Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Τα παραμύθια είναι μικρά δείγματα της φαντασίας που διαθέτει η ζωή. Όποιος δεν πιστεύει σε αυτά, δεν βλέπει τις απεριόριστες δυνατότητές της!
Έτσι ακριβώς !Και επειδή λατρεύω τα παραμύθια με το happy end νιώθω από τους τυχερούς της ζωής!
Έχοντας διαβάσει το διαμάντι στην πρώτη του έκδοση η περιέργεια χτύπησε κόκκινο με την καινούργια επανέκδοση!
Και έτσι μπήκε στο μικροσκόπιο η σύγκριση του ενός βιβλίου με το άλλο!Τελείως διαφορετικός πρόλογος ,  αρκετές προσθήκες που εμπλούτισαν και έδεσαν τέλεια σε αυτή τη ρομαντική  και  παραμυθένια ιστορία, με μια γραφή περισσότερο ''χτενισμένη'' έτσι ώστε  να μην έχει μεγάλη απόκλιση από το αρχικό κείμενο και με ένα καινούργιο επίλογο που αφήνει τα περιθώρια για μια νέα ιστορία!
Θα σταθώ σε μια φράση του βιβλίου που κλίνει μέσα της μεγάλες αλήθειες!
Τα μάτια δε το γνωρίζουν το ψέμα παρόλο που το στόμα το αγαπά!
Ο έρωτας και πάλι κρατά γερά τα σκήπτρα!Έλενα μια ηρωίδα  ανεξάρτητη, ασυμβίβαστη ! Χακίμ ο γοητευτικός και σκοτεινός ξένος!Συναντιούνται κάτω από αντίξοες συνθήκες!Η γνωριμία τους καταλυτική...Μια  ματιά είναι αρκετή !Τα πάντα αλλάζουν όλα τα απίθανα γίνονται πιθανά !Έρωτας Πάθος  Προδοσία Ένταση Νεύρο σε τόσο αυξημένες δόσεις που σου κόβει τα πόδια, καρδιοχτυπάς για την κατάληξη της ιστορίας!! .Το ρούφηξα...Γεωργία το μόνο σίγουρο έχεις βρει τη μαγική συνταγή της καρδιάς μου.Περιμένω τη συνέχεια με τον Σαφίρ!


"Τα παραμύθια είναι μικρά δείγματα της φαντασίας που διαθέτει η ζωή. Όποιος δεν πιστεύει σε αυτά, δεν βλέπει τις απεριόριστες δυνατότητές της".
Το σκηνικό παράδοξο, άγριο: η αραβική έρημος, μια συνωμοσία, μυστικές υπηρεσίες, προδότες και ένα αιματηρό πραξικόπημα.
Δυο πρίγκιπες, αποφασισμένοι να ριχτούν στη φωτιά της μάχης.
Το Εμιράτο του Αλμάς, το Διαμάντι της Αραβίας, είναι το τρόπαιο που διεκδικούν.
Όχι, όμως, η Έλενα, που ξεκινά για ένα μοναχικό ταξίδι του μέλιτος, θέλοντας να αφήσει πίσω της την απογοήτευση για τον άνθρωπο που είχε εμπιστευτεί, δίχως να γνωρίζει πως από την πρώτη στιγμή αυτού του ταξιδιού μια σκευωρία εξυφαίνεται γύρω της. Αντιμέτωπη, ξαφνικά, με βαριές κατηγορίες και περιστοιχισμένη από ανθρώπους έτοιμους να ρισκάρουν και την ίδια τους τη ζωή για να πάρουν αυτό που θέλουν, η Έλενα βεβαιώνεται πως η ζωή παίζει παιχνίδια μαζί της.
Το διαμάντι της ερήμου είναι ένα ακόμη σκληρό παιχνίδι σε βάρος της


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου