Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ SILK

Ραφαέλο -Ελβίρα!
Ισχυροί, διάσημοι, πετυχημένοι!
Εκρηκτικό δίδυμο από το πρώτο λεπτό, την πρώτη στιγμή!
Δυναμικοί  πεισματάρηδες και αποφασιστικοί χαρακτήρες που ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή ή νομίζουν ότι ξέρουν...και το διεκδικούν με πάθος!
Μετά από ένα παιχνίδι της μοίρας, μια διαθήκη έρχεται να αλλάξει για πάντα τις ζωές τους, μέσα από μια αναγκαστική συγκατοίκηση  τριών μηνών.
Μια ματιά είναι αρκετή!Ο φτερωτός έρωτας  ρίχνει τα βέλη του και το παιχνίδι αρχίζει!  
Γεμάτο από απολαυστικά έξυπνα λογοπαίγνια  που κάνουν την ατμόσφαιρα να δονείται από την ένταση.Μια δυνατή ιστορία πάθους και ανταγωνισμού από δυο πραγματικά αξεπέραστους ήρωες θα εισβάλουν στο μυαλό σας και θα κατακτήσουν την καρδιά σας.
Αυτό το βιβλίο τα έχει όλα γέλιο, πάθος , ένταση, συγκίνηση , μυστικά, ψέματα και έναν έρωτα μοναδικό!
Αγάπησα την ιστορία τους ,μα πιο πολύ αγάπησα τους ήρωες  της!!
Τους  αγάπησα βαθιά και αμετάκλητα!Ραφαέλο ο γοητευτικός, εργασιομανής  και  συντηρητικός Δόγης που έκλεψε την καρδιά της ωραίας Ελβίρας. Ελβίρα, το απόλυτο θηλυκό που με το ανεξάρτητο πνεύμα της, την καλοσύνη της και τη δοτικότητα  της, έφερε τα πάνω κάτω στην τακτοποιημένη ζωή του μετρημένου Ράφα.   Στον έρωτα τους δεν υπάρχουν μέτρα, δεν υπάρχει εγωισμός, δεν υπάρχουν τάξεις γιατί τα πάντα είναι δυνατά όταν έχεις να κάνεις  με την αστείρευτη φαντασία  της Έλενας Αντωνίου !Ζεις τον  απόλυτο έρωτα που ανατρέπει τα πάντα στα διάβα του.Οι ήρωες πάλεψαν  και διεκδίκησαν  την ευτυχία που τους αναλογούσε  μέσα από ένα τόσο  γλυκό και τρυφερό επίλογο που θα φέρει ένα μεγάλο χαμόγελο σε όλες εσάς τις ρομαντικές ψυχές, όπως έφερε και στη δική μου!!
Το αγαπώ!Τους αγαπώ ζούνε στην καρδιά μου εδώ και καιρό !
Έλενα μπορώ  να ευχηθώ και επίσημα πλέον (αφού διαβάστηκε και στην έντυπη μορφή) καλοτάξιδο!! Εύχομαι να ριζώσουν και να στεριώσουν στις καρδιές των αναγνωστών όπως και στη δική μου.
LOVE BOOKS -LOVE READ 




 ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Μυστικά, ψέματα κι ένας έρωτας καταδικασμένος από το παρελθόν

Η ιδιότυπη τελευταία επιθυμία ενός Ιταλού μεγιστάνα των γεωργικών επιχειρήσεων εξαναγκάζει την Ελβίρα Ανδριανού να επιστρέψει στη γη και το χωριό της γιαγιάς της στη Θεσσαλία για τρεις μήνες, προκειμένου να έρθει σε επαφή με τις ρίζες της και την οικογένεια που δεν γνώρισε ποτέ.
Η νεαρή ζωγράφος και φωτογράφος μόδας, γνωστή στη Ρώμη για τα ερωτικά σκάνδαλα και την ξέφρενη ζωή της, υποτάσσεται στο θέλημα του εκλιπόντα προστάτη της και ξεκινά ένα ταξίδι στο παρελθόν της, γεμάτο προκλήσεις και αποκαλύψεις.
Αλλά γι' αυτό που δεν είναι προετοιμασμένη είναι η σύγκρουση με το δόγη Ραφαέλο 'Aντζελο Μπαλντίνι, τον μοναδικό εγγονό και κληρονόμο του μεγιστάνα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να εκδιώξει την τυχοδιώκτρια από τη γη και την περιουσία του. 

Ο Ραφαέλο θα πολεμήσει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί μακριά της και να νικήσει την απαγορευμένη, από την τιμή και το αίμα, έλξη που αισθάνεται για τη γοητευτική εισβολέα.
Κι εκεί που η Ελβίρα έδειχνε ασυγκίνητη σε κάθε ανδρική καρδιά, νιώθει τον κόσμο της να συνθλίβεται από τη σαγήνη του εγωπαθή Ιταλού. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν εμφανίζεται η πανέμορφη αρραβωνιαστικιά του, που θέλει να επιβεβαιώσει με κάθε τρόπο ότι ο γοητευτικός δόγης είναι δικός της...
Το παρελθόν αποκαλύπτεται, οι δολοπλοκίες υφαίνουν τον ιστό τους και οι δύο αντίπαλοι βυθίζονται στη δίνη του μίσους και του έρωτα.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου