Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

LOVE BOOKS-LOVE READ:Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ


<<Οι άνθρωποι βρίσκονται εκεί που η Μοίρα θα ορίσει…>>
Δύο άνδρες θα συναντηθούν μετά από ένα παιχνίδι της μοίρας, στη Χαβάη.
Θα ανακαλύψουν ότι έχουν κοινό ονοματεπώνυμο, με τη διαφορά ότι ο ένας γνωρίζει τα πάντα για το παρελθόν του, ενώ ο άλλος ζει σε ένα σκοτεινό παρελθόν,χωρίς αναμνήσεις, χωρίς οικογένεια,χωρίς πατρίδα.
Θα ξεδιπλώσουν μαζί το κουβάρι της ιστορίας, προσπαθώντας να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που τους ενώνει.
Ο αναγνώστης μεταφέρεται από το σήμερα στο χθες στο Καλπάκι της Ηπείρου, από εκεί στο Σικάγο, στην Νέα Υόρκη,για να καταλήξει στο τέλος πάλι στην Ήπειρο. 
Η Βασιλική Διαμαντή με τη ξεχωριστή γραφή της, δημιούργησε ένα έξοχο  μυθιστόρημα που γεμίζει τη ψυχή σου μ' εναλλασσόμενα συναισθήματα.
Λύπη, Οργή, Αγωνία! 
Ήρωες που  παλεύουν με τους φόβους τους...
Εσωτερικές επιθυμίες που δεν καταλαγιάζουν, αντιθέτως δυναμώνουν και εξαλείφουν  κάθε αμφιβολία,κάθε φόβο!
Ένα βιβλίο γεμάτο από εικόνες εκείνης της σκληρής  εποχής.
Ζεις μαζί με τους ήρωες το όνειρο, τη προσδοκία, την αδικία ,τον αγώνα για  επιβίωση, την εξαθλίωση,την προδοσία. 
Κρυμμένα γιατί, και αν, εμφανίζονται μπροστά σου, μέσα από το αθέατο και ανύπαρκτο παρελθόν.
Απεγνωσμένες αναζήτησεις, πίκρα, και απέραντη  μοναξιά.  
Ήρωες που αναγκάζονται να αποδεχτούν τα σκοτάδια τους..Μαθαίνουν  να πορεύενται με αυτά, ώσπου ξαφνικά  τα πάντα αλλάζουν! Έρχεται η πολυπόθητη  λύτρωση!
Οι Φύλακες της Λίμνης είναι ένα βαθύ κοινωνικό ανάγνωσμα, που θα χτυπήσει κατευθείαν στην καρδιά, του κάθε αναγνώστη!
Ανακαλύψτε το!
 <<Η καρδιά ανοίγει, νιώθει ένα αόρατο χέρι να την αγγίζει!
Λυτρώνεται η ψυχή ,εξαφανίζεται η μοναξιά  ξεχνιέται η πίκρα, ομορφαίνει η  όψη της ζωής. Γεμίζουν τα αυλάκια της καρδιάς με τα πιο όμορφα συναισθήματα που μπορείς να νιώσεις,παύεις να νιώθεις μισός, παύεις να νιώθεις λειψός...Νιώθεις με όλες σου τις αισθήσεις,  το άρωμα μιας αγκαλιάς , ενός φιλιού, μιας ανόθευτης αγάπης.>>


LOVE BOOKS-LOVE READ 



ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Οι άνθρωποι βρίσκονται εκεί που η Μοίρα θα ορίσει…
Δυο ζωές που δέθηκαν με την κόκκινη κλωστή της Μοίρας και ήταν θέμα χρόνου να συναντηθούν. «Η κλωστή μπορεί να τεντώνεται, να περιπλέκεται… μα δεν κόβεται ποτέ». Κι ο έρωτας έγινε η θρυαλλίδα για μια μεγάλη αποκάλυψη…
Δυο άγνωστοι άνθρωποι με το ίδιο όνομα, θύματα της Ιστορίας και του πολέμου, θα συναντηθούν στην κορυφή του Χαλεάκαλα, στο νησί Μάουι της Χαβάης, και θα ξεδιπλώσουν το κουβάρι της ζωής τους αναζητώντας το σημείο που τους ενώνει.
Ο ένας, γεννημένος στο Καλπάκι Ιωαννίνων, κυνήγησε το όνειρο με τέτοιο ζήλο που τον έφερε μέχρι τα πιο εξωτικά μέρη της Αμερικής.  Από την απόλυτη φτώχεια στη χλιδή, από τη μοναξιά της ξενιτιάς στον έρωτα, από την νοσταλγία της πατρίδας στην επιστροφή.
Ο άλλος, άγνωστο από πού… Χωρίς οικογένεια, γονείς, πατρίδα, αναμνήσεις. Λευκή σελίδα η ζωή του μέχρι την ημέρα της συνάντησης τους…
Όμως η Ιστορία έχει κρυφές σελίδες, όχι λευκές. Ξεδιπλώνουν μαζί τις σκοτεινές πτυχές, χρωματίζουν τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες και γίνονται Φύλακες της Ιστορίας της Ηπείρου και της λίμνης της, ζωντανεύοντας  μνήμες, με μάρτυρες  τα ζωντανά στοιχειά που κρύφτηκαν στον βυθό της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου