Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

LOVE BOOKS-LOVE READ :ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΔΙΛΟΓΙΑΣ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΤΑΧΤΕΣ ΑΡΕΤΗ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΩΜΑΗ ΜΠΡΕΝΤΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΥΑΣ

<<Ονομάζομαι Φίλιππος Ραζής και η μοίρα με τιμώρησε αρκετές φορές , φροντίζοντας να μου κλέψει στιγμές ευτυχίας στο παρελθόν.Η καρδιά μου πάγωσε και η βαρυχειμωνιά με προστάτευσε σε πολλές περιπτώσεις.Έπεισα τον εαυτό μου πως η αγάπη αποτελεί μεγάλη αδυναμία , ενώ εγώ είχα γεννηθεί νικητής.Μέχρι τη στιγμή που αντίκρυσα εσένα για πρώτη φορά...>>

Επιτέλους ύστερα από  χρόνια η ιστορία του αγαπημένου  μου Φίλιππου Ραζή παίρνει έντυπη μορφή και έρχεται στα χέρια μου ολοκληρωμένη αλλά και πλήρως ανανεωμένη!

Τα τρία βιβλία της  σειράς που ξεκίνησαν από την φόρμα του Wattpad  και αγαπήθηκαν, έγιναν τελικά  δύο.

Ξεχάστε όσα ξέρατε εσείς που το διαβάσατε,  από πρώτο βιβλίο της διλογίας  είναι αισθητές οι αλλαγές και όσο προχωράς διαβάζεις ένα άγνωστο κείμενο! 

Πρόκειται για μια πολυπρόσωπη ιστορία, που σφύζει από έρωτα, ανατροπές και αγωνία.

Όλοι οι ήρωες από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο έχουν τη δύναμη να γυρίσουν τα γρανάζια της ιστορίας...

Φίλιππος Ραζής, ψυχρός, κυκλοθυμικός, απρόσιτος,  δίχως κανένα ίχνος ανθρωπιάς πάνω του. Η γνωριμία του με την Αρετή Βασιλείου πλημμυρίζει την ψυχή του με ξεχασμένα συναισθήματα,  τον κάνουν να  χάνει τα λογικά του,η εμμονή  που παθαίνει μαζί της  τον παρασέρνει σε επικίνδυνα μονοπάτια.Είναι πλέον θέμα χρόνου να βγούνε  σκοτεινά μυστικά και κρυμμένες αλήθειες στην επιφάνεια και να πυροδοτήσουν τις απρόσμενες εξελίξεις! 

Αρρωστημένα  πάθη, απόρριψη, εκβιασμοί, καταιγισμός γεγονότων , πράξεων  και συμπεριφορών!

Καλοστημένα σχέδια που προκαλούν απέραντο προβληματισμό μέσα από συμπεριφορές  που πληγώνουν και  υποσυνείδητα  κραυγάζουν  την  άνευ όρων  υποταγή.

Θύτες , θύματα πορεύονται με την  πυξίδα του έρωτα ,τα ηνία κρατά ποιος άλλος?  Ο απόλυτος καθοδηγητής η μοίρα!  

Αυτή που ενώνει τα πάντα!  Θα διασταυρώσει τα σταυροδρόμια  των πρωταγωνιστών και  θα στήσει ένα γαιτανάκι που θα το ακολουθήσουν όλοι χορεύοντας στις στάχτες των ονείρων, στις στάχτες των προσδοκιών , στις στάχτες  των επιθυμιών.

 Τον πριν συγκρούεται με το τώρα, καθώς το μαύρο σκοτάδι παλεύει με το φως. 

Έρωτας , Αγάπη , Εκδίκηση!  

Όσο προχωράς στην ανάγνωση του βιβλίου το πάζλ συμπληρώνεται, απορίες και ασάφειες χάνουν σιγά αλλά σταθερά έδαφος, τα πάντα ξεκαθαρίζουν και όλα κουμπώνουν μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Το μυαλό αδειάζει από κάθε σκέψη και γίνεται  μάζα από αισθήσεις που ξεσπούν και εκτινάζονται απελευθερώνοντας κάθε εμπόδιο. Οι ήρωες στροβιλίζονται  χωρίς επιστροφή και πετάνε μακριά από κάθε πραγματικότητα.

Ανελέητη επίθεση από θανατηφόρα βέλη έρωτα και μίσους!

Καυτή λάβα από ερωτικά παιχνίδια  σαγήνης και πάθους! 

Ουρλιαχτά οδύνης και απώλειας! Φαντάσματα από το παρελθόν έρχονται μπροστά τους μέσα από ένα καταιγισμό αντιφατικών συναισθημάτων.  

Επίδειξη δύναμης, περηφάνιας και εγωισμού  μέσα από ανατροπές και παρεξηγήσεις  που καλπάζουν τόσο γρήγορα , έτσι ώστε η ιστορία να  διεισδύσει  στο μυαλό σου με  τέτοια ένταση και να νιώσεις τα πάντα μέχρι το μεδούλι.

Φίλιππος και Αρετή !

Ένας έρωτας σκοτεινός, παράλογος , εξουσιαστικός, αχόρταγος, δίχως λογική που παρασέρνει τα πάντα στο διάβα του!

Αντικρίζεις την μεταμέλεια,την απελπισία, η  καρδιά σπάει σε χίλια κομμάτια!...

<<Θα επιστρέψει...Δε θα με αφήσει εδώ μόνο..>>

Η Θωμαή Μπρέντα έχει το σπάνιο χάρισμα να πλάθει σκληρούς αλλά αλησμόνητους ήρωες.

Μην περιμένετε να διαβάσετε μια ρομαντική ιστορία.

Είναι  μια  ιστορία  απόλυτα  επιβλητική, γεμάτη ένταση   νεύρο και παράνοια . Ένα παιχνίδι ισχύος που  σε παρασέρνει σ' ένα χείμαρρο λυτρωτικών συναισθημάτων και απόλυτης ηδονής μέχρι τελικής πτώσης.

Φίλιππε Ραζή θα μου λείψεις!

Πάντα φειδωλός στο λόγια σου, αλλά ποτέ στις πράξεις σου!

Κάποιες  μαγικές  λεξούλες  κάνουν τη διαφορά αφήνοντας ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη   της Αρετής, αλλά και στα δικά μου!

<<Μια ζωή μαζί σου... >>

Τους αγαπώ!

Και πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς , ο Ραζής είναι μια κατηγορία από μόνος του και δεν το κρύβω μία από τις μεγάλες μου αδυναμίες!

LOVE BOOKS-LOVE READ 



Σημείωση:

Ένα βιβλίο με τόσο δυνατό περιεχόμενο , είναι πραγματικά κρίμα να μην έχει και την ανάλογη επιμέλεια.

Αναφέρομαι στο πρώτο μέρος.
Αντίθετα δεν μπορώ να γράψω τίποτα για το δεύτερο βιβλίο, η επιμέλεια είναι ορατή από τις πρώτες σελίδες μέχρι το λυτρωτικό του τέλος!

Διαβάζοντας το δεύτερο βιβλίο σίγουρα ξεχνάς την έλειψη  επιμέλειας του πρώτου.



 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΟ 

ΣΤΑΧΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ 

ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΩΤΟ: ΑΡΕΤΗ 

«Και εάν σου έλεγα πως τώρα έχεις την ευκαιρία να με πείσεις, μια και μοναδική ευκαιρία;» τη ρώτησε αμέσως.
«Να σε πείσω;» αναρωτήθηκε μπερδεμένη. «Βαρέθηκα τα κόλπα σου Φίλιππε! Δεν υπάρχει εμείς, ποτέ δεν υπήρχε. Πάντα φταίω εγώ και ποτέ οι άλλοι! Δικαιολογείς τους πάντες εκτός από εμένα! Όλα ήταν στη σφαίρα της φαντασίας μου. Ο πλούτος κέρδισε, το μίσος...»
«Σήμερα Αρετή έχεις την ευκαιρία να τα παίξεις όλα στην αγάπη σου! Επιμένεις πως με αγαπάς και τώρα θα τα ποντάρεις όλα σ’ αυτήν!» της εξήγησε.

ΣΤΑΧΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ 

ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:  ΦΙΛΙΠΠΟΣ 

Ο Φίλιππος δεν ξέχασε, δεν μετάνιωσε, δεν ζήτησε ποτέ συγχώρεση, ερωτεύτηκε παράφορα αλλά δεν κατάφερε ποτέ να το ομολογήσει...
<<Οι άνδρες θέλουν να είναι πάντα η πρώτη αγάπη μιας γυναίκας.Οι γυναίκες αντίθετα , θέλουν να είναι η τελευταία αγάπη ενός άνδρα>>
Όσκαρ Ουάιλντ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου