Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

LOVE BOOKS- LOVE READ : ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ LISA KLEYPAS ΕΚΔΟΣΕΙΣ ELXIS


Το τέταρτο και τελευταίο βιβλίο  από τις τέσσερις εποχές, καταπιάνεται με την ιστορία της ρομαντικής  Ντέζι Μπόουμαν.
Είναι η μόνη ανύπαντρη της παρέας. Το τελεσίγραφο του πατέρα της, ότι πρέπει να βρει αμέσως γαμπρό και  πως αν δε τα καταφέρει θα παντρευτεί με το ζόρι αυτόν που θέλει εκείνος,της κόβει τα φτερά.
Ο γαμπρός που έχει επιλέξει ο πατέρας της ,δεν είναι άλλος από τον αχώνευτο και μισητό  Μάθιου Σουίφτ, το δεξί  χέρι στις επιχειρήσεις του.
Είναι αποφασισμένη να μην αφήσει να συμβεί τίποτα μεταξύ τους..
Ο έρωτας όμως που έρχεται  σαν κομήτης στη ζωή της, φέρνει τα πάνω κάτω ...
Ο Μάθιου Σουίφτ μπαίνει στο στόχαστρο της  και είναι πλέον χαμένος ...
Η  συνεσταλμένη Ντέζι αρχίζει να διεκδικεί με πάθος την καρδιά του Μάθιου.Οι πρωτοβουλίες της  που είναι  απολαυστικές  και διασκεδαστικές στην αρχή , στην πορεία   γίνονται τόσο αισθησιακές  που ανεβάζουν την λίμπιντο στα ύψη.
Ο όμορφος παθιασμένος και αξιόπιστος Μάθιου είναι εγκλωβισμένος μέσα σε μυστικά του παρελθόντος και προσπαθεί να την απομακρύνει από κοντά του.
Ο ανομολόγητος έρωτας του για εκείνη  είναι η αχίλλειος πτέρνα του !
Την θέλει από την πρώτη στιγμή , το πρώτο λεπτό, αλλά τα χέρια του είναι δεμένα.
Μάχεται για την ευτυχία της Ντέζι, ακόμη και αν γνωρίζει ότι δεν μπορεί να είναι αυτός που θα της προσφέρει ότι ονειρεύεται..
Ξεχασμένα όνειρα, κρυφά φιλιά,  καυτές ανάσες ...
Η απόλυτη κλιμάκωση της επιθυμίας που αφήνει την καρδιά να χτυπά ξέφρενα. 
Η απίθανη ιστορία  τους παρασέρνει τον  αναγνώστη στον στρόβιλο του πάθους, ίσως γιατί ο ένας συμπληρώνει τέλεια τον άλλο.
Ο έρωτας έρχεται τυφλά με απόλυτες υποσχέσεις,  ο αδύναμος και ανυπεράσπιτος Μάθιου τοποθετεί την καρδιά του στα χέρια της...
Ρισκάρει τα πάντα για να είναι μαζί της.
Η καταστροφή βρίσκεται μπροστά του.
Όλα για την αγάπη της Ντέζι!!
Ένα συναίσθημα ολοκληρωτικό, καθηλωτικό, πάνω και πέρα από την λογική!
Χωρίς αυτήν δεν υπάρχει ζωή.

Λόγια που σχίζουν τις σιωπές και κάνουν την καρδιά  να χάνει τους ρυθμούς της.. 
 Μάτια που  τρέχουν ανεξέλεγκτα και ένα τρυφερό και  δειλό χαμόγελο που  ανθίζει στα χείλη!
-Αν είσαι φάντασμα ...ελπίζω να με στοιχειώνεις πάντα!
Σε παρακαλώ κάνε να είσαι αληθινός!
Σε παρακαλώ κάνε να μην είσαι όνειρο!


Κλείνοντας δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω τον υπέροχο τρόπο που επαναφέρει τους ήρωες των προηγούμενων βιβλίων η συγγραφέας.Μπορούμε  να δούμε πως προχώρησαν στις ζωές τους, ειδικά η Λίλαν και ο  Μάρκους !Για αυτούς μαθαίνουμε τις πιο πολλές πληροφορίες, αφού η Ντέζι είναι η λατρεμένη αδερφή της Λίλιαν.

Γέλασα, ερωτεύτηκα, καρδιοχτύπησα!
Ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις!
Πόνεσα και αγάπησα όλους τους ήρωες. Έμαθα όλες τις κρυφές τους  σκέψεις . Έζησα τη μαγική  δύναμη  του έρωτα που μπορεί να αλλάξει τα πάντα,  τον  ιερό δεσμό της φιλίας  που χωρίς αυτόν τίποτα δε θα ήταν εφικτό. Πορεύτηκα μαζί τους  και ένιωσα απίστευτη χαρά και ανακούφιση  όταν τους   είδα  να αγγίζουν την απόλυτη  ευτυχία.Κάθε ιστορία πραγματικά  ξεχωριστή, κάθε βιβλίο λατρεμένο.
Οι ιστορίες των τεσσάρων εποχών  είναι τόσο εθιστικές που θα  τις λατρέψει κάθε ρομαντική ψυχή.
Συστήνονται με το χέρι στην καρδιά!

 LOVE BOOKS-LOVE READ 








ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Αφού ξόδεψε τρεις σεζόν στο Λονδίνο αναζητώντας σύζυγο, η Ντέζι Μπόουμαν άκουσε τον πατέρα της να της λέει ότι πρέπει να βρει αμέσως κάποιον να παντρευτεί.
Και αν δεν μπορεί η ίδια να διαλέξει τον Κύριο Κατάλληλο, τότε θα παντρευτεί με το ζόρι αυτόν που της έχει διαλέξει εκείνος: τον αδίστακτο, στρυφνό, κακό και ψυχρό Μάθιου Σουίφτ.
Η Ντέζι πανικοβάλλεται, αλλά μια Μπόουμαν δεν τα παρατά ποτέ. Αποφασίζει να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να παντρευτεί αμέσως οποιονδήποτε εκτός από τον Μάθιου Σουίφτ. Αυτό, όμως, που δεν υπολογίζει είναι ότι ο Μάθιου, εκτός από αδίστακτος, στρυφνός, κακός και ψυχρός, έχει τη δύναμη να ασκήσει πάνω της μια ανεξήγητη γοητεία.
Καθώς τον γνωρίζει καλύτερα, αρχίζει να πιστεύει ότι ίσως όλα αυτά που δείχνει προς τα έξω είναι η ασπίδα του για να αντιμετωπίσει τον κόσμο. Κι όχι μόνο. Είναι και η άμυνά του για να προστατέψει ένα ανομολόγητο μυστικό
.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου