Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΘΩΜΑΗ ΜΠΡΕΝΤΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΥΑΣ

Η συγγραφέας τρυπώνει στα βάθη της ψυχής  των ηρώων και μας δίνει ένα σκληρό και άκρως ρεαλιστικό ανάγνωσμα.Flash back, στο τότε  από εκεί που ξεκίνησαν όλα και στο τώρα εδώ που συμβαίνουν τα πάντα.. !Σφιχτοδεμένη πλοκή γεμάτη μυστήριο αγωνία και πολλές ανατροπές μέχρι και την τελευταία στιγμή...Τρεις οι κεντρικοί ήρωες, Ρόναν -Μελίσσα- Άντριου .Τρεις διαφορετικοί χαρακτήρες, πίσω τους ακολουθούν οι υπόλοιποι  Τόμας-  Σάρον - Ίαν -  Όσκαρ - Κέητ , καθένας από αυτούς ρίχνει το λιθαράκι του για να συμπληρωθεί το παζλ της ιστορίας . Τίποτα δεν είναι τυχαίο.Η μοίρα τους έχει προκαθοριστεί .Ο υπαίτιος του τότε και του τώρα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά τους... Ο αναγνώστης θα βιώσει την αγωνία, τη φρίκη,  τις δοκιμασίες  και έναν  έρωτα που παλεύει  ανάμεσα στο  συναίσθημα της υποταγής και του πρέπει γιατί εκεί που ξεκινάει ο έρωτας, σταματάει πάντα η λογική.
Δυστυχώς είναι τέτοιο το θέμα του βιβλίου που δεν μπορείς να γράψεις πολλά γιατί θα χαθεί όλη η μαγεία της ανατροπής...Σίγουρα είναι ένα πολύπλοκο θρίλερ γεμάτο  γρίφους που όσο προχωράς στην ανάγνωση του έχεις το προνόμιο να ζεις τα πάντα από το πρώτο χέρι γνωρίζεις πράγματα που δεν γνωρίζουν οι ήρωες μεταξύ τους. 
Εν κατακλείδι αν αντέχετε τις σκληρές σκηνές βίας το σκληρό λεξιλόγιο(γιατί έχει αρκετές λόγω του θέματος του βιβλίου ) και ψάχνεται ένα ευφυέστατο  και διαφορετικό βιβλίο  είστε εδώ, στον άλλον καθρέφτη της κοινωνίας μας!
Οι ήρωες του βιβλίου είναι οι ήρωες της διπλανής πόρτας όσο και αν φαίνεται απίστευτο υπάρχουν!Ζούν ανάμεσά μας!
Η επιστροφή της Κ. Μπρέντα και η δοκιμασία της σε κάτι διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει τουλάχιστον στην Ελλάδα στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία !

LOVE BOOKS -LOVE READ 






 ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ 

Το παρελθόν λένε πως δεν ξεφτίζει ποτέ, σε ακολουθεί και πάντα σε βρίσκει με σκοπό να σε δοκιμάσει. Το δικό του παρελθόν επέστρεψε για να τον στοιχειώσει και να ξυπνήσει τους εφιάλτες. Το δικό της ξεκινά με μια απαγωγή.

Πλέκοντας αριστοτεχνικά το πριν με το τώρα, η μοίρα σε μια σπάνια έμπνευση της, οδηγεί τους ήρωες σε ανεξερεύνητα μονοπάτια και τους καλεί να συμμετάσχουν σ’ ένα παιχνίδι επιβίωσης.

Ο έρωτας από την άλλη υφαίνει τους δικούς του δεσμούς, αγνοώντας όμως τους κανόνες και τα πρέπει. Το αντισυμβατικό εξιτάρει και τρομάζει μαζί αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει. Εγωισμός, μίσος, έπαρση παγιδεύονται σ’ έναν ιστό, θολώνουν την κρίση αλλά τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, πάντα μαρτυρούν την αλήθεια. 

Ίντριγκες, γρίφοι, δοκιμασίες, μυστικά και εξαφανίσεις συνθέτουν ένα περίπλοκο σκηνικό και όσο το κουβάρι ξετυλίγεται, όσο το μυστήριο και για τους δυο βαθαίνει τόσο αγωνιωδώς αναζητούν τη λύτρωση.


Η δική του ιστορία ξεκινά με την ερώτηση "Τι βλέπεις στα μάτια μου;"
Η δική της συνεχίζεται με την απάντηση "Εμένα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου