Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΚΙ ΟΜΩΣ ΗΩ ΑΥΓΕΡΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ MARADEL

The Sky i have dreamed my Sky!
A Rose blooms under the blue Sky!
The Sky we all have dreamed our Sky!

Διαβάζεις και πονάς διαβάζεις και αισθάνεσαι διαβάζεις και ζεις το κάθε λεπτό!Γίνεσαι μέρος της υπέροχης παρέας.Ένα βιβλίο ύμνος στη φιλία και στον έρωτα. Βαθιά ανθρώπινο με λάθη πάθη αδυναμίες και σκοτεινά μυστικά που ξετυλίγονται σιγά σιγά μπροστά σου.Γραφή που στην κυριολεξία μαγεύει και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη.Η συγγραφέας έχει καταφέρει το αδιανόητο με τις πιο απλές λέξεις σου προκαλεί τόσο έντονα συναισθήματα που νομίζεις ότι το ζεις εσύ και όχι οι ήρωες!Η ψυχοσύνθεση των ηρώων απλά μοναδική!Αγάπησα τη Rose όπως την αγάπησαν οι ήρωες του βιβλίου!Ήρθε στη ζωή τους και άλλαξε τα ΠΑΝΤΑ. Λάτρεψα τον Sky για τον υπέροχο χαρακτήρα του Ένας ήρωας μοναδικός, ένας ήρωας αξέχαστος!Θα κατοικούν μόνιμα στην σκέψη μου.Rose και Sky ή μήπως πρέπει να γράψω Sky και Rose;Όπως και να το δεις είναι το ίδιο δύο ψυχές σε μία.The Sky i have dreamed my Sky!
A Rose blooms under the blue Sky!


ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
«Τα πέπλα της νύχτας είχαν καλύψει τνη πλάση και αυτός έριξε τα μάτια του στο έδαφος. Στα απομεινάρια της πράξης του. Απόκοσμο ύφος, που τρόμαζε όλα τα δαιμόνια και έσβηνε τις φωτιές τής κόλασης. Πίστευε πως, στο τέλος εκείνο το βάρος που καταπλάκωνε το στήθος του, θα αποχωρούσε, μα αυτό, τον είχε συνθλίψει. Σήκωσε το βλέμμα και βγήκε έξω. Πήρε στα χέρια του το σάκο που ήταν πεταμένος στο πορτ μπαγκάζ και εξαφανίστηκε»
Το παρελθόν του Σκάι παραμένει άγνωστο σε πολλούς. Είναι αυτό που τον έτρεψε σε φυγή, εγκαταλείποντας όσα έχτισε με κόπο. Και βρέθηκε να ταξιδεύει, συναντώντας όμοιούς του ανθρώπους, δραπέτες της ζωής.
Όσα δε μπορεί να ξεχάσει, όσα δεν αντέχει να αρθρώσει και όσα έπαψε να νιώθει, υπάρχουν γραμμένα σε ένα φθαρμένο απόκομα μιας εφημερίδας, που κρατά πάντα μαζί του. Το όνομά του, έχει ιστορία. Το χαμένο χαμόγελό του, η κλειδωμένη καρδιά του και η άγρια όψη του, έχουν δικαιολογία.
« Ο ήλιος έπαιζε, πετώντας τις αχτίδες του ολούθε. Μα εκείνη δε χρειαζόταν το φως του για να ζήσει. Απο μόνη της μια λάμψη και όσοι την έβλεπαν να απολαμβάνει τον πρωινό της περίπατο, τη χαρακτήριζαν ως αγγελόπλαστο θηλυκό. Μέχρι που ο φοβος έσπασε την εικόνα σε χίλια κομμάτια» 
Η Ρόουζ είναι ένα ορφανό κορίτσι που επιβιώνει στους επικίνδυνους δρόμους της Αμερικής. Πολλοί γνωρίζουν την ιστορία της, μα ελάχιστοι την αλήθεια. Τα γαλάζια της μάτια, το μέσο για να τρυπώνει στους Δαίδαλους των ψυχών. Το χαμόγελό της, όμοιο με κόκκινο θάμπος και η αγνή καρδιά της, το ισχυρότερο όπλο.
Τι θα συμβεί όμως, όταν ένα τριαντάφυλλο συναντήσει το μολυβένιο ουρανό;
Μπορεί ο έρωτας, η καλοσύνη και το θάρρος, να νικήσουν το κακό; 
Μπορεί η ζωή να έχει δυο πλευρές; 
Κι όμως… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου