Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

ΟΣΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΘΑ'ΝΑΙ ΞΕΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ


<<Μπορούμε να παίζουμε κρυφτό αν θες, εσύ θα κρύβεσαι και εγώ θα σ' αγαπώ!>>
Το μαγευτικό ταξίδι στην Άπω Ανατολή έλαβε τέλος!
Τρυφερότητα, ρομαντισμός, συγκίνηση,αγάπη , συμπόνια , κεραυνοβόλος έρωτας, επιθυμίες , καθήκον!
Και μέσα σε όλα τα προηγούμενα υπέροχα συναισθήματα, έρχονται να ευδοκιμήσουν η  εξαπάτηση,το μίσος,  οι ραδιουργίες, οι υποσχέσεις, τα ψέματα, οι προσβολές, ο εκβιασμός, η παραίτηση και οι  σιωπές..
Μετά από ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας η Κάτια θα βρεθεί στην Νότια Κορέα χωρίς ελπίδα διαφυγής.Μόνη και εγκλωβισμένη σε μια ξένη χώρα.Η μοίρα σε κάποιους δείχνει εύνοια αλλά στην κεντρική ηρωίδα έχει δείξει  το πιο μοχθηρό και το πιο αποτρόπαιο πρόσωπό της .Η γνωριμία της με τη Ζαντί θα τη βοηθήσει να  σταθεί  στα πόδια της και να πιστέψει πάλι στους ανθρώπους.Μια δυνατή φιλία θα αναπτυχθεί μεταξύ τους.
Αεροδρόμιο Σεούλ..
Μια στιγμή είναι αρκετή για τον διάσημο ζωγράφο Τζάε, για να αιχμαλωτιστεί μια για πάντα  από την παρουσία της Κάτιας και να γίνει αιώνιος σκλάβος της!
Ζαντί, η φίλη της Κάτιας που  εν αγνοία της  θα κανονίσει ένα λευκό γάμο, για να μπορέσει να την βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται.
Χιού, ο διάσημος ηθοποιός που ψάχνει νύφη έτσι ώστε να ικανοποιήσει την τελευταία επιθυμία του ετοιμοθάνατου πατέρα του, Μίνχοου.
Δύο ισχυροί άνδρες διεκδικούν με πάθος την καρδιά της ξένης  Κάτιας...
Η ξένη που εισέβαλε σαν κομήτης στην ζωή τους και άλλαξε τον τρόπο σκέψη τους ! 
Με τη διαφορετική παρουσία της απέδειξε  ότι οι  αλήθειες όλου του κόσμου βρίσκονται κρυμμένες στην καρδιά και όχι στο μυαλό!
Βαθιές  οι ανάσες που τροφοδοτούν με ένταση και ερωτισμό όλο το βιβλίο.
Καρδιές συντονισμένες σε ένα χτύπο!
Φράσεις που προβληματίζουν!
Όχι μόνο τους ήρωες αλλά και τον αναγνώστη!
<<Δεν ξέρω τι έχει μεγαλύτερη αξία.Η αξιοπρέπεια η ηθική ή εσύ;>>
Ψεύτικο παραπέτασμα σκληρότητας και αδιαφορίας  με στοχευμένα  λόγια που έχουν σκοπό  να πληγώσουν ..
<<Μην τολμάς να κρύβεις πράγματα από μένα.Θέλω να ξέρω τα πάντα.Δεν είσαι ΞΕΝΗ! Όχι για μένα. >>
<<Εσύ όμως είσαι για μένα! >>
Σιωπές που καλύπτουν τον χώρο ενώ οι καρδιές ουρλιάζουν.
Κήποι με μικρά μονοπάτια από άνθη κερασιάς διάχυτα παντού ..
Ένα βιβλίο γεμάτο εικόνες και αρώματα από την Άπω Ανατολή, με ήρωες ξεχωριστούς που θα τους αγαπήσεις !Κάποιους από την πρώτη στιγμή, ενώ κάποιους άλλους στην πορεία της ιστορίας!
Η Γεωργία Κακαλοπούλου για άλλη μια φορά δεν διέψευσε τις προσδοκίες μου!Κάθε βιβλίο της διαφορετικό αλλά εξίσου υπέροχο!Ρούφηξα την κάθε λέξη, την κάθε φράση, το κάθε συναίσθημα, την κάθε σελίδα, μέχρι που έφτασα στο υπέροχα τρυφερό και λυτρωτικό του τέλος! 
Έλιωσα! 
Φράση που λάτρεψα:
<<Είναι άδικο, δεν είναι ;Εσύ από την αρχή έβλεπες τα μεγάλα μου μάτια , το λευκό μου δέρμα ,τα ακατανόητα λόγια μου, την μακρινή μου καταγωγή.Εγώ από την αρχή είδα μόνο ...εσένα >>


LOVE BOOKS -LOVE READ 



ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
«Είναι περίεργο, μα μερικές φορές το τέλος δεν έχει σημασία, γιατί το πιο σημαντικό που θα μάθει κανείς ποτέ στη ζωή είναι να αγαπά και να αγαπιέται...»

Ένα μαγευτικό ταξίδι από την Ελλάδα στην Άπω Ανατολή των ανθισμένων κερασιών. Μια μοίρα που θα φέρει κοντά ανθρώπους από διαφορετικές εθνότητες και κουλτούρες κι ένας έρωτας που θα παλέψει με προκαταλήψεις και ανυπέρβλητα εμπόδια.

Η Κάτια, ακολουθώντας τον καρδιακό της φίλο στη Νότια Κορέα, ετοιμάζεται να κάνει μια νέα αρχή, να ξεπεράσει το μοναχικό και δύσκολο παρελθόν της και να φτιάξει επιτέλους τη δική της μικρή επιχείρηση. Τα γεγονότα όμως θα τη φέρουν αντιμέτωπη με την απόλυτη καταστροφή. Θα βρεθεί ολομόναχη, προδομένη και δίχως χρήματα σε ξένη χώρα, με μοναδική σανίδα σωτηρίας μια νέα φίλη, την Κορεάτισσα Ζαντί. Η Ζαντί, εν αγνοία της Κάτιας, θα κανονίσει για την Ελληνίδα φίλη της έναν λευκό γάμο προκειμένου να τη βοηθήσει να ορθοποδήσει. Δυο διάσημοι άντρες –δυο ξαδέρφια– θα γίνουν ορκισμένοι εχθροί διεκδικώντας μια θέση στην καρδιά της. Στο σπίτι στο οποίο θα βρεθεί νύφη θα τη μισήσουν, θα την πολεμήσουν, θα τη λατρέψουν.

Ένας Δράκος, ένας Πάνθηρας και μια μυθική λευκή Ελαφίνα σε ένα βιβλίο γεμάτο τρυφερές ανθρώπινες στιγμές και άκρατο ρομαντισμό


2 σχόλια: