Τρίτη 15 Μαΐου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 
ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 





LOVE BOOKS -LOVE READ
 Είναι θέμα πλέον λίγων  ημερών   να κυκλοφορήσει το νέο σας βιβλίο το με τον τίτλο Πέρα από τις σκιές ‘’ από τις εκδόσεις Silk  Τι σας ώθησε να δώσετε αυτό τον τίτλο;Πείτε μας   λίγα λόγια για το βιβλίο σας  και τους ήρωές του.

Ε.Α.Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από τους ήρωες, δύο ανθρώπους γεμάτους σημάδια που μέσα από τον έρωτα καταφέρνουν να μάθουν τον εαυτό τους, να συνειδητοποιήσουν τα θέλω τους και να νικήσουν τις σκιές τους. Είναι μία ιστορία γεμάτη έντονα συναισθήματα, χρώματα, δυνατές εικόνες και δύο πολύ γοητευτικούς ήρωες που δίνουν μάχη να μισούν ο ένας τον άλλον γιατί δεν έχουν μάθει να αγαπούν. Γύρω τους υφαίνεται μία ίντριγκα γεμάτη μυστικά και ψέματα, ενώ τον έρωτά τους ορίζει το παρελθόν.

ΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ  ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 

ΣΚΙΕΣ 25 ΜΑΙΟΥ 2018


LOVE BOOKS -LOVE READ

Πώς διαλέγετε το θέμα πάνω στο οποίο θα κινηθείτε; Τι βήματα ακολουθείτε για να φτάσετε στο τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα; Έχετε μια συγκεκριμένη  πορεία και μένετε σταθερή ; Ή αυτή η πορεία μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει;

 Ε.Α.Μου “μιλάνε” οι ήρωες. Ζουν μέσα μου και διαλέγουν τη στιγμή που θα “γεννηθούν”. Δεν ακολουθώ συγκεκριμένα βήματα. Απλώς κάθομαι και γράφω, και όλα ρέουν μέσα μου. Οπότε ανάλογα με την έμπνευση τη στιγμή που αποτυπώνεται στο χαρτί, έρχεται και το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα.


LOVE BOOKS -LOVE READ



 Ποια  πιστεύετε ότι  είναι  η μαγική συνταγή που πρέπει να υπάρχει σε ένα βιβλίο για να μπορέσει να αγγίξει την καρδιά του αναγνώστη;

Ε.Α Δεν ξέρω αν υπάρχει μαγική συνταγή. Νομίζω ότι όταν είσαι ειλικρινής, βάζεις κομμάτια της ψυχής σου σ' αυτό που γράφεις και σέβεσαι τους αναγνώστες σου, όλο αυτό έρχεται πίσω, κάτι σαν ανταπόδοση.

LOVE BOOKS -LOVE READ

 Ποιο είδος Λογοτεχνίας δε θα μπορούσατε να γράψετε  ή να διαβάσετε ποτέ;Πείτε μας ένα αγαπημένο σας βιβλίο

Ε.Α .Θρίλερ ή ό,τι έχει σχέση με τρόμο. Ούτε να γράψω ούτε να διαβάσω. Είμαι τόσο φοβητσιάρα που δεν θα κοιμόμουν ποτέ ξανά. Αγαπημένο βιβλίο από αυτά που διάβασα πρόσφατα, το Αηδόνι της Κριστίν Χάνα.


LOVE BOOKS -LOVE READ

 Ποιο σημείο της συγγραφής θεωρείτε ότι είναι το δυσκολότερο κομμάτι της;

Ε.Α. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι δύσκολο στη συγγραφή. Ίσως να αποδώσεις την έμπνευσή σου ακριβώς όπως την έχεις μέσα σου.


LOVE BOOKS -LOVE READ

Έχετε  ιστορίες τελειωμένες που δεν θα τις δούμε ποτέ  εμείς οι αναγνώστες; 

 Ε.Α. Δεν ξέρω αν θα τις δείτε κάποια στιγμή ή όχι, αλλά έχω πολλές στο συρτάρι μου.



LOVE BOOKS -LOVE READ



Αν σας δινόταν η ευκαιρία να ξαναγράψετε κάποιο από τα βιβλία σας από την αρχή θα αλλάζατε κάτι ή κάποιο;

Ε.Α. Δύο βιβλία που έχω αναρτήσει στο wattpad, το Ένα Καλοκαίρι Έρωτας και το Σαν ανοιξιάτικη βροχή. Το ένα το έγραψα στο πόδι κυριολεκτικά,΄σε τρεις ημέρες για την ακρίβεια και το δεύτερο είχα πολύ κακή διάθεση και δεν μου βγήκε καθόλου όπως το είχα αρχικά στο μυαλό μου.


LOVE BOOKS -LOVE READ

 Πόσο χρόνο σας παίρνει συνήθως η ολοκλήρωση ενός βιβλίου; Υπάρχει κάποιο  που ενώ το είχατε  ολοκληρώσει κάνατε μεγάλες αλλαγές γιατί δεν είχατε μείνει ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα;

Ε.Α Από 3 έως έξι μήνες, για να βγει ακριβώς 

όπως το θέλω. Αυτό που γράφω αυτό το διάστημα δεν έβγαινε όπως μου άρεσε και το έχω αλλάξει πολύ.



LOVE BOOKS -LOVE READ

Ποια είναι η ερώτηση που θα θέλατε να απαντήσετε και δε σας έχει ρωτηθεί ποτέ;

Ε.Α. Δεν μου έρχεται κάποια ερώτηση αυτήν τη 

 στιγμή στο μυαλό


LOVE BOOKS -LOVE READ

 Αν σας ζητούσαν να διαλέξετε ένα από τα βιβλία σας για να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη  ποιο θα επιλέγατε και γιατί;

Ε.Α. Θα επέλεγα και το Καθώς έπεφτε η νύχτα και το Πέρα από τις Σκιές. Έχουν μία διαφορετική δυναμική αλλά πολύ έντονη μαγεία και τα δύο. Έντονα συναισθήματα, δυνατές ιστορίες με ανατροπές... Τα αγαπώ πολύ.


LOVE BOOKS -LOVE READ

 Κλείνοντας πείτε μας  λίγα λόγια για την Έλενα .Ποιο είναι το μότο της; Τι την εξοργίζει; Τι δε θα μπορούσε να συγχωρήσει ποτέ ; Κάνει όνειρα; Βάζει στόχους ;Ποια είναι η αγαπημένη της ταινία ;Πιστεύει στη φιλία;Τι θεωρεί απόλυτη ευτυχία; Και τι θα ήθελε να ευχηθεί  στον εαυτό της και στους αναγνώστες της;

Ε.Α.  Επαναλαμβάνω διαρκώς τη φράση του παππού μου “κάθε εμπόδιο σε καλό” και αυτό μου δίνει μεγάλη δύναμη. Με εξοργίζουν πολλά, όπως το ψέμα, η απανθρωπιά, η αχαριστία, η κοινωνική εκμετάλλευση, η αδικία. Πάντα βρίσκω δικαιολογίες για να συγχωρώ τα πάντα. Είμαστε τόσο αδύναμοι οι άνθρωποι, και κυρίως γεμάτοι λάθη. Δεν σταματώ να ονειρεύομαι. Στόχους δεν βάζω γιατί είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν λειτουργώ βάσει σχεδίου ποτέ.
Έχω ατελείωτη λίστα με αγαπημένες ταινίες, να αναφέρω μόνο τις “Νότινγκ Χιλ”, “PS I love you”,  “Μπρίτζετ Τζόουνς”, τις βλέπω και τις ξαναβλέπω. Δεν υπάρχει πιο σημαντική αξία στη ζωή μας από τη φιλία. Απόλυτη ευτυχία; Δεν ξέρω αν υπάρχει. Να είμαστε καλά και να αγαπιόμαστε, αυτό είναι αρκετό, και αυτή είναι η ευχή μου για όλους μας. Όσον αφορά συγκεκριμένα τους αναγνώστες, ελπίζω πάντα να τους χαρίζω μαγευτικά ταξίδια γεμάτα συναισθήματα και πάθη!

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ
ΕΛΕΝΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ SILK 
ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΙΟΥ!


ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ 

Η ιδιότυπη τελευταία επιθυμία ενός Ιταλού μεγιστάνα των γεωργικών επιχειρήσεων εξαναγκάζει την Ελβίρα Ανδριανού να επιστρέψει στη γη και το χωριό της γιαγιάς της στη Θεσσαλία.

Η νεαρή ζωγράφος και φωτογράφος μόδας, γνωστή στη Ρώμη για τα ερωτικά σκάνδαλα και την ξέφρενη ζωή της, υποτάσσεται στο θέλημα του εκλιπόντα προστάτη της και ξεκινά ένα ταξίδι στο παρελθόν της, γεμάτο προκλήσεις και αποκαλύψεις!

Αλλά γι' αυτό που δεν είναι προετοιμασμένη είναι η σύγκρουση με το δόγη Ραφαέλο 'Αντζελο Μπαλντίνι, τον μοναδικό εγγονό και κληρονόμο του μεγιστάνα,
ο οποίος είναι αποφασισμένος να εκδιώξει την τυχοδιώκτρια από τη γη και την περιουσία του. Ο Ραφαέλο θα πολεμήσει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί μακριά της και να νικήσει την απαγορευμένη, από την τιμή και το αίμα, έλξη που αισθάνεται για τη γοητευτική εισβολέα.
Κι εκεί που η Ελβίρα έδειχνε ασυγκίνητη σε κάθε ανδρική καρδιά, νιώθει τον κόσμο της να συνθλίβεται από τη σαγήνη του εγωπαθή Ιταλού. Η κατάσταση περιπλέκεται όταν εμφανίζεται η πανέμορφη αρραβωνιαστικιά του, που θέλει να επιβεβαιώσει με κάθε τρόπο ότι ο γοητευτικός δόγης είναι δικός της...

Το παρελθόν αποκαλύπτεται, οι δολοπλοκίες υφαίνουν τον ιστό τους και
οι δύο αντίπαλοι βυθίζονται στη δίνη του μίσους και του έρωτα.




ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Love Books-Love Read


  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου