Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΗΣ SARAH JIO ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 Ένα βιβλίο που με εξέπληξε ευχάριστα!Είναι το δεύτερο βιβλίο της συγγραφέως που διαβάζω.Ομολογώ πως το ξεκίνησα με κάποια επιφύλαξη μια και ''το βλέμμα της αγάπης'' δεν μπόρεσε να μου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.Προσπαθώ πάντα να δίνω δεύτερες ευκαιρίες γιατί θεωρώ ότι και ο καλύτερος συγγραφέας έχει τις καλές και τις μέτριες στιγμές του.Το συγκεκριμένο βιβλίο το απέδειξε περίτρανα.Με παρέσυρε σε άλλες εποχές και το ''έζησα ''με τη ψυχή μου Αν μου ζητούσαν να το περιγράψω με μια πρόταση αυτή θα ήταν:''Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον''Με κράτησε δέσμια από την πρώτη του σελίδα μέχρι το υπέροχο λυτρωτικό του τέλος.Δύο εποχές δύο ηρωίδες.Βέρα και Κλερ Ένα κεφάλαιο εναλλάξ στο τότε και στο τώρα.Διαβάζουμε δύο ισάξιες ιστορίες σε πρωτοπρόσωπη αφήγηση που στο τέλος ενώνονται με έναν εκπληκτικά απίστευτο τρόπο!Κοινή αφετηρία και στις δυο ιστορίες το θέμα της μητρότητας.Η συγγραφέας προσεγγίζει τόσο όμορφα το θέμα που θα αγγίξει και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες. Μαγική πλοκή ντυμένη με τα συναισθήματα της αγωνίας, του μυστηρίου,της λύπης , της συγκίνησης και της αγάπης να κορυφώνονται όσο πλησιάζεις στο τέλος του βιβλίου.Είμαι σίγουρη πώς όσοι ξεκινήσετε την ανάγνωση του θα σας αφήσει τα δυνατά συναισθήματα που άφησε και σε εμένα.Το αγάπησα και το συστήνω ανεπιφύλακτα!Ένα μικρό διαμαντάκι στη βιβλιοθήκη μου..
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ
Σιάτλ, 1933. Η Βέρα Ρέι, η οποία μεγαλώνει μόνη το παιδί της, αποχαιρετά τον τρίχρονο γιο της Ντάνιελ με ένα φιλί και πάει να δουλέψει τη βραδινή βάρδια στο τοπικό ξενοδοχείο. Όταν τελειώνει τη δουλειά, πυκνό χιόνι έχει καλύψει την πόλη ανήμερα Πρωτομαγιάς• και, επιστρέφοντας σπίτι, ο γιος της δεν είναι πουθενά. Βρίσκει το αρκουδάκι του πεσμένο στον παγωμένο δρόμο, το χιόνι όμως έχει καλύψει κάθε ίχνος είτε του Ντάνιελ είτε του δράστη. 


Σιάτλ, 2010. Η δημοσιογράφος της Σηάτλ Χέραλντ Κλερ Όλντριζ καλύπτει την αναπάντεχη χιονοθύελλα που πλήττει την πόλη 1η Μαΐου αλλά και την τελευταία φορά που είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο, 77 χρόνια νωρίτερα. Μέσα από την έρευνά της μαθαίνει για την ανεξιχνίαστη απαγωγή του μικρού αγοριού και ορκίζεται να βρει τη λύση του μυστηρίου. Στην πορεία, όμως, θα ανακαλύψει ότι με τη Βέρα τη συνδέουν πράγματα που ούτε που φανταζόταν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου