Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ( MANHATTAN #2) ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ


Σεμπάστιαν και Λέξι !!!
Δύο από παλιά γνωστοί που γίνονται «φίλοι με προνόμια».
Δύο άνθρωποι που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν διαφορετικοί αλλά που στην ουσία μοιάζουν περισσότερο από όσο και οι ίδιοι θέλουν να παραδεχθούν.
Ο καθένας τους κουβαλά το δικό του φορτίο, είτε αυτό είναι τύψεις και κατ’ επέκταση καταδίκη στο σκοτάδι –Σεμπάστιαν- είτε αυτό είναι ανασφάλεια που οδηγεί σε φοβία κατά της δέσμευσης –Λέξι.
Εκείνος έχασε την αγαπημένη του σ’ ένα ατύχημα για το οποίο κατηγορεί τον εαυτό του ακόμη και έξι χρόνια μετά. Τα βήματα που κάνει για να απεγκλωβιστεί από το παρελθόν του και τις τύψεις του, είναι αργά αν και σταθερά. Κρατά τον εαυτό του δέσμιο θέλοντας έτσι να τον τιμωρήσει που εκείνος έζησε και η αγαπημένη του χάθηκε.
Η Λέξι επιστρέφει στην πατρίδα της για να κάνει μια νέα επαγγελματική αρχή και βρίσκεται αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που θα την κάνει να θέλει να αποβάλλει τις ανασφάλειες της.
Πάντα πίστευα ότι η επιτυχία ενός βιβλίου αφορά στο τι και πόσο έντονα συναισθήματα σου προκαλεί. Το «Μετά τα Μεσάνυχτα» τα κατάφερε και με το παραπάνω  ακόμη και όταν οι ήρωες της ιστορίας μου προκαλούσαν νευρικό κλονισμό με τις αντιδράσεις τους!!! Εκνευρίστηκα σε υπερθετικό, θα έλεγα βαθμό, με τον Σεμπάστιαν και στενοχωρήθηκα για την Λέξι. Όμως ένα μόνιμο χαμόγελο εγκαταστάθηκε στα χείλη μου κάπου εκεί προς το τέλος της υπέροχης αυτής ιστορίας …
Αν είστε του αισθηματικού, γραπώστε το ανεπιφύλακτα!

LOVE BOOKS LOVE READ 




ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 


ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ 


 Σεμπάστιαν:
Πριν έξι χρόνια έχασα τα πάντα.
Λένε πως δεν ήταν δικό μου λάθος. 
Κανείς τους όμως δεν ήταν εκεί.
Το μόνο σίγουρο, είναι πως δε μπορώ να ξεχάσω.
Μέχρι που γύρισε εκείνη.
Λέξι:
Είναι ο κολλητός του αδελφού μου.
Είναι χαμένος στα σκοτάδια του και εγώ δε θέλω δεσμεύσεις.
Οι δυο μας είμαστε μία καταστροφή που πρόκειται να συμβεί.
Ή μήπως όχι;
Αυτοτελής ιστορία.
Το δεύτερο βιβλίο από την ερωτική τριλογία Manhattan.



LOVE BOOKS LOVE READ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου