Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΕΝΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ LISA KLEYPAS ΕΚΔΟΣΕΙΣ ELXIS


Το δεύτερο  βιβλίο της σειράς είναι η συγκινητική ιστορία της Λίλιαν και του Μάρκους.
Λίλιαν Μπόουμαν, η πλούσια τολμηρή Αμερικανίδα, που με τους ακατέργαστους τρόπους της, τα ανάρμοστα σχόλια της,και την προκλητική της στάση, προκαλεί την περιφρόνηση στην Αγγλική κοινωνία, με αποτέλεσμα οι προσπάθειές της να βρει έναν ευγενή σύζυγο να πέφτουν στο κενό. Κανείς δεν ενοχλείται περισσότερο από τον αριστοκράτη Μάρκους τον Λόρδο του Γουειστκλιφτ !Απεχθάνεται το ασυμβίβαστο πνεύμα της και την ανικανότητά της να λειτουργεί με λεπτότητα όπως αρμόζει στις κυρίες της υψηλής κοινωνίας.
Μάρκους!Ο εμφανίσιμος Λόρδος του Γουεστκλιφ .Αυταρχικός, ψυχρός και απλησίαστος.Γεμάτος πληγές από την παιδική του ηλικία μέχρι και σήμερα.Δεν γνώρισε ποτέ του την αγάπη , την τρυφερότητα, πάντα μελαγχολικός και σιωπηλός.
Έρχεται σε σύγκρουση από την πρώτη στιγμή με την γοητευτική και ατίθαση Λίλιαν. Ειλικρινής , τολμηρή, επιθετική, ότι ακριβώς δεν πρέπει να έχει μια κατάλληλη αγγλική νύφη της υψηλής κοινωνίας.
Ανάμεσα τους κυριαρχεί ο άκαμπτος εγωισμός, το μίσος , η περιφρόνηση ! Οι μάχες τους θρυλικές σαν πυροτεχνήματα.Πίσω από την αμοιβαία αντιπάθεια , υπάρχει ένα δυνατό πάθος που σιγοβράζει, και δεν αργεί να εκδηλωθεί.Όσο περνάει ο καιρός οι δύο επίμονοι αντίπαλοι αντιλαμβάνονται πως έχουν περισσότερα κοινά από όσα θέλουν να παραδεχτούν!
Η έντονη ερωτική έλξη συναντά το παράφορο ερωτικό πάθος!Δυο συναισθήματα τόσο δυνατά που είναι αδύνατο να τα αγνοήσουν.Μια σχέση που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη θέση του Μάρκους και ότι έχει πετύχει μέχρι σήμερα.Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο καθήκον και στην μόνη γυναίκα που τον προκαλεί τόσο έντονα συναισθήματα, την μόνη γυναίκα που τον κάνει να νιώθει ζωντανός..
<<Χθες συνειδητοποίησα πως όλα τα πράγματα που είχα σκεφτεί για εσάς ήταν λάθος.Ήταν στην πραγματικότητα τα πράγματα που μου αρέσουν περισσότερο.Δεν δίνω δεκάρα για όσα κάνετε φτάνει να σας ευχαριστούν.Θέλετε να περπατήσετε ξυπόλητη στο γρασίδι;Θέλετε να τρώτε πουτίγκα με τα δάχτυλά σας;Στείλτε με στο διάβολο όσο συχνά θέλετε.Σας θέλω όπως είστε.>>
Ένας Μάρκους αγνώριστος!Έβαλε στην άκρη τις πικρίες της παιδικής του ηλικίας,την επιθυμία της μητέρας του , τις απαιτήσεις του τίτλου του και άφησε εντελώς ελεύθερο τον εαυτό του να αγαπήσει δίχως όρια την αξιολάτρευτη Λίλιαν!
<<Δεν υπάρχει για μένα τίποτα πιο όμορφο στη γη από το χαμόγελό σας...Δεν υπάρχει ήχος πιο γλυκός από το γέλιο σας...Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από μένα από το να σας κρατάω στην αγκαλιά μου.Σε αυτή τη ζωή και στην επόμενη είστε η μόνη ελπίδα μου για ευτυχία>>
Δεν υπάρχουν ομορφότερα λόγια για την καρδιά μιας γυναίκας!
Το μεγαλείο της αγάπης ξεδιπλώνεται μπροστά σας με την ιστορία του Μάρκους και της Λίλιαν!

LOVE BOOKS -LOVE READ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ


Συνέβη στον χορό
...Η όμορφη αλλά και τολμηρή Αμερικανίδα Λίλιαν Μπόουμαν ανακάλυψε γρήγορα ότι οι ανεξάρτητοι τρόποι της δεν ήταν αποδεκτοί στους συντηρητικούς κύκλους της αριστοκρατίας του Λονδίνου. Περισσότερο απ’ όλους, αυτός που αποδοκίμαζε εντελώς τη συμπεριφορά της ήταν ο αλαζόνας και υπερόπτης Μάρκους, ο λόρδος Γουέστκλιφ, ο πιο περιζήτητος αριστοκράτης γαμπρός του Λονδίνου. 

Συνέβη στον κήπο 
...Όταν ο Μάρκους την πήρε αναπάντεχα –και επικίνδυνα– στην αγκαλιά του. Η Λίλιαν κυριεύτηκε από ένα ακατανίκητο, σαρωτικό πάθος για έναν άντρα που δεν της άρεσε καν. Ο χρόνος είχε σταματήσει, σαν να μην υπήρχε κανένας άλλος πέρα από τους δυο τους στη γη... και ευτυχώς που δεν τους είχε δει κάποιος να ανταλλάσσουν παθιασμένα φιλιά!

Συνέβη ένα φθινόπωρο
...Ο Μάρκους ήταν πάντα συγκρατημένος με τα συναισθήματά του, ένας ιδιαίτερα αξιοπρεπής και σταθερός άντρας. Αλλά με τη Λίλιαν κάθε άγγιγμα ήταν εξαίσια βασανιστικό, κάθε φιλί ήταν ένα ξελόγιασμα που τον έκανε να λαχταρά όλο και περισσότερα. Ωστόσο, πώς θα μπορούσε να σκεφτεί να παντρευτεί μια γυναίκα τόσο απροκάλυπτα ακατάλληλη... όπως αυτή;

 



" 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου