Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

LOVE BOOKS-LOVE READ :ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Ο καθηγητής αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νικηφόρος Έξαρχος έχει μεγάλο πάθος  με τα αρχαιολογικά ευρήματα.Η  ανακάλυψη ενός αγάλματος είναι αυτή που θα σταθεί αφορμή για τη δολοφονία του. 

Η Νίκη και η  Ηλέκτρα είναι οι κόρες του καθηγητή.Αδερφές από διαφορετικές μητέρες, αν και γνωρίζουν η μία την ύπαρξη  της άλλης  δεν έχουν γνωριστεί ποτέ, τις ενώνει το αμοιβαίο μίσος.Μετά την δολοφονία του πατέρα τους, αποφασίζουν να συνεργαστούν και να  ανακαλύψουν τι ακριβώς συνέβη και  ποιος είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία του. Η Νίκη έχει δίπλα της τον Μάρκο, έμπιστο του πατέρα της και  φίλο της και η  Ηλέκτρα τον φίλο της τον  Τζον. 

Ο έρωτας παραφυλάει και ο κίνδυνος παραμονεύει. Στο κάθε δευτερόλεπτο, τα περιθώρια στενεύουν.

Έρωτας , αγωνία, μυστήριο , περιπέτεια, ανεξάντλητη  δράση και το κυνήγι ξεκινά!

Μια σειρά σοκαριστικών αποκαλύψεων τους παρασύρει στη δίνη της .

Οι ήρωες προσπαθούν  να λύσουν τους γρίφους που έχουν μπροστά τους.Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με  θανάσιμους εχθρούς, συλλέκτες και αρχαιοκάπηλους.

Οι ήρωες μπαίνουν στο στόχαστρο μιας πλεκτάνης και γίνονται θύματα της απληστίας.

Η ιστορία εξελίσσεται στην Αθήνα του σήμερα, αλλά και  στην υπόγεια πόλη της.

 Αυτή που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και είναι γεμάτη σήραγγες  και υπόγειες στοές.  

Ένας καινούργιος κόσμος γεμάτος από υπέροχες περιγραφές!

Τρομακτικά εθιστικός,τρομακτικά σαγηνευτικός!

Η Δήμητρα Ιωάννου συνέθεσε ένα μυθιστόρημα καταιγιστικής δράσης.Έστησε ένα άγριο  και  καλοδουλεμένο σκηνικό κάνοντας τον αναγνώστη να νιώσει  θεατής πρώτης θέσης! 

Το κείμενο είναι άμεσο και ρέει αβίαστα, η μία  σελίδα διαδέχεται την άλλη και χωρίς να το καταλάβεις έχεις βρεθεί στο τέλος της ιστορίας!

Σαν αναγνώστρια θα ήθελα να υπάρξει η συνέχεια της ιστορίας , να μάθω  για τις νέες περιπέτειες των ηρώων και την πορεία που είχαν στη ζωή τους.

Αν αγαπάτε  την περιπέτεια δράσης  και του μυστηρίου μη το προσπεράσετε!


LOVE BOOKS -LOVE READ 





  ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Έπειτα από μια συνταρακτική ανακάλυψη ο καθηγητής αρχαιολογίας Νικηφόρος Έξαρχος δολοφονείται από έναν αόρατο εχθρό που θέλει να σφετεριστεί το πολύτιμο εύρημά του. Συγκλονισμένες αλλά αποφασισμένες ως το μεδούλι οι δύο κόρες του, η Νίκη και η Ηλέκτρα, συμφωνούν να ξεπεράσουν την μεταξύ τους αντιπάθεια και να συνεργαστούν, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια για τον θάνατο του πατέρα τους. Σε έναν άνισο αγώνα με τον χρόνο παλεύουν να βρουν το κρυμμένο άγαλμα και να το παραδώσουν στα σωστά χέρια. Σύμμαχοί τους σε αυτό το επικίνδυνο ταξίδι ο αινιγματικός Μάρκος, ο γοητευτικός Τζον και ο τρελός φτερωτός θεός Έρωτας που φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή των τεσσάρων. Κυνηγημένοι από φανατικούς συλλέκτες, αντιμέτωποι με αδίστακτους αρχαιοκάπηλους και έχοντας απέναντί τους τη διαβόητη οργάνωση των Πενήντα Πέντε που φαίνεται να έχει μάτια παντού, προσπαθούν απεγνωσμένα να λύσουν γρίφους για να οδηγηθούν στην αλήθεια που στοίχισε τη ζωή του καθηγητή.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου