Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙ- ΣΟΦΙΑ ΒΟΙΚΟΥ- ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Όταν η λογοτεχνία συναντά την πρωτότυπη πλοκή έχουμε ένα σπάνιο και πραγματικά αξέχαστο αποτέλεσμα!Ένα βιβλίο ξεχωριστό που θα μαγέψει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. Ο Αναγνώστης ταξιδεύει στη Βενετία εκεί όπου λαμβάνει μέρος αυτή η καταπληκτική ιστορία και συγκεκριμένα στο πιο παράξενο και ιδιόρρυθμο βιβλιοπωλείο του κόσμου. Όλα τα  βιβλία τυλιγμένα !Μικρά, μεγάλα παλιά, καινούργια,και όλα στην ίδια τιμή! Πρέπει  να  επιλέξεις βασιζόμενος στην μυρωδιά που αναδίδουν!Μοιάζουν όλα ίδια !Δεν είναι όμως !Πιάνεις ένα στο χέρι σου και όποιο μιλήσει στην καρδιά σου!Εκεί είναι το μυστικό Να διαλέξεις το βιβλίο με το καλύτερο άρωμα!Το άρωμα της ανεμελιάς, της προδοσίας ,της δυστυχίας βρίσκονται όλα μπροστά σου!Αυτό που σπανίζει γιατί είναι κρυμμένο πίσω από τα ράφια ή θαμμένο κάτω από νέες παραλαβές είναι το βιβλίο με το άρωμα της ευτυχίας!Ένα υπέροχο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους !Κάθε ήρωας και ένα δυνατό συναίσθημα! Βλέπεις την αθωότητα  μέσα από τα μάτια της Ιρένε !Το μυστήριο μέσα από την ιστορία της Ελιζαμπέτα!Την   αφοσίωση μέσα από τα ματιά του Αντζελο!Τη μεταμέλεια μέσα από την ιστορία του Ρωμανού!  Τον  απελπισμένο έρωτα  της Ρομπέρτα ! Αυτός που κινεί τα νήματα όλης αυτής της ιστορίας!Την αδιαφορία μέσα από την ιστορία της Πατρίτσια!Την  καλοσύνη από τον υπέροχο Πάμπλο και τα βαθιά κρυμμένα μυστικά από την Σινιόρα και   τον ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου τον Σενιόρ  Φραντσέσκο!  Ένα βιβλίο γεμάτο μυστικά που ξετυλίγονται μπροστά σου μέχρι το ανατρεπτικό του τέλος !! Ένα άριστο ψυχογράφημα με μια πλοκή που ξεφεύγει τελείως από ότι έχετε διαβάσει μέχρι σήμερα!Αγαπημένοι ήρωες ?Διχάζομαι είμαι ανάμεσα στον Πάμπλο και στον Άντζελο Αυτοί οι δύο λοιπόν ο καθένας για διαφορετικούς λόγους μπόρεσαν και τρύπωσαν στην καρδιά μου!Όποιος έχει διαβάσει το βιβλίο σίγουρα καταλαβαίνει το γιατί... 
Μη το χάσετε!!!!
LOVE BOOKS LOVE READ 
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ 
«Λυπάμαι… Τα βιβλία με άρωμα ευτυχίας είναι σπάνια. Ο σινιόρε Φραντσέσκο λέει πως είναι τόσο σπάνια που πρέπει να πληρώσεις μια περιουσία για να τα αγοράσεις. Εγώ, πάλι, λέω πως, για να σου αποκαλυφθεί ένα βιβλίο ευτυχίας, πρέπει πρώτα να έχεις περάσει από όλα τα αρώματα. Να διαβάσεις πολλά… αλλιώς πώς θα καταλάβεις πως αυτό που κρατάς είναι ευτυχία;»

Βενετία. Ένα βιβλιοπωλείο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Ένα βιβλιοπωλείο όπου επιλέγεις βιβλία με βάση το άρωμα που αναδίνουν και με τη βοήθεια της μικρής Ιρένε, που δεν ξέρει να διαβάζει. Ένας κόσμος σαγηνευτικός, από αμέτρητες εκδόσεις, σπάνιες και νέες, που τις παραδίδει τα μεσάνυχτα ένας μαυροφορεμένος άντρας με τη γόνδολά του. Ο Ρωμανός, ο Έλληνας με το αιρετικό αίμα, κυνηγάει με πάθος παλιά χειρόγραφα και περγαμηνές, ενώ παρασύρει σ’ έναν καταστροφικό έρωτα την όμορφη Ελιζαμπέτα. Πίσω από τις μισάνοιχτες γρίλιες ενός διάσημου πορνείου, η Σινιόρα κινεί αόρατα τα νήματα και επεμβαίνει στις ζωές των ανθρώπων.

Όταν η παλίρροια πλησιάζει και το νερό στη λιμνοθάλασσα φουσκώνει, η πόλη δακρύζει για να ξεπλύνει μια μεγάλη αμαρτία που βαραίνει στις πλάτες ενόχων και αθώων.

Ένα μυθιστόρημα-εξερεύνηση στον μυστηριώδη κόσμο των ανθρώπινων σχέσεων με φόντο την ατμοσφαιρική και ερωτική Βενετία.
(

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου