Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΑΙΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ ΕΛΣΑ ΜΑΓΓΑΝΑΡΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ MARADEL


Είχα την απίστευτη  τύχη να το διαβάσω από τους πρώτους και ήμουν σίγουρη ότι θα έβρισκε τον δρόμο της έκδοσης. Δε ξέρω ειλικρινά που πρέπει να εστιάσω, στην απίστευτη λυρική  γραφή του; Στα  έντονα  συναισθήματα που βίωσα; Ή στην σφιχτοδεμένη  πλοκή;  Ταξίδεψα στο χθες σε άλλες εποχές  και έφτασα μέχρι το σήμερα. Πόνεσα μάτωσα αλλά συνέχισα ακάθεκτη. Ήρωες  με πάθη λάθη αδυναμίες παλεύουν να βρούνε την απόλυτη ευτυχία. Είναι μια ανάσα κοντά τους... Για κάποιους γίνεται εφικτό και για κάποιους άλλους όχι... Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Τίποτα δεν δίνεται απλόχερα, υπάρχουν πράξεις που πονάνε πολύ και δεν συγχωρούνται. Όλα έχουν το τίμημά τους.Τρεις Ηρωίδες έρχονται  να κατοικίσουν για πάντα στην καρδιά σας. Η Ιοκάστη και ηΜαρίνα του χθες. Η αυλαία κλείνει με την Εύα του σήμερα. Τρεις διαφορετικές πορείες ζωής που ενώνονται σε ένα λυτρωτικό και συνάμα εκρηκτικό τέλος!! Ένα καινούργιο λογοτεχνικό διαμάντι ξεπροβάλει στο χώρο της λογοτεχνίας και στη βιβλιοθήκη μου. Ανακαλύψτε το! 




 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Τρεις ιστορίες, τρεις γυναίκες, τόσο διαφορετικές και συγχρόνως τόσο ίδιες, επαιτούν το όνειρο της απόλυτης αγάπης.
Η αυλαία ανοίγει με την αναγεννησιακή μορφή της Ιοκάστης. Γεννημένη στο τέλος του 19ου αιώνα, απολαμβάνει τα οφέλη μιας εποχής, ξέχειλης σε ρομαντισμό και ιπποτισμό. Ωστόσο, ασφυκτιά, εγκλωβισμένη μέσα σε απροσπέλαστους τοίχους καθωσπρεπισμού. Ακολουθεί πιστά τις ενδείξεις της καρδιάς της. Γνωρίζει την επιρροή που ασκεί η αγάπη και γίνεται οικειοθελώς ιέρεια της.
Λίγες δεκαετίες αργότερα, η Μαρίνα καλείται να υπερασπιστεί την βιωσιμότητα του υπέρτατου συναισθήματος, αντιμετωπίζοντας σθεναρά τις δύσκολες συνθήκες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Ασπάζεται αδιαμαρτύρητα την δύναμη του πεπρωμένου. Σφραγίζει το τέλος της δικής της ιστορίας.
Η σύγχρονη ηρωίδα, η Εύα, πλήρωσε ακριβά το αντίτιμο της υποτιθέμενης ευτυχίας. Απογοητευμένη, κλείνει ερμητικά τις πόρτες, σε οποιονδήποτε επισκέπτη, είναι καλυμμένος με τον μανδύα του έρωτα. Αγνοεί όμως, πως το σύμπαν έχει επιλέξει ήδη, αυτόν που έχει το μοναδικό αντικλείδι.
Το τέλος ανατρεπτικό, απρόσμενο, επιφέρει την κάθαρση μιας αέναης αρχής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου