Σελίδες

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΓΛΑΡΩΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Τι μπορεί κανείς να γράψει για αυτό το βιβλίο!!!Δεν ξέρω που να πρωτο εστιάσω!Στην απίστευτη γραφή; Στις απίθανες περιγραφές; Στην μαγική πλοκή;Είσαι εκεί !Το ζεις κάθε λεπτό κάθε στιγμή! Γίνεσαι ένα με τους ήρωες!Καρδιοχτυπάς αγωνιάς πονάς και αναφωνείς με τις ανατροπές!Η Αγωνία το μυστήριο, ο πόνος, η πίκρα, η μεταμέλεια κορυφώνονται όσο προχωράς την ανάγνωση του βιβλίου! Όλα αυτά τα συναισθήματα στα ύψη!!!..Άψογα σκιαγραφημένοι χαρακτήρες που νιώθεις ότι τους γνωρίζεις μια ολόκληρη ζωή.Μοναδικές συγκλονιστικές στιγμές με έναν συνταρακτικό επίλογο που θα μείνει στην μνήμη του κάθε αναγνώστη.Λάτρεψα τον Αντρέ Κολιάν με τις αδυναμίες του τα λάθη του.Ένας ήρωας που θα μείνει ανεξίτηλα στη μνήμη μου. Με βρήκε το ξημέρωμα να γυρνώ την τελευταία σελίδα του βιβλίου, ήταν αδύνατο να το αφήσω από το χέρι μου.Ένα διαμάντι στη βιβλιοθήκη μου.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα !!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
"Τυρρηνική θάλασσα, νήσος Πόντζα, 30-6-1979
Κάποτε είχα ακούσει τον πατέρα μου να λέει πως τίποτε δεν κρατάει για πάντα στη ζωή. Τίποτε... εκτός από τις τύψεις.
Έπρεπε να περάσουν χρόνια ολόκληρα μέχρι να καταλάβω το νόημα εκείνων των λέξεων...
Κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει την αξία της ζωής, ώσπου να νιώσει τη βρομερή ανάσα του θανάτου να ψιθυρίζει το όνομά του. Δεν φοβάμαι πια, μαμά. Το μόνο που αισθάνομαι είναι κούραση και μια γλυκιά προσμονή πως πολύ σύντομα τα φαντάσματα που στοίχειωσαν τη νιότη μου θα με αφήσουν επιτέλους ελεύθερη.
Το όνομά μου είναι Εμμέλια, κι όταν θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές θα είμαι ήδη νεκρή."
Αυτοκτονία ή δολοφονία; Δεκαπέντε χρόνια μετά τον θάνατο της Εμμέλια, κόρης του πανίσχυρου βιομηχάνου Φραντσέσκο Σόρντι, ένας συγγραφέας και μια αστυνόμος αναζητούν την απάντηση.
Μια καταιγιστική ιστορία μυστηρίου, όπου η διαφθορά, η βία και η κατάχρηση εξουσίας συγκρούονται με την έμπνευση και τον παντοτινό έρωτα, με φόντο τις πιο σκοτεινές σελίδες της πρόσφατης Ιστορίας της Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου