Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ LUCINDA RILEY ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Και ναι,είναι γεγονός το  πολυαναμενόμενο βιβλίο της Επικής σειράς , οι κόρες των αστεριών, με τίτλο ''Η Κόρη Της Σελήνης'', βρίσκεται επιτέλους στα χέρια μας!
Ομολογώ ότι μου πήρε λίγο περισσότερο χρόνο σε σύγκριση με τα  άλλα βιβλία της σειράς  , στην πορεία όμως με καθήλωσε και  βυθίστηκα στις 800 σελίδες του βιβλίου χωρίς καμία διακοπή!
Το πέμπτο βιβλίο με την αξιαγάπητη Τίγκι και την αυτοτελή ιστορία της!
Μεταφερόμαστε μαζί της, στο ατμοσφαιρικό και απόκοσμο Ινβερνές, και συγκεκριμένα στο κτήμα Κινέρντ, που κληρονομήθηκε πρόσφατα από τον γοητευτικό γαιοκτήμονα Τσάρλι.
Η Τίγκι λάτρης της φύσης, θα δεχτεί να δουλέψει στο κτήμα του Τσάρλι, λόγω της δεδομένης της αγάπης για τα ζώα.Είναι η πιο ευαίσθητη από τις υπόλοιπες αδελφές που έχουμε γνωρίσει, έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη φύση, ίσως γιατί έχει το χάρισμα να προβλέπει καταστάσεις από το μέλλον!
Από την άγρια ​​φύση της Σκωτίας, και το κτήμα Κινέρντ θα βρεθεί στη Γρανάδα για να ανακαλύψει τις ρίζες της.
Η γλαφυρή πένα της συγγραφέως κινείται αβίαστα μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος, επιτρέποντας στον αναγνώστη να απολαύσει μια ισχυρή διπλή αφήγηση.
Μεταφερόμαστε στη Γρανάδα της Ισπανίας του 1912 και καθώς η ιστορία ξεδιπλώνεται μαθαίνουμε τα πάντα για τους προγόνους της Τίγκι.Η μαγεία του Φλαμέγκο, η εμμονή της κυριαρχίας και της φιλοδοξίας ξεδιπλώνεται μπροστά σας, μέσα από την απίστευτη ζωή της Λουθία!Τρεις γενιές γυναικών, Μαρία Λουθία , Ισιδώρα.Το ταξίδι ξεκινά από τις σπηλιές του Σακρομόντε , προχωρά στην Βαρκελώνη και στη Μαδρίτη,στη συνέχεια στην Πορτογαλία για να καταλήξει στην Αργεντινή και κάποια χρόνια αργότερα στη Νέα Υόρκη.
Γοητεύτηκα από την ιστορία του παρελθόντος!Πιάστηκα αιχμάλωτη στα γρανάζια της!Για πρώτη φορά όμως στη σειρά, δεν ήμουν με το μέρος της κεντρικής ηρωίδας από το παρελθόν. Αγάπησα την Μαρία, τον Ραμόν, την Ανχελίνα, τον Πέπε! Αντιπάθησα σφοδρά την Λουθία και τον Χοσέ.Διαφώνησα με τις πράξεις τους και το υπερτροφικό εγώ τους.Ο συνδυασμός του σύγχρονου και του ιστορικού μυθιστορήματος , ήταν απλά υπέροχος! Μέσα από απίστευτες ρεαλιστικές περιγραφές,ο αναγνώστης γνωρίζει τις άγνωστες πτυχές για την ζωή των Ισπανών τσιγγάνων. Πως αγωνίστηκαν και πως κατάφεραν όχι μόνο να επιβιώσουν, αλλά να κατακτήσουν τη δόξα και να αποθεωθούν από μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων, νικώντας κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία !Μια συγκλονιστική ιστορία συγχώρεσης ,αγάπης , δύναμης, θάρρους και επιμονής , μέσα από τραγικές απώλειες και απορρίψεις ! Μια εισβολή πρώτης θέασης για εμάς τους αναγνώστες, στις αγάπες του παρελθόντος! Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε, με το καθιερωμένο bonus κεφάλαιο για την έκτη αδερφή την Ηλέκτρα! Ανυπομονώ απίστευτα για τη συνέχεια!
 
LOVE BOOKS -LOVE READ


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η Τίγκι, ζωολόγος και λάτρης της φύσης, θα δεχτεί μια πρόταση να εργαστεί στο κτήμα Κινέρντ στα Χάιλαντς από τον γοητευτικό γαιοκτήμονα Τσάρλι Κινέρντ. Θα τον ερωτευτεί κεραυνοβόλα, όμως εκείνος είναι παντρεμένος και αντιμετωπίζει ένα σωρό προβλήματα στη ζωή του, έτσι εκείνη θα αναγκαστεί να πνίξει τον έρωτά της. 
Στο κτήμα θα γνωρίσει έναν γέρο Τσιγγάνο, τον Τσίλι, που θα της αποκαλύψει ότι έχει το χάρισμα της ενόρασης, το οποίο έχει κληρονομήσει από τους Τσιγγάνους προγόνους της. Ένας πυροβολισμός και ο χωρίς ελπίδα έρωτάς της για τον Τσάρλι θα αναγκάσουν την Τίγκι να φύγει σαν την κλέφτρα από τη Σκοτία και να πάει στην Ισπανία για να αναζητήσει τις ρίζες της…

Από τα σκοτσέζικα Χάιλαντς και την Ισπανία, στη Νότια Αμερική και τη Νέα Υόρκη, η Τίγκι ακολουθεί τα ίχνη του εξωτικού αλλά και περίπλοκου παρελθόντος της. H πέμπτη επική ιστορία της σειράς Οι Κόρες των Αστεριών από τη συγγραφέα των best sellers Lucinda Riley.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου