Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΑ ΜΕΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑ ΒΙΚΥ ΣΤΟΥΦΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

<<Οτιδήποτε συνέβη στο παρελθόν ανήκει στο παρελθόν και εκεί πρέπει να μείνει.Άλλωστε όλοι εμείς θεωρούμε πως πράττουμε σωστά τη συγκεκριμένη στιγμή, μέχρι να έρθει το μέλλον για να επιβεβαιώσει κατά πόσο είχαμε δίκιο ή όχι!>>

Η Βίκυ Στουφή επιστρέφει  με μια ιστορία απερίγραπτης έντασης, που καθηλώνει από τις πρώτες σελίδες τον αναγνώστη.
Πλούσια πλοκή  άκρως κινηματογραφική, που ρέει αβίαστα!Μπροστά σου;Διάχυτο σε όλη την διάρκεια του βιβλίου, το στοιχείο του  μυστήριου, της αγωνίας , που μαζί με τις  αλλεπάλληλες ανατροπές,συνθέτουν ένα έξοχο μυθιστόρημα!
Μεταφερόμαστε στον Τρούρο της Κουρνουάλης μαζί με την κεντρική ηρωίδα της ιστορίας, την μεγάλη σοπράνο Εύα Βάρναλη.
Είναι το μέρος που θα επιλέξει να  αποδράσει ,για να γλείψει τις πληγές της ,μετά από την προδοσία του αρραβωνιαστικού της.
Επιλέγει να αφήσει τα πάντα πίσω της, εκτός  από ένα σημείωμα με την παράκληση να μην την αναζητήσει κανείς...
Νέες γνωριμίες, και μαζί με αυτές έρχονται να προστεθούν και οι παλιές!
Ένας φόνος πυροδοτεί φρενίτιδα εξελίξεων.
Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται ...Εκεί που νομίζεις ότι έχεις ξετυλίξει το κουβάρι του μυστηρίου, βρίσκεσαι μπροστά σε  σκοτεινά μυστικά που ανατρέπουν ότι ήδη έχεις σκεφτεί και ξαναρχίζεις από το μηδέν!
Από τον Τρούρο , στην Αθήνα , από την Αθήνα στη Ρώμη και τελευταία στάση η Νέα Υόρκη!
Αργά και μεθοδικά συμπληρώνεται το παζλ της ιστορίας!
 Η κάθε  λεπτομέρεια κουμπώνει αριστοτεχνικά, στη σωστή στιγμή, στο σωστό σημείο!
Ένα άσχημο παρελθόν έρχεται ακάλεστο για να στοιχειώσει, στις πιο ακατάλληλες στιγμές  αυτό που επίμονα κάποιος προσπαθεί να διορθώσει!
Οι πληγές φαίνεται να κλείνουν, όμως αφήνουν πίσω τους άσχημα σημάδια που ματώνουν στην πρώτη ευκαιρία !
Η γραμμή που χωρίζει τη λογική από την παράνοια είναι λεπτή , σχεδόν αόρατη, και οι ήρωες της ιστορίας καλούνται να ακροβατήσουν πάνω της...
Θαύμασα την Εύα  για το μεγαλείο της ψυχής της, για το τεράστιο απόθεμα της δύναμης και της συγχώρεσης,  που έκρυβε μέσα της!
Βρέθηκε μπροστά σε απίστευτες αποκαλύψεις και τραγικές καταστάσεις που κανείς δε θα ήθελε να ζήσει...  
Λυπήθηκα αφάνταστα τον ήρωα  που έζησε  τα χειρότερα και εγκλωβίστηκε  μέσα σε αυτά για πάντα..
Αηδίασα και εξοργίστηκα με τη φιλοδοξία και την απληστία κάποιον άλλων!!
Έζησα στο έπακρο την απίστευτη ιστορία της Εύας, και κράτησα αυτή τη φράση του βιβλίου που για μένα είναι η πλοκή του βιβλίου μέσα σε   μία πρόταση!
<<Είναι πιο εύκολο να οπλίσεις την οργή που κρύβεται μέσα σου, παρά να την υποτάξεις!>>
Οι έντονες περιγραφές των χαρακτήρων, των καταστάσεων και των υπέροχων συναισθημάτων, με κυρίαρχα της αγάπης, της συγχώρεσης και της μεταμέλειας, υπόσχονται ένα υπέροχο ταξίδι!
Ανακαλύψτε το!


 LOVE BOOKS-LOVE READ 



ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ


Το μέλλον της Εύας Βάρναλη διαγραφόταν λαμπρό. Με την θεϊκή φωνή της είχε κατακτήσει το απαιτητικό κοινό της όπερας και με την ομορφιά της την καρδιά του αριστοκράτη Νικολά Ντε Λούκα. Όταν μαθαίνει ότι εκείνος την απατά ο κόσμος της καταρρέει και καταφεύγει στο γραφικό Τρούρο της Κορνουάλης προκειμένου να ξαναβρεί τον εαυτό της. Η γνωριμία της με τον γοητευτικό Μπεν Άστον θα την βοηθήσει να ξεπεράσει την απογοήτευση, όμως πόσο τυχαία είναι, άραγε αυτή η γνωριμία από την στιγμή που ο αινιγματικός Εγγλέζος φαίνεται να κατέχει σημαντικές αλήθειες για το παρελθόν της που ακόμη και η ίδια αγνοεί;

Ένας ειδεχθής φόνος - ή μήπως δύο; - πυροδοτεί μια σειρά απρόσμενων, δυσάρεστων γεγονότων και γίνεται αφορμή να βγουν στην επιφάνεια καλά κρυμμένα μυστικά που θα συνταράξουν την Εύα και θα θέσουν την ζωή της σε κίνδυνο όταν πέφτει θύμα απαγωγής.

Φως στην υπόθεση θα ρίξει ο ελληνικής καταγωγής αστυνομικός επιθεωρητής, Θάνος Δαρνέζης, και τελικά οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας θα ανακαλύψουν ότι ο δρόμος που οδηγεί στην ευτυχία περνάει πρώτα μέσα από την συγχώρεση και την μετάνοια.

Κάθισε κάτω και ένας βουβός λυγμός συντάραξε το στήθος του. Κάθε ημέρα, εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια, ξαναζούσε λεπτό προς λεπτό όλη τη φρίκη. Όχι επειδή το επεδίωκε, δεν ήταν μαζοχιστής. Ένας Θεός ήξερε πόσο πολύ είχε παλέψει για να επουλώσει την πληγή, αλλά έφτανε μια ματιά στον καθρέφτη για να αρχίσει να αιμορραγεί ξανά. Γιατί δεν τον σκότωσαν κι αυτόν; Χάρη θα του έκαναν. Αντίθετα, του άφησαν αυτή την ουλή στο πρόσωπο για να του θυμίζει διαρκώς πως είχε βρεθεί εκεί...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου