Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΓΙΩΤΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ MARADEL

Γνώρισα την  συγγραφέα  μέσα από την  διαδικτυακή πλατφόρμα του  Wattpad και από εκεί  αγάπησα τη  δουλειά της. Περίμενα με αδημονία το τελευταίο της μυθιστόρημα (''Της ψυχής μου το Διαμάντι'') γιατί  αυτό δεν ανέβηκε ποτέ μέσα στον ιστό.Είναι λοιπόν επίσημα η πρώτη  έντυπη δουλειά της. Πρόκειται για μια νέα ιστορία στην οποία πρωταγωνιστεί ο έρωτας με full τα γκάζια!Άκρως εθιστική από την πρώτη της σελίδα.Η Γιώτα Αδαμοπούλου  μου πρόσφερε αξέχαστες στιγμές πάθους, πόνου και έρωτα μέσα από μια, εξελιγμένη γραφή, θα έλεγα αγνώριστη αν μου επιτραπεί η έκφραση που σε τίποτα δε θύμιζε τη Γιώτα του Wattpad!!Ένα βιβλίο καλοδουμένο μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια , χωρίς παραλείψεις και ασάφειες. Φίλιππος και Στεφανία οι δυο κεντρικοί ήρωες και η σχέση τους !Η γνωριμία τους ξεκινά από πολύ παλιά,αλλά  με  την πάροδο του χρόνου εξελίσσεται σε κάτι απαγορευμένο. Ένα αεροπορικό δυστύχημα αλλάζει τις ζωές τους, αφήνει ανεξίτηλα σημάδια στις καρδιές τους .Όσο περνά ο καιρός οι ισορροπίες γίνονται λεπτές και χάνονται, με αποτέλεσμα απαγορευμένα ένστικτα και μυστικές επιθυμίες να  βγαίνουν στην επιφάνεια...Εξάρτηση, Ερωτική Έλξη, Πάθος, Τύψεις,Καταπίεση, στήνουν χορό και φέρνουν την απόγνωση στους κεντρικούς ήρωες με αποτέλεσμα να γίνονται τραγικά λάθη μέσα από σπασμωδικές κινήσεις που έχουν αντίκτυπο στη ζωή τους και στην ευτυχία τους. Ένα εκρηκτικό δίδυμο που παλεύει να βρει την απόλυτη ευτυχία μέσα από τα ΄΄πρέπει '' της κοινωνίας μας .Όσο προχωράς την ανάγνωση του βιβλίου η ένταση κορυφώνεται μέσα από μεγάλες ανατροπές και αποκαλύψεις .Η προδοσία βρίσκεται μπροστά τους..Ένα ολόφρεσκο βιβλίο γραμμένο με  νεύρο, γεμάτο ένταση και  αγωνία  που δεν αφήνει τον αναγνώστη να χαλαρώσει καθ'όλη τη διάρκεια του.Η επιστροφή της Γιώτας Αδαμοπούλου πραγματικά έκανε τη διαφορά με μια πολύ δυνατή ιστορία αγάπης .Γραφή συναίσθημα και πλοκή!Τι άλλο να ζητήσει κανείς από ένα βιβλίο ? Αν είστε του αισθηματικού γραπώστε το!!!

LOVE BOOKS -LOVE READ 




ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ένα αεροπορικό δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, έγινε αιτία να αναλάβει ο Φίλιππος Αναστασιάδης, παρά τα είκοσι τρία του χρόνια, μια τεράστια περιουσία κι ένα μικρό κορίτσι δέκα χρονών, χωρίς να έχει καμία ιδέα τι έπρεπε να κάνει μαζί τους.
Οι ισορροπίες λεπτές κι αυτός αντιμέτωπος με την ίδια του την υπόσχεση απέναντι στη μικρή Στεφανία πως δεν θα επέτρεπε ποτέ κανένας να την πληγώσει.
Οκτώ χρόνια αργότερα τίποτα δεν είναι ίδιο.
Πόσα ενώνουν πια αυτούς τους δύο; Και τι άραγε θα μπορούσε να τους απομακρύνει;
Ο έρωτας, η αγάπη κι ο πόθος στήνουν έναν σατανικό χορό με το μίσος, το πάθος και τη διαπλοκή.
Ποιος ο νικητής και ποιος ο χαμένος;
Αυτοί οι δύο ενάντια στον κόσμο όλο ή ενάντια στις καρδιές τους;


2 σχόλια:

  1. Αυτο διαβαζω Λένα μου και εχω φτάσει στη μέση... Εξαιρετικό βιβλίο και σε ευχαριστω για την προτροπή σου να το παρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή