Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΦΤΕ Η ΝΥΧΤΑ ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ SILK


Η Έλενα Αντωνίου επιστρέφει μετά τα δάκρυα του πάθους με τη νέα της  δουλειά   το ''ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΦΤΕ Η ΝΥΧΤΑ''που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες από τις εκδόσεις SILK .Ξεκινάει με ένα δυνατό πρόλογο που σίγουρα σε  προετοιμάζει για το τι θα ζήσεις στη συνέχεια.Η ιστορία συνεχίζεται λίγα χρόνια μετά, με Πολιτικά σκάνδαλα, Διαπλοκές,Ίντριγκες  και έναν Ασυμβίβαστο Έρωτα που ψάχνει έδαφος να ευδοκιμήσει!Αλεξέι- Βαλέρια δύο προσωπικότητες ισχυρές  και συγχρόνως τόσο όμοιες μεταξύ τους.Ένα βιβλίο που τα έχει όλα περιπέτεια αγωνία και τι άλλο;Έρωτα, ένα θυελλώδη Έρωτα!.Η συγγραφέας χτίζει αργά και μεθοδικά τους χαρακτήρες των ηρώων της κάνοντας τον αναγνώστη μέρος αυτής της υπέροχης  ιστορίας . Ζει μαζί τους την κάθε στιγμή το κάθε λεπτό μέσα από τις σκέψεις τους και την καθημερινότητα τους, που σφύζει από αγωνία ένταση και πάθος.  Με αυτό τον τρόπο βλέπεις τα πάντα και από τις δύο πλευρές. Την πρώτη φορά που διάβασα το βιβλίο επικεντρώθηκα στην πλοκή του, γιατί διψούσα για τη συνέχεια και δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο...Ξαναδιαβάζοντας το όμως από την αρχή και γνωρίζοντας την κατάληξη της ιστορίας,  εστίασα τη προσοχή μου  στη γραφή και στην έρευνα που έχει γίνει για το βιβλίο.Στις μαγικές περιγραφές της Αγίας Πετρούπολης όπου εξελίσσεται η ιστορία αλλά και στην γραφή της Έλενας που είναι πιο μεστή από ποτέ!!Αν μου ζητούσαν να δώσω ένα τίτλο στο βιβλίο θα ήταν:Το απόλυτο ΝΑΙ...Όσοι το διαβάσατε γνωρίζετε...Έλενα μέσα από την καρδιά μου καλοτάξιδο!Οι ήρωες της υπέροχης αυτής ιστορίας να ριζώσουν για πάντα στις καρδιές των αναγνωστών!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ 
Στη δίνη της εξουσίας και του έρωτα…

H φιλόδοξη δημοσιογράφος Βαλέρια Γρηγορίου έχει αρκετούς εχθρούς, λίγους φίλους και ένα σκανδαλώδες παρελθόν που την καταδιώκει. Αποφασισμένη να κάνει το ρεπορτάζ της καριέρας της, που θα απογειώσει τη φήμη της και θα την καταξιώσει στον επαγγελματικό στίβο, ταξιδεύει στην Αγία Πετρούπολη. Στόχος, να ξεσκεπάσει το σκάνδαλο διαφθοράς και μαύρου χρήματος στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ο υπουργός Ενέργειας και Εμπορίου της Ρωσίας Αλεξέι Νικολάεφ.

Η Βαλέρια είναι αποφασισμένη να μεταχειριστεί κάθε τρόπο για να φθάσει στην αλήθεια, ακόμη και τη θηλυκότητά της, παραβαίνοντας την επαγγελματική και ηθική της δεοντολογία. Αλλά αυτό που δεν υπολογίζει είναι η απόλυτη γοητεία του Ρώσου πολιτικού και η πραγματικότητα που κρύβεται πίσω από το σκληρό και βλοσυρό του ύφος.

Στο δρόμο για την αποκάλυψη της αλήθειας οι δυο τους θα χαθούν σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι μυστικών, διπλωματίας, συμφερόντων και πάθους που θα θέσει σε κίνδυνο τόσο τις ζωές τους όσο και έναν μεγάλο έρωτα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου