίσκει και τα δύο. Αλλά όχι με τον συνηθισμένο τρόπο που θα περίμενε κανείς. 

Συμφωνεί να χρησιμεύσει ως δόλωμα για λογαριασμός μιας εταιρείας δικηγόρων που αναλαμβάνει διαζύγια. Αποστολή της είναι να παγιδεύει συζύγους που απατούν τις γυναίκες τους, καταγράφοντας τις ερωτικές προτάσεις τους. Οι κανόνες; Να μη ρίχνεται εκείνη στο υποψήφιο θύμα∙ να του κάνει ξεκάθαρο ότι είναι διαθέσιμη, αλλά να περιμένει την πρόταση από εκείνον και όχι το αντίστροφο. Η εταιρεία αναζητά αποδεικτικά στοιχεία, όχι εξαναγκασμό. Εξάλλου, οι αθώοι δεν έχουν τίποτε να κρύψουν. 

Και τότε το παιχνίδι αλλάζει. 

Όταν η γυναίκα ενός από τους στόχους της Κλερ δολοφονείται άγρια, η αστυνομία είναι σίγουρη ότι ο σύζυγος είναι ο θύτης∙ έτσι, για να τον πιάσει προτού σκοτώσει ξανά, αναθέτει στην Κλερ να τον κάνει να ομολογήσει. Η Κλερ μπορεί να τα καταφέρει. Είναι εξαιρετική στο να μιμείται κάποια που δεν είναι, να υιοθετεί μια νέα φωνή και ταυτότητα. Για μια γυναίκα που είναι κορυφή στην τέχνη της χειραγώγησης, πόσο δύσκολο είναι να παγιδεύσει έναν δολοφόνο; 

Όμως τελικά ποιος είναι το δόλωμα και ποιος το θύμα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου