Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

LOVE BOOKS-LOVE READ: ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ SYLVIA DAY ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥΛΙΠΑ-ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 Μετά την τεράστια επιτυχία  του crossfire ,η συγγραφέας καταπιάνεται με ένα τελείως διαφορετικό βιβλίο.

Αν περιμένετε να διαβάσετε κάτι ανάλογο με το καθαρά  ερωτικό crossfire, ξεχάστε το ή απλά  αλλάξτε βιβλίο! Η πεταλούδα στον πάγο είναι  ένα ολιγοσέλιδο μυθιστόρημα, που  δεν του λείπει όμως  απολύτως τίποτα.Μέσα στις 184 σελίδες του, θα ζήσεις τη φιλία, το φόβο της  απώλειας, τη δυστυχία ,την μοναξιά,  τον έρωτα και την  απόλυτη αγάπη .Θα γνωρίσεις  την ιστορία της Τίγκαν και του Γκάρετ. 

Η γιατρός Τίγκαν βαθιά πληγωμένη από την προηγούμενη ζωή της, αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή  μετακομίζοντας  από την Νέα Υόρκη στην Ουάσιγκτον.

Νιώθει ήρεμη και  ευτυχισμένη με το  καινούργιο της σπίτι ,τη νέα της δουλειά, τις νέες της παρέες. 

Την ησυχία της έρχεται να ταράξει  ένας νέος  γείτονας, ο Γκάρετ Φροστ.

Η χημεία  μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή εκρηκτική. 

Ο Γκάρετ είναι ένας άνδρας επικίνδυνα γοητευτικός  και εξαιρετικά ευάλωτος. Κρύβει και αυτός τα δικά του μυστικά είναι όμως αποφασισμένος, να δείξει στην απροσπέλαστη Τίγκαν πως μπορούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να ζήσουν μαζί μια υπέροχη ζωή.

Οι εύθραστές ισορροπίες της Τίγκαν χάνονται κάτω από την επιμονή του Γκάρετ.

Μετά από καιρό  αρχίζει να νιώθει  και  πάλι ζωντανή.

Οι δύο  ήρωες θα  ζήσουν μια εκρηκτική σχέση χωρίς υποσχέσεις,  σαν να μην υπάρχει αύριο.

Μέσα από το  ζοφερό  παρελθόν που τους στοιχειώνει, παλεύουν να βρουν την λύτρωση και την ελπίδα ο ένας μέσα από τον άλλον.

Στο κείμενο ρέει έντονος και καυτός ερωτισμός αλλά σίγουρα δεν λείπει η αγάπη , ο πόνος , η συμφιλίωση, η συγκίνηση ,η τρυφερότητα .

Μέσα στην απελπισία και το σκοτάδι βρίσκει χαραμάδα και τρυπώνει η ελπίδα και το φως.

Αυτή την φορά η SYLVIA DAY  έπλασε μια απελπισμένη ιστορία αγάπης , με τόσο  ρεαλιστικούς χαρακτήρες  που όταν φτάσεις στο τέλος  της , είναι αδύνατο να μην αναφωνήσεις με την  αναπάντεχη ανατροπή που βρίσκεται μπροστά σου.

Ένα βιβλίο για τις δεύτερες ευκαιρίες της ζωής! Η δύναμη της αγάπης και της αφοσίωσης γίνεται έκρηξη αγαλλίασης, χαράς και αισθησιασμού, όχι μόνο για τους ήρωες αλλά και για τους αναγνώστες που θα επιλέξουν για να το ζήσουν.

LOVE BOOKS-LOVE READ


Προσθήκη λεζάντας

 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ


 BEST SELLER στη Wall Street Journal, τη USA Today, τη Washington Post και τις λίστες του Amazon

Η Σίλβια Ντέι, η Νο 1 συγγραφέας-φαινόμενο των New York Times, μας χαρίζει μια πολυαναμενόμενη παθιασμένη ιστορία αγάπης.
Παλιότερα, δε θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να ζει εδώ. Όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μένω πια σε ένα μέρος που αγαπώ και σε ένα σπίτι που ανακαίνισα, κάνω παρέα με νέους φίλους που λατρεύω, και έχω μια δουλειά που με γεμίζει. Συμφιλιώνομαι με το παρελθόν και βάζω νέα θεμέλια για το μέλλον.
Και μετά μετακομίζει στο διπλανό σπίτι ο Γκάρετ Φροστ.
Είναι ξεροκέφαλος και πολύ τολμηρός, μια οργισμένη δύναμη της φύσης που αναστατώνει τη μετρημένη τάξη της ζωής μου. Αναγνωρίζω τα φαντάσματα που τον στοιχειώνουν, το μαρτύριο που τον βασανίζει. Ο Γκάρετ θα ήταν επικίνδυνος σε κάθε περίπτωση, αλλά πληγωμένος γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνος. Φοβάμαι ότι είμαι πολύ εύθραυστη για ν’ αντιμετωπίσω τη θύελλα που μαίνεται εντός του, πολύ ντελικάτη για να αντέξω τον πόνο που τον σφυροκοπά. Όμως αυτός είναι αποφασισμένος… και τόσο δελεαστικός...
Και μερικές φορές η ελπίδα εμφανίζεται ακόμη και στην πιο παγερή ερημιά…
Συγκινητικό και σπαρακτικό, το ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ είναι μια λαμπρή επιστροφή από τη Σίλβια Ντέι, τη συγγραφέα της Νο 1 μπεστ σέλερ σειράς CROSSFIRE, που έχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου