Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΑΝ ΑΚΟΥΣ ΑΠΟΨΕ ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΛΙΑ ΜΠΑΜΠΕΤΣΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

Αναπάντεχα συγκινητικό!
Βίαια εθιστικό!
Οι σελίδες έφευγαν  από το χέρι μου με ιλιγγιώδη ρυθμό, ούτε κατάλαβα για πότε έφτασα στο τέλος!
 Μιχάλης ,Γιάννης, Αλίκη !
Η ήρεμη ζωή της Αλίκης ταράζεται απροσδόκητα από μία σειρά συνταρακτικών γεγονότων ...
Προσπαθεί να ισορροπήσει, σχέσεις  και καταστάσεις...
Είναι όμως αδύνατον!
Όπου υπάρχει πάθος εκμηδενίζεται η λογική!
Η απόλυτη ευτυχία με την απόλυτη δυστυχία διαβαίνουν δίπλα δίπλα στους πιο στενούς δρόμους..
Λίνα-Δημήτρης ζούνε μαζί την υπέρτατη ευτυχία.Την ονειρεμένη  ζωή της Λίνας και του Δημήτρη έρχεται να ταράξει η εμφάνιση του  σκοτεινού  Άρη!
Αρετή το μοναχικό  αερικό!Σε μικρή ηλικία κρυφά απ' όλους  γίνεται   μάρτυρας μιας άσχημης κατάστασης  με αποτέλεσμα να βιώνει  τον πόνο σιωπηλά και να μην εξωτερικεύει κανένα συναίσθημα.
Η μόνη της διέξοδος είναι η συγγραφή.Εκεί σκέψεις και συναισθήματα τρέχουν ανεξέλεγκτα, μέχρι που ο έρωτας  θα της χτυπήσει την πόρτα ...
Ισορροπίες καταρρίπτονται,καθώς οι  αποκαλύψεις που αναβλύζουν μετά από μία μεγάλη απώλεια,   γκρεμίζουν σχέσεις μιας ζωής. 
Προμελετημένες προδοσίες μέσα απο εμμονικά σχέδια  και  κυριευμένα πάθη, συνθέτουν ένα κυκεώνα παρεξηγήσεων  που αποκαλύπτεται  όσο προχωράς στο βάθος της ιστορίας!
Μια ιστορία που ξεκινάει από παλιά για να καταλήξει στο σήμερα.
Εγωιστικές πράξεις που προκαλούν  αφόρητο  πόνο  σκορπάνε γύρω τους συντρίμμια και καταρρακωμένους ανθρώπους!Πράξεις ασυγχώρητες που ριζώνουν στις καρδιές. Ραγισμένες στιγμές που μόνο ο χρόνος και η βαθιά αγάπη μπορεί να τις γιατρέψει.
Μέσα από τις καταστάσεις που βιώνουν οι ήρωες της ιστορίας, θα πατήσουν πάνω σε συντρίμμια για  να βρούνε τη λύτρωση που χρόνια αναζητάνε, ελπίζοντας πώς κάπου εκεί δίπλα υπάρχει ''κάποιος '' να τους κρατήσει και  πάλι από το χέρι!!
Το συγκεκριμένο ανάγνωσμα με κέντρισε από το οπισθόφυλλο του και οφείλω να ομολογήσω ότι το ξεκίνησα με κάποια επιφύλαξη,  αλλά ήρθα αντιμέτωπη  με μια αναπάντεχη έκπληξη!Εγκλωβίστηκα μέσα στις σελίδες αυτής της  συγκινητικής ιστορίας, με αποτέλεσμα να χάσω την αίσθηση του χρόνου.Ένα από τα μεγάλα ατού του βιβλίου, είναι ο διάχυτος ρεαλισμός του, η  συγγραφέας εμβάθυνε αριστοτεχνικά τη ψυχολογία όλων των ηρώων της, μέσα από τις σκέψεις τους και τα συναισθήματά τους, που έσφυζαν από ένταση και νεύρο. Με κάλυψε στο έπακρο!!! 
LOVE BOOKS LOVE READ 


 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 


 ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ 

  Η Λίνα και η Αρετή Ιωάννου, κόρες ενός πάμπλουτου εργοστασιάρχη της Θεσσαλονίκης, ζούσαν μια ευτυχισμένη ζωή, ώσπου βρέθηκαν μπλεγμένες στο σκοτεινό παρελθόν της οικογένειας, το οποίο, χωρίς να το γνωρίζουν, καθόρισε τις ζωές τους.
    Η Λίνα, επιλέγοντας να ζει μέσα στην άγνοια, μπλέχτηκε σ’ ένα γαϊτανάκι έρωτα και αγάπης ανάμεσα σε δυο άνδρες από το οποίο βγήκε λαβωμένη. Ο Δημήτρης, ο πρώτος της έρωτας, προδόθηκε και έφυγε μακριά της και ο ʼρης, ο μυστηριώδης εραστής, ήρθε για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά της οικογένειας και να φέρει στην επιφάνεια μία συνταρακτική αλήθεια!
    Η Αρετή, ένα μοναχικό πλάσμα, ένα αερικό που γεννήθηκε για να γίνει μεγάλη συγγραφέας, κατάφερε να λάμψει. Χωμένη μέσα σε προσωπικούς εφιάλτες, παλεύοντας με την υπερευαισθησία της, είχε μόνη συντροφιά τους ήρωες και τη σιωπή της. Μέχρι που ήρθε ένα τρομερό γεγονός και σημάδεψε τη ζωή των δύο αδελφών. Η απώλεια...
    Τότε μπήκε στη ζωή της Αρετής ένας άνδρας που τη λάτρεψε. Έγινε ζητιάνος της αγάπης της, μα ο μεγαλύτερος αντίπαλός του ήταν η μοναχικότητά της...
    Θα τον άκουγε όταν θα της ούρλιαζε να του κρατήσει το χέρι ή θα τον άφηνε στο κενό, τη στιγμή που όλα θα στροβιλίζονταν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου