Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ LISA KLEYPAS ΕΚΔΟΣΕΙΣ ELXIS

Το πρώτο βιβλίο της σειράς  ξεκινά με  το εκπληκτικό δίδυμο  Άναμπελ -Σάιμον !
Σάιμον Χαντ ο μεγάλος ''πονοκέφαλος '' της πανέμορφης  Άναμπελ...
Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους προσπαθεί να κλειστεί πίσω από ένα τοίχο ψυχρότητας και αδιαφορίας!Τα συναισθήματα της όμως είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που παρουσιάζει,νιώθει μαγνητισμένη από την έντονη παρουσία του από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους.Όλες της οι αισθήσεις βρίσκονται σε εγρήγορση και οι συνηθισμένες άμυνες της  όποτε βρίσκεται μαζί του, γίνονται σκόνη... 
Συνεχίζει ακάθεκτη την εχθρική συμπεριφορά της γιατί είναι αποφασισμένη να παντρευτεί έναν πλούσιο ευγενή, για να σώσει την οικογένεια της από τη φριχτή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται μετά τον θάνατο του πατέρα της. Ο Σάιμον δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία,η μοίρα δεν τον έχει ευλογήσει με ευγενική καταγωγή, κατέχει μια τεράστια  αυτοσχέδια αυτοκρατορία μεγάλου πλούτου και δύναμης. Καλεσμένος παντού αλλά όχι αποδεκτός από την υψηλή κοινωνία !Αυτό τον καθιστά ακατάλληλο για τα σχέδια της!
Στο πριν ...
Η πρώτη τους επαφή επεισοδιακή!
Στιγμάτισε και τους δυο ήρωες!Η Άναμπελ γνωρίζοντας την καταγωγή του, προσπάθησε να θάψει κάθε ανάμνηση της πρώτης τους γνωριμίας στο πίσω μέρος του μυαλού της, αντίθετα ο Σάιμον από την πρώτη στιγμή που είδε την πανέμορφη Άναμπελ δεν μπόρεσε να την βγάλει από το μυαλό του.
Στο τώρα... Δύο χρόνια αργότερα η Άναμπελ παρέμεινε αδέσμευτη και ο Σάιμον είναι περισσότερο από έτοιμος να την διεκδικήσει, η έλλειψη της προίκας της, είναι το τελευταίο πράγμα που τον απασχολεί!
<<Μπορείτε να έχετε ότι θέλετε ,αλλά μόνο αν καταφέρετε να το ζητήσετε>>
<<Είστε αποφασισμένος να με ταπεινώσετε εντελώς, έτσι δεν είναι;Δεν θα μου επιτρέψετε να κρατήσω ούτε ελάχιστη αξιοπρέπεια;>>
<<Εγώ να σας ταπεινώσω;Μετά από δύο χρόνια που εισπράττω την περιφρόνηση σας και τα ειρωνικά σας λόγια κάθε φορά που σας ζητώ να χορέψουμε;>>
Ένα εκπληκτικά όμορφο και συγκινητικό ειδύλλιο ανοίγεται μπροστά σας.
Οι ήρωες μοιράζονται και τρέφουν τα ισχυρότερα και βαθύτερα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και αυτό γίνεται ορατό για τον αναγνώστη στην κάθε στιγμή, στο κάθε λεπτό που μοιράζονται μαζί.
<<Θα έκανες αυτό για μένα ;>>
<<Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα έκανα για σένα...>>
Ρίγη συγκίνησης όταν σκέφτομαι την λατρεία του ήρωα για την ηρωίδα!
<<Αφήστε με να σας παραχαϊδεψω. Αφήστε με να σας φροντίσω .Δεν είχατε ποτέ κάποιον να ακουμπήσετε πάνω του. Έχω γερές πλάτες Άναμπελ και είμαι ίσως ο μόνος άνδρας απ' όσους γνωρίζετε που μπορεί να σας αντέξει οικονομικά..>>
Επίμονος και αποφασιστικός !Παλεύει για την καρδιά της Άναμπελ μέχρι το τέλος! Είναι σίγουρα ο μόνος που κατάφερε να δει πίσω από το ψυχρό προσωπείο της Άναμπελ, την πραγματική Άναμπελ... Την αγάπησε τυφλά,βάζοντας την πάντα, πάνω από όλους και απ' όλα, αψηφώντας κάθε περηφάνια, κάθε εγωισμό για να μπορέσει να είναι μαζί της!
Τον λάτρεψα!Εφευρετικός , αξιόπιστος , τρυφερός,εχέμυθος προστατευτικός ! Ένας ήρωας αξέχαστος!Ένας ήρωας που κάθε γυναίκα θα ήθελε δίπλα της!
<<Δεν έχω αυτοέλεγχο σε ότι σε αφορά ..Κάθε λεπτό που δεν είμαι μαζί σου , το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να είμαι μέσα σου .Μισώ όλα όσα σε κρατούν χωριστά από μένα ...>>
Πρόκειται για ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα, με αξιολάτρευτους χαρακτήρες !
 Η  ιστορία της αγαπημένης Άναμπελ Πέιτον και του  λατρεμένου Σάιμον Χάντ είναι το τέλειο μείγμα τραγωδίας, αγωνίας, χιούμορ, συγκίνησης και ρομαντισμού. Αυτό το βιβλίο έχει πραγματικά τα πάντα!
Το εκτεταμένο παιχνίδι σκακιού... Τη στάση του ηρώα μετά το δάγκωμα ενός φιδιού απέναντι στην ηρωίδα,τον μυστηριώδη αποστολέα αλλά και τον ξαφνιασμένο παραλήπτη για ένα ζευγάρι μπότες, τον μήνα του μέλιτος... Στα top του βιβλίου ο λυτρωτικός και τόσο εκρηκτικός επίλογος...Το κομμάτι της αγωνίας και της μεταμέλειας, όταν πέφτουν πλέον οι μάσκες, εκεί θα βιώσετε το θρίαμβο της απέραντης αγάπης τους!!!
<<Συνειδητοποίησα κάτι, όταν στεκόμουν στο χυτήριο κοιτάζοντας το να καίγεται και ξέροντας ότι είσαι μέσα.Θα προτιμούσα να πέθαινα στην αγκαλιά σου Σάιμον ,παρά να ζήσω χωρίς εσένα.Έκανα λάθος όταν σου είπα ότι δεν ήξερα που ανήκω!Τώρα ξέρω Ανήκω σ'εσένα .Τίποτα δεν έχει σημασία πέρα από το να είμαι μαζί σου. >>
Ετοιμαστείτε για έναν έρωτα χωρίς όρια, χωρίς λογική που θα σας παρασύρει σε άλλες εποχές!Ένας δυναμίτης εκρηκτικής χημείας στα χέρια σας


LOVE BOOKS -LOVE READ


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Τέσσερις νεαρές γυναίκες μέσα σε μια αίθουσα χορού συμφωνούν να βοηθήσει η μία την άλλη με στόχο όλες να βρουν συζύγους… με οποιοδήποτε κόστος. 

Η πανέμορφη Άναμπελ Πέιτον θα μπορούσε να επιλέξει όποιον ήθελε. Όμως το γεγονός ότι δεν έχει καμία οικονομική επιφάνεια δεν της αφήνει πολλά περιθώρια. 
Η οικογένειά της βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και ο μόνος τρόπος να τη σώσει είναι να παντρευτεί έναν πλούσιο άντρα. 
Ο Σάιμον Χαντ, ο πιο επίμονος θαυμαστής της, θα μπορούσε να είναι ο τέλειος υποψήφιος. Ο όμορφος και φιλόδοξος επιχειρηματίας έχει, όμως, ένα μειονέκτημα: δεν ανήκει στην αριστοκρατία. 
Καθώς προσπαθούν να αντισταθούν ο ένας στον άλλον, θα βρεθούν αντιμέτωποι με έναν έρωτα πολύ πιο ισχυρό από όσο θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν. 

Ο έρωτας είναι ίσως το πιο επικίνδυνο παιχνίδι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου