Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

ΚΥΝΗΓΟΙ ΖΩΗΣ ALEXA MERIAN ΕΚΔΟΣΕΙΣ MARADEL


Κυνηγοί ζωής,η αισθηματική περιπέτεια που αναρτήθηκε διαβάστηκε και  αγαπήθηκε στην φόρμα του Wattpad, ήρθε επιτέλους στα χέρια μου στην έντυπη μορφή της!
509 απολαυστικές σελίδες γεμάτες από  μίσος, ξέφρενο πάθος, ένταση, μυστήριο, αγωνία, ξεκαθάριση λογαριασμών, εκδίκηση !Με άλλα λόγια ,αδρεναλίνη με full τα γκάζια.
Η γραφή  σκληρή, ωμή,ρεαλιστική, έτσι ακριβώς όπως αρμόζει σε αυτές τις  ιστορίες,εκτοξεύει τη λίμπιντο στα ύψη  και στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά του αναγνώστη!
Δεν υπάρχει χρόνος για να ξεστρατίσει το μυαλό!
Σκέψεις, σχέδια, πολύπλοκα  και ανεπιθύμητα συναισθήματα είναι ορατά από την πρώτη σελίδα.
Σίγουρα δεν είναι από τις τρυφερές και ρομαντικές ιστορίες αγάπης ,αντίθετα είναι από τις πιο σκοτεινές !
Αν ψάχνετε κάτι τρυφερό, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!
Η δυναμική και μοναχική  Βαλεντίν με τη μυστική ταυτότητα και το καλά κρυμμένο παρελθόν της.. .
Η ανεξαρτησία και η ελευθερία το πρώτο της μέλημα! Δεύτερο μέλημα ξεχασμένο:Η αίσθηση του  να είσαι χρήσιμος σε κάποιον,να αγαπάς και να δένεσαι με κάποιον! Αυτό το ξεχασμένο συναίσθημα  αναβιώνει όταν στο δρόμο της βρίσκεται η αξιαγάπητη Ροσέλ! 
Ο απρόσιτος και δεσποτικός   Κίλιαν, ο αδερφός της Ροσέλ, έχει ξεχάσει κάθε ανθρώπινο συναίσθημα!Στο μυαλό του υπάρχει μόνο η δίψα της εξουσίας και ένα καλοστημένο σχέδιο εκδίκησης. 
Δύο αποφασιστικοί και ισχυροί χαρακτήρες, δύο αγρίμια  τόσο όμοια, που δεν έχουν μάθει να χάνουν ποτέ. 
Δύσκολοι στην συνύπαρξη, νιώθουν από την πρώτη στιγμή μια  έντονη αποστροφή ο ένας για τον άλλον!
Σίγουροι  για τον εαυτό τους προσπαθούν να πολεμήσουν κάθε συναίσθημα. 
Οι Φιλοδοξίες ,οι  φόβοι  και  η  κατάχρηση εξουσίας, έχουν διαμορφώσει τους χαρακτήρες τους , τις ζωές τους, τις προτεραιότητες τους..
Τα  δηλητηριώδη βέλη του έρωτα, δεν αργούν να κάνουν την εμφάνιση τους.
Όταν βρίσκονται μαζί, κάθε ενδοιασμός χάνεται, και αφήνονται να τους παρασύρει το πάθος! 
Η παρουσία του ενός, αφυπνίζει τις αισθήσεις του άλλου, αλλά συγχρόνως τους αφαιρεί τη σύνεση  και τη δύναμη  για να εκπληρώσουν  τον στόχο τους! 
Ξυπνάνε αισθήσεις που είναι φυλακισμένες στα βάθη της ψυχής τους. 
Έξαφνα όμως  η μαγεία χάνεται, απαγορευμένα μυστικά αναβλύζουν στην επιφάνεια και βρίσκονται πάλι στην αρχή..
Δεν υπάρχει μέλλον για αυτούς,δεν υπάρχει συγχώρεση!Υπάρχει πόνος και απαγορευμένο πάθος! 
Με την λογική βρίσκονται εκεί που θέλουν , εκεί που πρέπει, στον στόχο τους, οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα εκτροχιάζει τα σχέδια τους.
Πληγωμένες σιωπές, κρυφός θυμός,προδοσία,ανυποχώρητος εγωισμός,  βρίσκονται συνέχεια μπροστά τους, με αποτέλεσμα καρδιά  και μυαλό να  παλεύουν σ' ένα τρελό ρυθμό  και  να παραμένουν εκεί  μέχρι το λυτρωτικό τέλος !

LOVE BOOKS -LOVE READ 
.


ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ


"Σε σιχαίνομαι! Είσαι ένα τέρας που το μόνο που κυνηγάει είναι το αίμα!" του φώναξα και εκείνος χαμογέλασε διαβολικά. "Το ξέρω, έρωτα. Δεν περίμενα την επιβεβαίωση σου." είπε σκληρά και δεν ένιωσα έκπληξη. Για την ακρίβεια δεν ένιωθα τίποτα άλλο πέρα από θυμό. "Εμπρός, έρωτα... Ρίξε μου... Φρόντισε μόνο να μην αστοχήσεις γιατί τότε θα υποφέρεις στα δικά μου χέρια." είπε άγρια και μου ξέφυγε ένα γελάκι. "Ποτέ δεν αστοχώ." είπα και πάτησα την σκανδάλη..... Το όνομά της Βαλεντίν. Ή έτσι θέλει να λέει στον κόσμο. Περιπλανιέται στους δρόμους του Λονδίνου σαν άγνωστη, σαν κυνηγημένη ενώ κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η πραγματική της ιστορία. Όλα πηγαίνουν όπως θα ήθελε εκείνη όμως η μοίρα αποφασίζει να την δοκιμάσει και στέλνει στον δρόμο της το παρελθόν. Γνωρίζει από την αρχή τι σημαίνει οικογένεια, αγάπη και πραγματικός πόνος και αυτό μέσα από ένα ζευγάρι μπλε μάτια. Ξεχάστε τα τρυφερά λόγια και τις ρομαντικές σκηνές! Σε αυτή την ιστορία κυρίαρχος του παιχνιδιού είναι το πάθος! Το ωμό, κυνικό, σκληρό, φλογερό πάθος που σε κάνει να διψάς για περισσότερα! Πάθος για εξουσία, πάθος για εκδίκηση, πάθος για κατάκτηση, πάθος για ζωή! Μια ιστορία σαν του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στην πιο διεστραμμένη της μορφή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου