Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:ΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ JUDITH Mc NAUGHT ΔΙΟΠΤΡΑ ELXIS


Αναμφίβολα από αυτές τις  ξεχωριστές  ιστορίες αγάπης  που στοχεύουν κατευθείαν στην καρδιά του αναγνώστη!
Δένεσαι με τους ήρωες από την πρώτη στιγμή!
Δικαιολογείς τα πάντα μια και ξέρεις όλες τις σκέψεις τους και στην πορεία όλα τα βιώματά τους...
Είναι αυτά που έχουν διαμορφώσει  τις συμπεριφορές τους ,τους χαρακτήρες τους.
Είναι το πρόσωπο που θέλουν να φαίνεται προς τα έξω, και όχι ότι αισθάνονται.
Στίβεν και Σέρινταν, οι  δυο ισχυρές και κεντρικές προσωπικότητες του βιβλίου, βρίσκονται μπροστά στα μάτια σας και σας προκαλούν να τις ανακαλύψετε!
Χάρις Λάνκαστερ η κακομαθημένη κληρονόμος ξεκινά ένα υπερατλαντικό ταξίδι από την Αμερική για να γνωρίσει στην Αγγλία τον μέλλοντα αριστοκράτη σύζυγό της, Λόρδο Μπάρλετον !Συνοδός της σε αυτό το μακρινό ταξίδι είναι η Σέρινταν Μπρομλάι.
Στην διάρκεια  όμως του ταξιδιού  η Χάρις ερωτεύεται  και  εγκαταλείπει το πλοίο. 
Αυτή που βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσει το μέλλοντα σύζυγο της Χάρις, είναι η συνοδός της, η Σέρινταν...
Στίβεν Ντέιβιντ Έλιοτ Ουέστμορλαντ: Ο Κόμης του Λάγκφορντ! Ο αδερφός του γνωστού και αγαπημένου μας  Κλέιτον!Είναι αυτός που περιμένει στην αποβάθρα για να ενημερώσει την Χάρις ότι ο αρραβωνιαστικός της δεν βρίσκεται στη ζωή...
Και το γαιτανάκι του ολέθρου και της καταστροφής ξεκινά!!!
Ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις, ανομολόγητες αλήθειες,κρυμμένα μυστικά και για έναν έρωτα κεραυνοβόλο!
Από την μια πλευρά  της ζυγαριάς οι ενοχές,  οι ανασφάλειες  ,ο φόβος , η προκατάληψη,  οι  τύψεις, βυθίζουν τους ήρωες της ιστορίας  όλο και περισσότερο στον λήθαργο!
Το απόλυτο κενό , οι απορίες, η αβεβαιότητα  και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα από την άλλη, σηματοδοτούν ανεξίτηλα την αρχή μιας συγκλονιστικής σχέσης, με απρόβλεπτες συνέπειες. 
Αμφιβολίες, ανησυχίες, οδηγίες και προειδοποιήσεις  προσπαθούν να  αλλοιώσουν κάθε δυνατό συναίσθημα!
Μα είναι αδύνατον...
Έρχεται με ταχύτητα τυφώνα!
<<Μισώ.. να φοβάμαι>>
<<Δε θα σ'αφήσω.Σου το υπόσχομαι>> 
Σέρινταν μια γυναίκα ευάλωτη, ένας αξιοθαύμαστος συνδυασμός  ψυχικής ευγένειας και σθένους.
Στίβεν,ο ψυχρός αδιάλλακτος και  ακέραιος  αριστοκράτης, χρειάζεται την καλοσύνη και την τρυφερότητα στη ζωή του, αλλά δεν το παραδέχεται ούτε στον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό όμως που χρειάζεται  περισσότερο από οτιδήποτε άλλο για να καταλάβει την διαφορά, είναι να κοιτάξει βαθιά μέσα στα σαγηνευτικά μάτια  της Σέρινταν!Όταν το κάνει, βλέπει  το κουράγιο, τη φλόγα , την γλυκύτητα  και την ανεπιτήδευτη ζεστασιά της ..
Οι  χάρτινες αντιστάσεις του κάμπτονται και αυξάνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα  ο ερωτικός παλμός στερώντας τον από κάθε έλεγχο. 
<<Το να σε κοιτώ έγινε η αγαπημένη μου ασχολία από τη στιγμή που μου ζήτησες να σου περιγράψω το πρόσωπό σου >>
<<Σ' ευχαριστώ. >>
<<Για ποιο πράγμα;>>
<<Που έμεινες όλη τη νύχτα μαζί μου. >>
Ορμητική θύελλα αισθήσεων που κόβει την ανάσα και προκαλεί  μια πρωτόγνωρη απελπισία...
Απολαμβάνεις βήμα βήμα, το αίσθημα της ολοκληρωτικής  κατάκτησης, νιώθεις  έντονα την ερωτική αφύπνιση , τις πρωτοφανείς αντιδράσεις, τις απώλειες αυτοελέγχου  καθώς και  τις  αναπάντεχες αποκαλύψεις που σκίζουν την καρδιά στα δύο.
Απόρριψη και εγωισμός μετά από τραγικές παρεξηγήσεις.
Δυσπιστία , πόνος , απελπισία, και  θυμός! 
<<Θέλησες να με δεις;>>
<<Ήρθα να σου πω ότι φεύγω .Δεν ήθελα να εξαφανιστώ και αυτή τη φορά όπως έκανα την προηγούμενη.Δεν δέχομαι την πρότασή σου. >>
<<Έχει καλώς .>> <<Ήθελες κάτι άλλο;>>.
<<Ναι υπάρχει και κάτι άλλο.>>
<<Τι;>>
<<Αυτό!>>
Τον χαστούκισε τόσο δυνατά που το κεφάλι του τινάχτηκε στο πλάι.
<<Είσαι ένα  άκαρδο, άσπλαχνο τέρας.Νιώθω βρόμικη και μολυσμένη.Δεν θα  μπορέσω να συγχωρήσω ποτέ  την ίδια μου  ηλιθιότητα ,που σε εμπιστεύτηκα και σ' αγάπησα!>> 
Ένα καταπληκτικό δίδυμο που θα το λατρέψετε.
Δικαιολόγησα  τον σκληρό και πληγωμένο Στίβεν.
Λάτρεψα απόλυτα τον περήφανο αλλά δίκαιο Στίβεν, που μόλις κατάλαβε τις λάθος εκτιμήσεις του, έτρεξε σαν τρελός να σώσει ότι μπορούσε!Ξέχασε εγωισμό , ξέχασε περηφάνια,ξέχασε  τα πάντα .Η δικαίωση  ήρθε για να μεθύσει τις αισθήσεις μου  και να κάνει κατάληψη στο μυαλό  των ηρώων αλλά και στο δικό μου.
<<Θέλω να σου αλλάξω το όνομα έτσι ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά αμφιβολία για το ποια είσαι ή σε ποιον ανήκεις>>
<<Και περισσότερο από κάθετι άλλο , θέλω να σ'ακούσω να μου λες ''σ'αγαπώ'' κάθε μέρα της ζωής μου.Ως αντάλλαγμα  σου εγγυώμαι την εκπλήρωση κάθε επιθυμίας σου που είναι στο χέρι μου να  την κάνω πραγματικότητα .>>
Όλα για τη Σέρινταν που ήρθε στη ζωή του!
Η λύτρωση και η παράδοση άνευ όρων, του πιο σκληρού, του πιο περήφανου εργένη,  μου έφερε δάκρυα στα μάτια και απανωτά  ρίγη συγκίνησης. Τρεις μαγικές λεξούλες που έκλεισαν  όλη του την αφοσίωση  και έκαναν  την μαγική διαφορά:
<<Μέχρι που ήρθες εσύ...!>>
Bonus του βιβλίου, οι ήρωες από  το δεύτερο ζευγάρι της σειράς ,η λατρεμένη Γουίτνει μαζί με τον αξεπέραστο Κλέιτον, η μετέπειτα ζωή τους και φυσικά  η σημαντική τους συμμετοχή σε αυτή την καταπληκτική ιστορία  του Στίβεν και της Σέρινταν!
Μιλάμε πλέον για άλλο επίπεδο γραφής, για άλλο επίπεδο συναισθημάτων!
Δηλώνω ΜΑΓΕΜΕΝΗ και με τα τρία βιβλία της εκπληκτικής αυτής σειράς,  το βασίλειο των ουρανών!
Μην τα προσπεράσετε  για κανέναν απολύτως  λόγο!!!

LOVE BOOKS-LOVE READ 


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 


ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η νεαρή Σέρινταν Μπρομλάι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της γυρνώντας από εδώ κι από εκεί μαζί με τον αντισυμβατικό πατέρα της και τους μποέμ φίλους τους στην Αμερική. Πρόσφατα αναγκάστηκε να αλλάξει ζωή και να μείνει υπό την αυστηρή εποπτεία της θείας της, που της έμαθε να συμπεριφέρεται –σχεδόν– σαν κυρία και τη βοήθησε να γίνει δασκάλα. 
Όταν της έκαναν πρόταση να συνοδεύσει μια κακομαθημένη κληρονόμο που θα ταξίδευε στην Αγγλία για να συναντήσει τον αριστοκράτη μέλλοντα σύζυγό της, η Σέρινταν ενθουσιάστηκε, μια και θα μπορούσε να επισκεφθεί τη χώρα της οικογένειάς της. Ακόμα περισσότερο, ενθουσιάστηκε επειδή θα έκανε ένα τόσο μεγάλο και περιπετειώδες ταξίδι.

Φυσικά, η μοίρα έχει άλλα σχέδια και όλα θα πάνε στραβά. Κατ’ αρχάς, η κακομαθημένη και άμυαλη μις Χάρις Λάνκαστερ θα το σκάσει με έναν ξένο, πριν καν προλάβει να γνωρίσει τον αρραβωνιαστικό της. Και η Σέρινταν θα πρέπει να φτάσει μόνη της στον προορισμό τους και να ανακοινώσει με επισημότητα στον λόρδο Μπάρλετον ότι –δυστυχώς– κατά τη διάρκεια του ταξιδιού κατάφερε να χάσει τη μέλλουσα γυναίκα του. Όμως, πριν προλάβει να το κάνει αυτό, θα της ανακοινώσουν με επισημότητα ένα άλλο σοκαριστικό νέο που θα ανατρέψει τα πάντα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου