Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΥΑΣ

Εθιστικό από την πρώτη του σελίδα.Ο  Έρωτας και  το πάθος, συνυφασμένος  με το μίσος, την εκδίκηση, τα σκοτεινά μυστικά  και  τις ανομολόγητες επιθυμίες. Η ιστορία της Βασιλικής και του Χάρη αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη, με αποτέλεσμα  η μία σελίδα  να φεύγει μετά την άλλη σε απίστευτους ρυθμούς. Διψά να μάθει  την συνέχεια , καίγεται να ανακαλύψει τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τους ήρωες   και  να φτάσει φυσικά στο πολυπόθητο τέλος αυτής της ιστορίας.Άμεση γραφή  και αξιοπρεπέστατη ,χωρίς επαναλήψεις ,κλιμακωτή ένταση, με έντονα τα  στοιχεία της αγωνίας, του έρωτα  και του μυστηρίου να θριαμβεύουν!Όλες οι αισθήσεις των ηρώων αλλά και του αναγνώστη   χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς  Ήρωες που παλεύουν απεγνωσμένα να ξαναβρούν  τον έλεγχο της κατάστασης που έχει φύγει μέσα από τα χέρια τους  χωρίς όμως  κανένα   αποτέλεσμα ! Η ερωτική χημεία χτυπάει κόκκινο , παραδίνονται στη δίνη της και αδιαφορούν για οτιδήποτε άλλο, δίνοντας έτσι το προβάδισμα  σε κάποιους  άλλους ..
Πάμε να γνωρίσουμε τους Ήρωες!
Βασιλική: Απεχθάνεται να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής..Έχει τους λόγους της..Ταραχή και φόβος ο μόνιμος σύμμαχός της.
Ζει πίσω από μια καινούργια ταυτότητα, βάζοντας στόχους ,κάνοντας όνειρα   και  δίνοντας υποσχέσεις στον εαυτό της να μη ξαναγυρίσει  για κανένα λόγο στην προηγούμενη ζωή της.
 Χάρης: Δυναμικός , αποφασιστικός και   απόλυτος  είναι από τους ανθρώπους  που θέλουν να παίρνουν την μοίρα στα χέρια τους  και να καθορίζουν οι ίδιοι το μέλλον τους.Έχει να ξεκαθαρίσει κάποιους λογαριασμούς από το πικρό παρελθόν του.. 
Είναι αυτός που θα μπει στα έγκατα της ψυχής της Βασιλικής ,προσπαθώντας να την προστατέψει.. Είναι ο βασικός του μάρτυρας...Και οι δυο  τους θα νιώσουν να   συνθλίβονται  από την χιονοστιβάδα του έρωτα , αυτή λοιπόν  θα ξεσηκώσει θύελλα ξεχασμένων συναισθημάτων που ποτέ πριν δεν είχαν υποπτευθεί ότι έκρυβαν μέσα τους ..
 Το μόνο μείον του βιβλίου για μένα (αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί μείον ) είναι ότι θα ήθελα να διαβάσω περισσότερες σελίδες, είναι από αυτά τα βιβλία που τις αποζητάς αντίθετα από κάποια άλλα που με τον μεγάλο όγκο τους πλατειάζουν και κουράζουν τον αναγνώστη!!!
Η προστασία μάρτυρα υπόσχεται έντονο πάθος ,εκρηκτική χημεία , έντονη αγωνία και τρελό ξενύχτι!
Όσοι είστε του αισθηματικού και της αγωνίας είστε εδώ!
LOVE BOOKS-LOVE READ

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ένα μίσος μεταξύ δύο ανδρών, ενός που δεν λογαριάζει τίποτα και ενός που έχει χάσει τα πάντα εξαιτίας του, και ένας ειδεχθής φόνος φέρνουν τον Χάρη και την Βασιλική κοντά.Εκείνος έχει ένα σκοπό μόνο, να βάλει στη φυλακή τον άνθρωπο που του κατέστρεψε την ευτυχία και ο μόνος τρόπος για να το κάνει , είναι με τη βοήθεια της Βασιλικής.
Εκείνη θέλει να μείνει κρυμμένη στις σκιές και στην ανωνυμία για να ξεφύγει από το παρελθόν της.Ο έρωτας και η ζωή έχουν άλλα σχέδια γι' αυτούς τους δυο, όμως και σύντομα μια απλή προστασία μάρτυρα εξελίσσεται σε ένα δυνατό πάθος και έναν έρωτα που στο τέλος ξεπερνά κάθε εμπόδιο.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου