Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

LOVE BOOKS-LOVE READ : ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ LISA KLEYPAS ΕΚΔΟΣΕΙΣ ELXIS


Η τρίτη ιστορία της τριλογίας 4 εποχές, ξεκινά με μια απροσδόκητη πρόταση γάμου, που γίνεται από την πλούσια κληρονόμο Ιβ Τζένερ, στον χρεοκοπημένο Λόρδο, Σεμπάστιαν Σεντ Βίνσεντ.
Σεμπάστιαν:Ο διαβόητος αλήτης του Λονδίνου με την αμαρτωλή ομορφιά, μπαίνει στο στόχαστρο της Ιβ.Εγωιστής και δίχως ίχνος ηθικών φραγμών, είναι ο μόνος που μπορεί  να δώσει λύση στο πρόβλημα της.
Ιβ:Θέλει  να ξεφύγει από ένα ανεπιθύμητο γάμο που έχουν κανονίσει κάποιοι άλλοι, για να βάλουν χέρι στην περιουσία της.
Η ανέλπιστη πρόταση, έρχεται σαν σανίδα σωτηρίας για τον απελπισμένο Σεμπάστιαν, που θέλει να λύσει μια για πάντα το οικονομικό του πρόβλημα. 
Ένας γάμος ξεκινά παράδοξα.
Μια καθαρά ψυχρή συμφωνία, που ανάμεσά της δεν χωράνε συναισθηματισμοί. 
Ο ψυχρός, κυνικός  και συγκρατημένος Σεμπάστιαν, έρχεται σε ρήξη με τον εαυτό του.
Η αξιολάτρευτη Ιβ, μονοπολεί τις σκέψεις του και την καρδιά του.
Έχει μάθει να μην υπολογίζει απολύτως τίποτα στη ζωή του, παρά μόνο τον εαυτό του.Έρχεται η στιγμή που οι πράξεις του, οι σκέψεις του, οι επιθυμίες του, έρχονται σε αντίθεση με τα λόγια του και τις συνήθειές του. 
Πολεμά τα πρωτόγνωρα συναισθήματά του μέχρι τέλους. 
<<Τι θα χρειαστεί για να σε ξεφορτωθώ;
Καρφί δεν μου καίγεται, αρκεί να φύγεις από εδώ>>.
Η επιθετική δύναμη του έρωτα, απειλεί την κινητήρια δύναμη της λογικής.
<<Μόλις καταφέραμε να διώξουμε  έναν από τους πιο φημισμένους γιατρούς στο Λονδίνο.Ποιον να καλέσω τώρα;>>
<<Εσένα>>, ψιθύρισε, κρατώντας τα δάχτυλά της πάνω στα χείλη του.
<<Μόνο εσένα>>
Το θαύμα της αγάπης  κατάφερε να μεταμορφώσει αυτόν τον υπέροχο διάβολο.Τον δικαιολόγησα, τον πόνεσα και τον αγάπησα τόσο δυνατά όπως ακριβώς και η Ιβ!
Κάθε αναγνώστης που θα πιάσει στα χέρια του, το συγκεκριμένο βιβλίο, διαβάζοντάς το θα ανακαλύψει, πως η μαγεία της αγάπης,διώχνει σκοτάδια, εξαφανίζει πληγές, εγωισμούς, ξεκλειδώσει φόβους, και μας αφήνει ελεύθερους, χωρίς αναστολές, να αγγίξουμε την υπέρτατη ευτυχία. 
Η ιστορία της Ιβ και του Σεμπάστιαν θα εισχωρίσει βαθιά στην ψυχή σας και θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας! Θα κλέψει τον χρόνο σας, θα καταστρέψει όλους τους αμυντικούς μηχανισμούς σας ! Θα ζήσετε αφάνταστες  στιγμές  συγκίνησης και αγωνίας.
Ένα μεθυστικό κράμα συναισθημάτων θα σας τυλίξει στις φλόγες του έρωτα και θα ανταποκριθείτε ανεπιφύλακτα!
<<Εύχομαι να ήμουν κάποιος άλλος>>.
<<Γιατί;>>
<<Γιατί το παρελθόν μου είναι τραγικό, Ιβ>>
<<Ποτέ δεν θα μπορέσω να αλλάξω όσα έχω κάνει.Χριστέ μου μακάρι να είχα την ευκαιρία να τα διορθώσω!Θα προσπαθούσα να είμαι καλύτερος άνθρωπος για σένα.Θα...>>
<<Δεν χρειάζεται να είσαι τίποτα διαφορετικό από αυτό που είσαι.Ξέρω ποιος είσαι.Νομίζω ότι ξέρουμε ο ένας τον άλλο περισσότερο και από τους εαυτούς μας.>>
Μουρμουρίζοντας το όνομά της, έπιασε το χέρι της, το έφερε στο πρόσωπό του  χάιδεψε με την μύτη του την παλάμη της και με τα χείλη του τη χρυσή της βέρα.
Η καρδιά του πλέον βρίσκεται στα χέρια της.
<< Η αγάπη μου θα είναι πάντα μαζί σου.>> ψιθύρισε...
Ανοίγουν διάπλατα οι πόρτες της ψυχής, για να φωλιάσει μέσα θριαμβευτής ο έρωτας!
Το λάτρεψα!!!
Μη το χάσετε για κανένα λόγο!!!


LOVE BOOKS -LOVE READ 



ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Είμαι ο Σεμπάστιαν, ο λόρδος Σεντ Βίνσεντ. Δεν μπορώ να μείνω εγκρατής. Όλοι το ξέρουν αυτό.
Θέλοντας να ξεφύγει απεγνωσμένα από τους δολοπλόκους συγγενείς της που εποφθαλμιούν την περιουσία της, η Ιβ Τζένερ θα αναζητήσει τη βοήθεια του πιο διαβόητου καθάρματος του Λονδίνου: του Σεμπάστιαν, λόρδου Σεντ Βίνσεντ. Ένας λευκός γάμος μαζί του είναι η μόνη λύση. Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί το ζευγάρωμα της ντροπαλής και μοναχικής Ιβ με τον αμαρτωλά όμορφο υποκόμη. Όμως σύντομα θα γίνει φανερό ότι η Ιβ είναι μια γυναίκα που κρύβει μεγάλη δύναμη και ο Σεμπάστιαν θα την ποθήσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στη ζωή του. Αποφασισμένη να κερδίσει την ατίθαση καρδιά του συζύγου της, η Ιβ θα τολμήσει να συνάψει συμφωνία με τον «διάβολο»: αν ο Σεμπάστιαν παραμείνει πιστός σ’ εκείνη για τρεις μήνες, τότε ο δρόμος για το κρεβάτι της θα είναι ανοιχτός. Όταν όμως ένας εκδικητικός εχθρός από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του, ο Σεμπάστιαν ορκίζεται να κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσει τη σύζυγό του... ακόμα και με τίμημα τη ζωή του. Μαζί θα αψηφήσουν την επικίνδυνη μοίρα τους, παραδομένοι στον απόλυτο έρωτα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου