Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΕΝΙΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ένα κοινωνικό και επίκαιρο ανάγνωσμα που θα προβληματίσει κάθε αναγνώστη και θα δώσει τροφή στις σκέψης του.Η κρίση του σήμερα με όλες της τις επιπτώσεις.Ο συγγραφέας ύστερα από μια προσωπική πικρή εμπειρία, μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του δημιουργώντας αυτό το μυθιστόρημα.Όπως αναφέρει και ο ίδιος  είναι τραγικό σε κάθε άνθρωπο να του βγάζουν την πρίζα και να νιώθει τη γη να φεύγει  κάτω από τα πόδια του βλέποντας χάος αμέτρητο!Οι ήρωες αυτής της ιστορίας δε διστάζουν να τσαλακωθούν είναι παλικάρια !Σηκώνονται   σφίγγουν τα δόντια  και πολεμούν, παρά τα χαστούκια της ζωής που έρχονται επανωτά το ένα μετά από το άλλο ελπίζοντας για ένα καλύτερο αύριο!Γιατί όταν πολεμάς  και δε σκύβεις κάτω το κεφάλι έχεις να ελπίζεις! Γιατί πάντα  με το σωστό προγραμματισμό μπορείς να περιμένεις το καλύτερο.Γιατί κάποια στιγμή ότι καλό κάνεις έρχεται  πίσω απλόχερα σε εσένα!Γιατί πάντα υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες στη ζωή αρκεί να ρισκάρεις και να μη σε πάρει από κάτω!Μαζί με το μαγικό φίλτρο της αγάπης που τη βλέπεις μπροστά σου σε όλες της τις μορφές,κυριαρχεί η σιδερένια θέληση το πείσμα η ανθρωπιά για κάποιους ήρωες ...  και για κάποιους άλλους η συγκινητική μεταμέλεια ..Ο συγγραφέας ξέρει να χτίζει χαρακτήρες που μιλάνε στις καρδιές των αναγνωστών!Ο Νικήτας Σαββάκης είναι ένας από αυτούς!Είναι ο τύπος του ήρωα που όλοι θα θέλαμε δίπλα μας!Είναι το παράδειγμα της ζωής για όλους εμάς!Τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτή τη ζωή χωρίς κόπο και θυσίες!Βαθιά συγκινητικό  ανάγνωσμα γεμάτο μηνύματα που  με την άμεση  και ρεαλιστική γραφή του Κ.Σακελλαρόπουλου  σε παρασέρνει και νιώθεις ότι το ζεις από πρώτο χέρι!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Το χάρισμα του Νικήτα Σαββάκη στα μαθηματικά προοιωνίζεται ένα λαμπρό μέλλον. Ωστόσο η μοίρα διαλύει την ανεμελιά και τον φέρνει αντιμέτωπο με μια σκληρή πραγματικότητα. Οι γονείς του μένουν άνεργοι κι αμέσως μετά έχουν ένα σοβαρό ατύχημα. Έτσι αναγκάζεται να διακόψει τις σπουδές του και να εγκαταλείψει τα όνειρά του. Συντετριμμένος ψυχολογικά, ξεκινάει να δουλεύει ως σερβιτόρος και, στη συνέχεια, ως μεταφορέας. Σκέφτεται πληγωμένος τα λόγια και τα χρόνια τα χαμένα. Παρ’ όλα αυτά, η λατρεία του στην επιστήμη του θα τον οδηγήσει να αποδεχτεί μια μεγάλη πρόκληση, που ξεπερνάει ακόμα και τα πιο τρελά όνειρα. Περνώντας από συμπληγάδες κι έχοντας τη βοήθεια της αγαπημένης του Έλενας, θα ακολουθήσει μια πορεία που θα τον οδηγήσει ψηλά. 

Ένα μαγικό ταξίδι ψυχής από τον Ψηλορείτη και τα Χανιά ως το Κέιμπριτζ και το Όσλο, ένας χορός των δυσνόητων αριθμών, μια ωδή στη δύναμη και τη θέληση, κόντρα στη μοίρα και στους καιρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου