Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΙΑΦΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ

 Η εικοσιοχτάχρονη Έλενα, έχει ξεχάσει τα όνειρά της, τους στόχους της , έχει ξεχάσει πως είναι πραγματικά να ζει...Κάποια στιγμή  θα αποφασίσει να πάρει τη ζωή  της στα χέρια της... Σχεδιάζοντας την απόδραση της θα φύγει από το μέρος που γεννήθηκε,  και θα βρεθεί στην Κέρκυρα για μια νέα αρχή μακρυά από όλους και απ΄όλα.
Εκεί θα γνωρίσει  τον Πέτρο ένα γοητευτικό δικηγόρο  που περνά τον δικό του Γολγοθά.
Κρυμμένα φαντάσματα και  ισχυρές μνήμες από το παρελθόν βρίσκονται συνεχώς μπροστά τους .Οι άσχημες εμπειρίες και οι μεγάλες δόσεις πόνου  που υπέστησαν οι κεντρικοί ήρωες από τους ανθρώπους  που ερωτεύτηκαν ή απλώς έζησαν μαζί τους, τους άφησαν μεγάλα σημάδια  στη ψυχή,  με αποτέλεσμα να  στήσουν  απροσπέλαστους τοίχους!Να γίνουν  επιφυλακτικοί γιατί  μόνο με αυτό τον τρόπο νιώθουν ασφάλεια ! Γιατί μόνο έτσι μπορούν να υπάρχουν...Ότι δεν τους αγγίζει δεν μπορεί  και να τους πληγώσει...
Επιμένουν  να ζούνε μια εικονική ζωή που  δεν τους θλίβει, δεν τους πληγώνει , αλλά στην ουσία καταρρίπτουν κάθε διέξοδο στην αληθινή ευτυχία! 
Η γνωριμία τους θα σταθεί καταλυτική και για τους δυο, όλα τα νεκρωμένα συναισθήματα που καταπίεζουν θα βγούνε στην επιφανεία και θα έρθουν αντιμέτωποι με τους εαυτούς τους , τις πράξεις τους, τα λάθη τους.. .Θα αρχίσουν να βλέπουν τη ζωή με άλλο μάτι και θα προσπαθήσουν να διεκδικίσουν ένα μερίδιο  στην ευτυχία που τους αναλογεί!
Η συγγραφέας μέσα από την λιτή και άμεση γραφή της, δημιούργησε με μοναδικό τρόπο 
ένα  αισθηματικό  μυθιστορήμα  ποτισμένο με έντονες κοινωνικές πινελιές.Ένα ανάγνωσμα γεμάτο  συναίσθημα !Λύπη, Χαρά, Έρωτας,  Φιλία, Πόνος ,Οργή παρελαύνουν μπροστά σου με αποτέλεσμα να  αποζητάς την λύτρωση και σε κάποιες περιπτώσεις  σίγουρα την κάθαρση! Είναι αδύνατο να μην ταυτιστείς με τους ήρωες,καθώς βιώνεις μαζί τους, τις σκέψεις τους , τις πράξεις τους και τα συναισθήματά τους!  Κυρίαρχη, η αγάπη  σε όλες της τις μορφές! Ένας ύμνος στη φιλία και την ανεκτίμητη αξία της, σε κάποιες δύσκολες στιγμές της ζωής μας !Μια τρυφερή ανθρώπινη ιστορία   που μας μαθαίνει πως δίνοντας απλόχερα την  αγάπη, σίγουρα κάποια στιγμή θα την εισπράξουμε !Με τη δύναμη  της  αγάπης  βρίσκουμε τη θέληση  να τολμήσουμε  και να  πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας, γιατί όλοι  στη ζωή  μας αξίζουμε μια δεύτερη ευκαιρία!

 LOVE BOOKS  LOVE READ  
 LOVE BOOKS  LOVE READ  





ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η Έλενα είναι μια κοπέλα έτοιμη να ανθίσει, με όλες τις προοπτικές της νιότης, που όμως της κόβουν τα φτερά. Η παιδική της ηλικία στιγματίστηκε από την έλλειψη αγάπης, έναν πατέρα απόντα και μία μητέρα που δεν γνώρισε ποτέ. Η ζωή της κυλούσε πάντα μέσα σε όρια και υποχωρήσεις. Μοναδικό στήριγμά της, η γιαγιά της. Η αγάπη, όμως, κάποιες φορές, έχει αντίτιμο.
Σε σχέση με τη γιαγιά της, το πλήρωσε με έναν γάμο που σήμαινε τον θάνατό της. Έναν γάμο που θα την πλήγωνε σωματικά, ψυχικά, αφήνοντάς την ένα άβουλο πλάσμα. Απόλυτα παραδομένη στη μοίρα της και στη μέχρι τώρα ζωή της, χωρίς όνειρα και ελπίδες για το μέλλον. Θα μπορέσει να ξεφύγει; Θα καταφέρει να κόψει μια και καλή τα δεσμά της; Θα καταλαγιάσει, κάποια στιγμή, τον πόνο στη ψυχή και την καρδιά της; Υπάρχει, άραγε, ίαση για την κακοποίηση που θα υποστεί; Η ξαφνική φυγή της ίσως της ανοίξει νέους ορίζοντες. Ίσως καταφέρει, τελικά, να ανοίξει τα δικά της φτερά και να πετύχει το ακατόρθωτο∙ να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Πότε θα το καταλάβει; Ίσως ο Πέτρος να είναι αυτός που θα καταφέρει να λιώσει κάθε πάγο από μέσα της. Θα καταλήξουν μαζί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου