Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ B.A. PARIS ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

Η  Κατάρρευση είναι ένα καθαρόαιμο ψυχολικό θρίλερ με ιλιγγιώδεις  ρυθμούς που αυξάνονται όσο προχωράς στην ανάγνωσή του!Ο φόβος, η αγωνία και το μυστήριο είναι ορατά από την πρώτη σελίδα του βιβλίου, στην πορεία όμως έρχεται   να προστεθεί και το συναίσθημα της  σύγχυσης! Ένα ακόμη ατού στο συγκεκριμένο ανάγνωσμα είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι ήρωες πλην της ηρωίδας ,είναι σκοτεινοί  δεν γνωρίζεις τις σκέψεις τους και τίποτα για αυτούς!Αποτέλεσμα; Είναι αδύνατον να καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει!Καθηλωτική πλοκή, δουλεμένη αριστοτεχνικά  μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.Γραμμένο στο τώρα και  σε πρωτοπρόσωπη αφήγηση  ''ζεις''  τα συναισθήματα της  ηρωίδας και την ολική κατάρρευση της, όταν η ίδια αρχίζει να αμφισβητεί τον εαυτό της και τις πράξεις της.Η αγωνία κορυφώνεται στις τελευταίες σελίδες με την  μία ανατροπή να  ακολουθεί  την άλλη! 'Ολα τα κομμάτια του παζλ κουμπώνουν στη σωστή θέση  κάνοντας τον αναγνώστη  να αναφωνεί  από τις αναπάντεχες εκπλήξεις που αποκαλύπτονται μπροστά του.
Είναι αδύνατο να το αφήσεις από το χέρι σου αν δεν προβείς στην ολοκλήρωση του!
Μη το προσπεράσετε!


 LOVE BOOKS -LOVE READ 





ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ 

Μια στιγμή αρκεί για να καταρρεύσει η ζωή σου!

Η Κας Άντερσον δε βοήθησε τη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο. Εξάλλου εκείνη τη νύχτα έβρεχε καταρρακτωδώς και το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο σε έναν πολύ επικίνδυνο δρόμο, μέσα στο δάσος. Μόνο που το επόμενο πρωινό έμαθε ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή.
Τώρα, οι τύψεις την βασανίζουν. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Το τηλέφωνο χτυπάει, αλλά από την άλλη άκρη της γραμμής δεν ακούγεται κανείς. Και αυτό επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε μέρα. Η Κας είναι σίγουρη ότι κάποιος την παρακολουθεί.
Και σαν να μην έφταναν όλα, αρχίζει να ξεχνάει διάφορα μικροπράγματα. Πήρε τα χάπια της; Πού άφησε τα κλειδιά του αυτοκινήτου; Ποιος είναι ο κωδικός του συναγερμού; Και εκείνο το μαχαίρι στην κουζίνα; Είχε στ’ αλήθεια αίμα πάνω του;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου