Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟΨΗ : Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΙΡΗ ΚΙΟΥΜΠΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

<<ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΑΞΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ>>

Η λεπτή νοητή γραμμή που διαχωρίζει την πραγματικότητα από τη παραφροσύνη είναι εύθραυστη!
<<Ότι δεν μπορείς να δεις δεν μπορεί να σε πληγώσει ...>>
Τρεις οι κεντρικοί ήρωες του βιβλίου, τρεις και οι διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Χέιντι -Κρις -Γουίλοου
Αναλλασόμενα συναισθήματα !
Αναλλασσόμενες πληροφορίες!
Η διήγηση στο τώρα ...
Η διήγηση στο πριν...
Μαθαίνουμε το παρελθόν τους  ή τουλάχιστον έτσι νομίζουμε ...Αλλά ζούμε το παρόν και την όλη κατάσταση που επικρατεί και από τις τρεις πλευρές.
Καθ' όλη την διάρκεια του βιβλίου η ένταση και η αγωνία είναι διάχυτη παντού...
Γνωρίζεις ότι κάτι άσχημο θα συμβεί αλλά δεν ξέρεις τι...
Η απουσία της δράσης είναι το μεγαλύτερο ατού, γιατί  η συγγραφέας δίνει στον αναγνώστη την απόλυτη αίσθηση του φόβου και της αγωνίας έτσι ώστε να έχει  τον χρόνο να κάνει σενάρια για το τι ακριβώς συμβαίνει...
Έχει τη σιγουριά ότι τα πάντα θα αλλάξουν προς το χειρότερο, αλλά δεν γνωρίζει ούτε  μπορεί να φανταστεί  το χειρότερο...
Το οποίο έρχεται όταν πλησιάζει στο τέλος .. Μέσα από διαδοχικές αποκαλύψεις και ανατροπές στα όποια σενάρια έχει κάνει μέχρι τώρα!
Γιατί αυτό που πάντα καθορίζει το μέλλον μας είναι το παρελθόν μας!
Πρόκειται για ένα άριστο ψυχογράφημα χαρακτήρων, λυπηρό και σε κάποιες περιπτώσεις εξωπραγματικό.Το σημαντικότερο όμως είναι ,ότι πολλές από τις καταστάσεις που συμβαίνουν στο βιβλίο, συμβαίνουν και στην πραγματικότητα!
Από τα βιβλία που χαράζονται στη μνήμη σου και πάντα θα θυμάσαι το τέλος τους!
Αυτό από μόνο του κάνει τη διαφορά !
Αν σας άρεσε το ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ , μην προσπεράσετε την κουκλίτσα αν και διαφορετικό σαν ανάγνωσμα είναι το ίδιο έντονο !!!
LOVE BOOKS  LOVE READ 


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 


ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ 

Μια τυχαία συνάντηση, άνθρωποι συναρπαστικοί και μυστηριώδεις, ένας ιστός από ψέματα, συνθέτουν το νέο συναρπαστικό και περίπλοκο ψυχολογικό θρίλερ, από τη διεθνώς διακεκριμένη συγγραφέα του βιβλίου Το Καλό Κορίτσι, Mαίρη Κιούμπικα.


Η Χέιντι βλέπει μια παράξενη νεαρή κοπέλα στην αποβάθρα του τρένου κάτω από βροχή, να σφίγγει στην αγκαλιά της ένα μωρό. Η κοπέλα επιβιβάζεται βιαστικά στο τρένο και χάνεται. Όμως για έναν παράξενο λόγο, η Χέιντι δεν μπορεί να διώξει την κοπέλα αυτή από το μυαλό της. `Ανθρωπος ευαίσθητος και πονόψυχος εργάζεται σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση και φροντίζει αδέσποτα ζώα και ανθρώπους που είναι σε ανάγκη. Όταν μια ημέρα γυρίζει στο σπίτι φέρνοντας μαζί της την άστεγη κοπέλα και το τεσσάρων μηνών μωρό της, ο άνδρας της και η κόρη της θα αντιδράσουν έντονα...
Ωστόσο η Χέιντι είναι αποφασισμένη να βοηθήσει την άγνωστη και το μωρό της. Της προσφέρει στέγη και προσπαθεί να την βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της... Όμως όταν αρχίζουν να έρχονται στο φως σκοτεινά στοιχεία από την προηγούμενη ζωή της κοπέλας αυτής, θα φέρουν την Χέιντι ενώπιον ενός διλήμματος και μιας μεγάλης ασύμμετρης απειλής.

LOVE BOOKS -LOVE READ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου