Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

LOVE BOOKS-LOVE READ : ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΟΥΚΑΜΒΙΛΙΑΣ ΝΙΤΣΑ ΜΑΝΩΛΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΥΔΡΟΠΛΑΝΟ

Το Μυστικό της Μπουκαμβίλιας, είναι ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα γεμάτο  γερές  δόσεις αγωνίας.  

Αποστολία , Μπιλ, Άρης , Νίνα, είναι οι ήρωες που θα δοκιμαστούν σκληρά και θα  προσπαθήσουν να ξορκίσουν τους δαίμονες της ψυχής τους.

Κινητήρια δύναμη του βιβλίου είναι  η Αποστολία. Βρέθηκε στα δεκάεξι της χρόνια  παντρεμένη  με τον πλούσιο Μπιλ, παρά τη θέληση της. Η μία μέρα ξημερώνει πιο  σκοτεινή από την άλλη, ώσπου έρχεται η στιγμή που η κατάθλιψη θα της  χτυπήσει την πόρτα.

Αποφασίζει να  αφήσει τα πάντα και  να αποδράσει από τον εφιάλτη που ζει.

Το εκκωφαντικό κλείσιμο της πόρτας πίσω της, σηματοδοτεί το τέλος της μέχρι τώρα ζωής της και την αρχή της εκρηκτικής ιστορίας που έχετε στα χέρια σας!

Μπιλ: Ο αντιπαθητικός, σκληρός και πάμπλουτος σύζυγός  που από τη  θέση ισχύος , αγνοεί όλους τους κανόνες... 

Από πίσω ακολουθούν οι τραγικές φιγούρες του Άρη και της Νίνας που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής.

Το κουβάρι  ξετυλίγεται εναλλάξ,τέσσερις ήρωες στο χθες, τέσσερις  και στο σήμερα .

Όταν τα  καταπιεσμένα θέλω  και  οι εκβιασμοί  απλωθούν ορμητικά μπροστά σου, η αγωνία θα  χτυπήσει κόκκινο.

Ο απαγορευμένος έρωτας και οι καταστροφικές συνέπειες.

Φόβος  και μίσος  , προδοσία  και εκδίκηση, ενάντια στην ελπίδα, ενάντια στην ανάγκη για ελευθερία.

Κάποιοι δακρύζουν , κάποιοι ματώνουν , κάποιοι εκδικούνται αλλά και κάποιοι θυσιάζονται στο όνομα της αγάπης .

Άλλους τους συμπονάς και άλλους τους φοβάσαι γιατί γνωρίζεις τι είναι ικανοί να κάνουν.

Όταν το παρελθόν έρθει  αντιμέτωπο με το παρόν  ο αναγνώστης θα βυθιστεί στις πύρινες φλόγες  της εκδίκησης και  θα βιώσει ένα συνονθύλευμα  κρυμμένων μυστικών, και απύθμενων  συναισθημάτων μέσα από  τις δραματικές ανατροπές και τις  συγκλονιστικές αποκαλύψεις. 

Η συγγραφέας αποτέλεσε πραγματικά  μια αναπάντεχη έκπληξη για μένα! Έβαλε το δικό της λιθαράκι στην Ελληνική λογοτεχνία,συνθέτοντας μια σκοτεινή  ιστορία αγάπης, πάθους,εμμονής, εκδίκησης και προδοσίας.Μην τη χάσετε για κανένα λόγο!

 LOVE BOOKS- LOVE READ 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

  Η Αποστολία βρίσκεται εγκλωβισμένη από τα δεκαέξι της χρόνια σε έναν γάμο που δεν θέλησε ποτέ. Τριάντα χρόνια αργότερα και αφού έχει βουτηχτεί στην κατάθλιψη, αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να σπάσει τα δεσμά της και να φύγει από την Αμερική όπου και ζει, εγκαταλείποντας τον πάμπλουτο σύζυγό της, Μπιλ. Θα καταφέρει

άραγε να ξεφύγει από τις αρρωστημένες σκέψεις της και να βρει επιτέλους την ευτυχία; Σε ένα ακριτικό νησί της Ελλάδας το ρυθμικό θρόισμα των φύλλων μιας μπουκαμβίλιας έξω από το ανοιχτό παράθυρο του Άρη, ανακατεμένο με το ψιθύρισμα των κυμάτων θα φέρει θύμησες, που χρόνια ήταν θαμμένες, στην επιφάνεια. Η μπουκαμβίλια είχε γίνει μάρτυρας του πόνου του. Μοναδική γνώστρια της αλήθειας κρατάει το μυστικό του καλά κρυμμένο στους μαβιούς της
ανθούς. Ο Μπιλ και η κόρη του η Νίνα, δεν μπορούν να δεχτούν την απόρριψη και για τους δικούς του λόγους ο καθένας θα προσπαθήσουν να βρουν τους υπεύθυνους για να τους τιμωρήσουν. Ποιο ένοχο μυστικό ενώνει αυτούς τους τέσσερις ανθρώπους; Θα καταφέρουν άραγε να βρουν την ευτυχία που αναζητούν;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου