Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Η ΚΟΡΗ ΤΩΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ LUCINDA RILEY ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Αγαπώ και ακολουθώ την Lucinda Riley από το πρώτο της βιβλίο.Όποιος γνωρίζει τη γραφή της μαγεύεται.Ένα ανάγνωσμα γεμάτο εικόνες και εκρηκτικά συναισθήματα!
Η κόρη των μαργαριταριών είναι το τέταρτο βιβλίο της σειράς και τη σκυτάλη παίρνει η ιστορία της  τέταρτης αδελφής, της ΚεΚε.
Ένας καινούργιος κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά σου και το ταξίδι ξεκινά!
Η ανασφαλής και συνεσταλμένη ΚεΚε   επικεντρώνεται μόνο στα αρνητικά σημεία του εαυτού της  χωρίς να έχει την πραγματική επίγνωση της αξίας της.Απομονωμένη ζει με τις αναμνήσεις  και προβληματίζεται  με το ζοφερό μέλλον που βλέπει μπροστά της .
Η χαμηλή αυτοεκτίμηση έχει γίνει η καλύτερή της φίλη.Νιώθει χαμένη μετά το θάνατο του λατρεμένου της Πα και προδομένη απο την αγαπημένη της Σταρ.
Στη Ταυλάνδη θα γνωρίσει τον αινιγματικό και απροσπέλαστο Ες, που θα της δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και τη ψυχική δύναμη για να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά.Θα αναθεωρήσει πολλές απόψεις και θα βγάλει στην επιφάνεια την άλλη πλευρά του εαυτού της.Η φιλία αυτή θα σταθεί καταλυτική στις ζωές τους .
Το επόμενο ταξίδι της στην Αυστραλία που γίνεται για να ανακαλύψει τις ρίζες της, είναι μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τον αναγνώστη που μεταφέρεται στο μουντό Ενδιμβούργο του 1906 και γνωρίζει τη δεύτερη κεντρική ηρωίδα του βιβλίου.Την Κίτι  Μακ Μπράιντ!
Αυτή κρατά τα ηνία αυτής της αξεπέραστης ιστορίας!
Κίτι -ΚεΚε, δύο ηρωίδες τελείως διαφορετικές. Δύο ιστορίες που υφαίνονται στο χθες και στο σήμερα και δημιουργούν ένα αριστουργηματικό έπος!
Ένας ύμνος στην αγάπη, στη φιλία, στην πίστη στις προσδοκίες!
Στις σταθερές αξίες της ζωής !Απόλυτος ρεαλισμός , πλοκή μέσα στο πάθος ,στα λάθη, στις απώλειες, στη θλιψη.Είναι αδύνατο να μην προβληματιστείς και να μη σκεφτείς, τι θα έκανες αν βρισκόσουν εσύ στη θέση τους.
Η μανία της κυριαρχίας!
Παύεις να νιώθεις..
Παύεις να αισθάνεσαι..
Απλά εκτελείς!
Παύεις να αναγνωρίζεις τον εαυτό σου!
Λάθος αποφάσεις για την αγάπη φέρνουν την απόλυτη μοναξιά!
Τα πάντα  ουρλιάζουν μέσα σου!
Καταστροφικοί έρωτες που φέρνουν την αποξένωση.
Μαθαίνεις απλά να ζεις..
Να υπάρχεις..
Με τύψεις , με ενοχές ..
Να αναπολείς...
Η ασφάλεια ενάντια στο άγνωστο!
Ασφάλεια και σιγουριά ...
Και μετέπειτα οι τραγικές συνέπειες !
Αγάπησα βαθιά την περήφανη και ασυμβίβαστη αλλά καθόλου παρορμητική  Κάθριν,  αν και κάποιες αποφάσεις της με βρήκαν αντίθετη!
Πόνεσα και μάτωσα μαζί της όταν ούρλιαξε στους Θεούς ψηλά:
<<Το έχετε βάλει σκοπό να μου πάρετε ότι αγαπώ ;>>
Λυτρώθηκα όταν άκουσα κάποιον να ψιθυρίζει:
<<Έχει έρθει η ώρα ποια έτσι δεν είναι ;Για εμάς τους δυο>>.
<<Ναι>>Του απάντησε εκείνη <<Έτσι πιστεύω >>.
Αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα βιβλία της χρονιάς!!


LOVE BOOKS LOVE READ 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Η Κόρη των Μαργαριταριών είναι το νέο καθηλωτικό βιβλίο από τη Lucinda Riley, συγγραφέα της best seller σειράς Οι Κόρες των Αστεριών. 

Η ΚεΚε Ντ’ Απλειάζ ένιωθε πάντα ότι δεν ανήκε πουθενά. Μετά τον θάνατο του πατέρα της –του μυστηριώδους δισεκατομμυριούχου Πα Σαλτ, που την είχε υιοθετήσει μαζί με τις πέντε αδελφές της–, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Παρατά τη Σχολή Καλών Τεχνών και την ίδια στιγμή βλέπει την πιο λατρεμένη αδελφή της να απομακρύνεται για να ακολουθήσει τον αγαπημένο της. 
Μες στην απελπισία αποφασίζει να αναζητήσει τις ρίζες της· τα μοναδικά στοιχεία που έχει είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία και το όνομα μιας πρωτοπόρου γυναίκας που έζησε στην Αυστραλία πριν από εκατό χρόνια. Πρώτος σταθμός του ταξιδιού της είναι η Ταϋλάνδη. Εκεί η ΚεΚε γνωρίζει έναν μυστηριώδη άντρα τόσο μοναχικό όσο και η ίδια, ο οποίος, όμως, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό…

Όταν φτάνει στον προορισμό της, αρχίζει να πιστεύει ότι τούτη η άγρια, αχανής ήπειρος της Αυστραλίας θα μπορούσε να της προσφέρει κάτι που η ίδια μέχρι τότε θεωρούσε αδύνατον· την αίσθηση ότι επιτέλους έχει βρει μια πατρίδα… 
Η κόρη των μαργαριταριών είναι το τέταρτο καθηλωτικό βιβλίο της best seller σειράς της Lucinda Riley που βασίζεται στον μύθο του αστερισμού των Πλειάδων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου