Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Τι να πρωτογράψει κανείς για την Κ.Τζιρίτα κάθε της βιβλίο μοναδικό ξεχωριστό και πάντα μα πάντα διαφορετικό από το προηγούμενο.Να γράψω ότι δε το περίμενα? Θα ήταν ψέμα. Από τις πιο ξεκούραστες και περιεκτικές γραφές της ελληνικής λογοτεχνίας που χτυπάνε κατευθείαν στην καρδιά του κάθε αναγνώστη ή τουλάχιστον στη δική μου!!Δηλώνω fun της, χρόνια τώρα δε με έχει απογοητεύσει ποτέ, ίσως γιατί σε όλα της τα βιβλία υπάρχει μια διάχυτη ατμόσφαιρα αισιοδοξίας και στις δύσκολες εποχές που ζούμε το κρίνω τουλάχιστον για μένα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.Είχα την τιμή να διαβάσω από τους πρώτους το βιβλίο .Ένα θα πω και θα σταματήσω, θα σας μαγέψει σε σημείο που θα αναρωτιέστε ποιος είναι ο ήρωας που ξεχωρίσατε μέσα σε αυτή την τόσο γλυκιά, τρυφερή ,συγκινητική και υπέροχη ιστορία που σίγουρα περνά απίστευτα συναισθήματα και μηνύματα στον αναγνώστη.Το ταξίδι της Ελπίδας μπορεί να έλαβε τέλος για μένα αλλά οι ήρωες αυτής της ιστορίας θα παραμείνουν στην καρδιά μου .Τόσα απλά!!!!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Πειραιάς 1967. Το πλοίο Ελπίς σαλπάρει για Αυστραλία, μεταφέροντας εκατοντάδες διαφορετικούς ανθρώπους με μια κοινή ελπίδα. μια καλύτερη ζωή. Ανάμεσά τους και η Ελπίδα, που ταξιδεύει με πλαστή ταυτότητα, κουβαλώντας μαζί της το φρικτό μυστικό της. Ένας ώριμος επιχειρηματίας, πρώην ναυτικός, ο γοητευτικός γιατρός του πλοίου, μια απελπισμένη γυναίκα που αναζητά το παιδί της στη μακρινή ήπειρο, μια νεαρή κοπέλα που πηγαίνει στην Αυστραλία να παντρευτεί χωρίς τη θέλησή της είναι μερικά από τα πρόσωπα που θα γνωρίσει κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού και που θα σημαδέψουν τη ζωή της για πάντα. 


Άραγε θα καταφέρει να φτάσει στο λιμάνι της λύτρωσης και της ευτυχίας ύστερα από τριάντα ολόκληρες μέρες μέσα σ’ αυτό το πλοίο; Διασχίζοντας ωκεανούς, γνωρίζοντας για πρώτη φορά εξωτικά μέρη και άγνωστους πολιτισμούς, θα καταφέρει να απαλλαγεί από όσα την κρατούν δέσμια στο σκοτεινό παρελθόν της;


Θα το ανακαλύψετε σαλπάροντας μαζί με την Ελπίδα στο συναρπαστικό της ταξίδι…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου