Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΕΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ JOHANNA LINDSAY ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

 Άκρως εθιστικό   το δέκατο βιβλίο της σειράς Mallory -Aderson . Ρίτσαρντ Άλεν ο παλιός αρραβωνιαστικός  και Τζούλια Μίλερ η πλούσια κληρονόμος  είναι   οι δύο αξιαγάπητοι  ήρωες που θα σας κρατήσουν συντροφιά  στην νέα ιστορία της Johanna Lindsay.Τα σκήπτρα κρατά ο έρωτας που θριαμβεύει για ακόμη μια φορά! Οι εραστές για πάντα έρχονται να σας ταξιδέψουν  σε μια αξιολάτρευτη ιστορία αγάπης γεμάτη από έντονους διαλόγους, διαφωνίες και ανατροπές. 
 Δυο χαρακτήρες  τελείως διαφορετικοί με μια προιστορία χρόνων μεταξύ τους που ξεκινάει από τα παιδικά τους χρόνια. Η αμοιβαία αντιπάθεια τους δεν αργεί   να μετατραπεί σε έναν  φλογερό έρωτα. Ένα βιβλίο που σφύζει από   τα  συναισθήματα της  προδοσίας και  του πάθους . Η συγγραφέας με την αστείρευτη φαντασία της έχει πλάσει αληθινούς  ήρωες που σε ταξιδεύουν για άλλη μια φορά με απόλυτη επιτυχία  σε μακρινές εποχές .Η ανάλαφρη και  δροσερή της πένα   σε κρατά δέσμια από τις πρώτες κιόλας σελίδες του βιβλίου της μέχρι το απολαυστικό του τέλος.


 Μπορείτε να βρείτε το βιβλίο εδώ 
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
 Η «ακαταμάχητη» οικογένεια Μάλορι επιστρέφει με μια νέα συναρπαστική ιστορία της πλέον ευπώλητης συγγραφέως των New York Times Johanna Lindsey – μια ιστορία για δύο παιδικούς εχθρούς που έγιναν παθιασμένοι εραστές.
H κληρονόμος Τζούλια Μίλερ είναι ενθουσιασμένη που οι δικηγόροι της έχουν επιτέλους βρει έναν τρόπο να την απελευθερώσουν από το συμβόλαιο αρραβώνα με τον γιο του κόμη του Μάνφορντ, ο οποίος την εγκατέλειψε πριν από χρόνια. Πλέον είναι έτοιμη για έναν καλό γάμο και ελπίζει να βρει τον ιδανικό σύντροφο στον χορό της φίλης της Τζορτζίνας. 
Γοητευμένη από έναν μασκοφορεμένο Γάλλο, ο οποίος της δίνει το πρώτο της φιλί, δεν μπορεί παρά να κυνηγήσει τον μυστηριώδη αυτόν άντρα – μέχρι που κάνει μια συγκλονιστική ανακάλυψη. 
Τώρα, για να αποφύγει να πέσει στην παγίδα αυτού του αδίστακτου ευγενή, η Τζούλια βρίσκεται μπλεγμένη σε μια ριψοκίνδυνη σχέση με έναν άντρα που ποτέ δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να αγαπήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου