Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΙΟΣ -ΙΟΥΝΙΟΣ 2018 MARADEL BOOKS

ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ -ΓΙΩΤΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ 
ΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 1/6/2018




ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ


Ένα αεροπορικό δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, έγινε αιτία να αναλάβει ο Φίλιππος Αναστασιάδης, παρά τα είκοσι τρία του χρόνια, μια τεράστια περιουσία κι ένα μικρό κορίτσι δέκα χρονών, χωρίς να έχει καμία ιδέα τι έπρεπε να κάνει μαζί τους.
Οι ισορροπίες λεπτές κι αυτός αντιμέτωπος με την ίδια του την υπόσχεση απέναντι στη μικρή Στεφανία πως δεν θα επέτρεπε ποτέ κανένας να την πληγώσει.
Οκτώ χρόνια αργότερα τίποτα δεν είναι ίδιο.
Πόσα ενώνουν πια αυτούς τους δύο; Και τι άραγε θα μπορούσε να τους απομακρύνει;
Ο έρωτας, η αγάπη κι ο πόθος στήνουν έναν σατανικό χορό με το μίσος, το πάθος και τη διαπλοκή.
Ποιος ο νικητής και ποιος ο χαμένος;
Αυτοί οι δύο ενάντια στον κόσμο όλο ή ενάντια στις καρδιές τους;




ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ -ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ   ΚΕΛΑΪΔΗ
ΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 31/5/18

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ 

ΦΕΝΙΑ -ΑΚΗΣ 
Όταν αποφάσισε να εκδικηθεί τον άνδρα που  οδήγησε την αδερφή της στην παραφροσύνη  δεν πίστευε , πως σύντομα θα βρισκόταν αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της !  
Όταν την προσέλαβε στην εταιρεία του , δε θα μπορούσε να γνωρίζει τους λόγους που την οδήγησαν εκει!Πολύ περισσότερο δε θα μπορούσε να φανταστεί  πως θα έφτανε να αγαπάει και να μισεί την ίδια γυναίκα το ίδιο λεπτό!Η  γνωριμία τους προμελετημένη το παθος που ξυπνά μέσα τους απρόσμενο! Ο έρωτάς τους καταιγιστικός,τα συναισθήματά τους φωτιά που απειλούν να τους κάψουν.Μυστικά ψέματα και εφιάλτες από το παρελθόν  απειλούν την ήδη εύθραυστη σχέση τους.Οι δυο τους βρίσκονται παγιδευμένη στο ψέμα.Θα καταφέρει ο έρωτάς τους να επιβιώσει ;Η αγάπη τους θα φανεί αρκετά δυνατή για να συνεχίσουν να είναι μαζί ή θα αφήσουν τα λάθη να τους χωρίσουν για πάντα ;  


ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ -ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΙΑΠΙΚΑ 
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
"Η Εύα Μίλερ θα συνεργαζόταν και παρότι είχε πλάκα να την εκνευρίζω, στο τέλος της ημέρας έπρεπε να προσέχω για να μην απομακρυνθώ από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εφόσον, λοιπόν, ο όρος Οικογένεια την ξένιζε, έπαιξα διαφορετικά. Οι γυναίκες συμφωνούσαν να γίνουν μέλη, με σκοπό να πέσουν στο κρεβάτι μου. Δεν ξέρω τι στα κομμάτια έβλεπαν επάνω μου και έκαναν τα πάντα προκειμένου να με ικανοποιήσουν. Όπως και να χε με βόλευε. Η Μίλερ δεν διέφερε, ήταν θηλυκό, και ενώ είχα θέσει ως κανόνα να μην μπλέκω σεξουαλικά με μέλη, αν χρειαζόταν θα έκανα μια εξαίρεση. Γδύθηκα μέσα στο δωμάτιό της παρουσιάζοντας τις χάρες μου και αντέδρασε αναμενόμενα. Σάρωσε σαν φωτοτυπικό μηχάνημα την εικόνα μου και ένα πιστό αντίγραφο με ό,τι ήθελα να δει, αποθηκεύτηκε στη μνήμη της σβήνοντας κάθε δεύτερη σκέψη. Είχα όποια ήθελα, όποτε το ήθελα, χωρίς κόπο".
Ντέιμον Κολτ

LOVE BOOKS- LOVE READ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου