Σελίδες

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΣΟΦΙΑ ΝΤΟΥΠΗ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΚΕΑΝΟΣ

Μια απόπειρα δολοφονίας γίνεται η αφορμή για να ξαναβρεθούν κάποιοι φίλοι από τα παλιά αλλά και να γεννηθούν νέες φιλίες. 
Πέτρος -Μάκης -Λευτέρης-Επαμεινώντας 
Μέσα από την προσωπική ζωή του καθενός βλέπουμε την καθημερινότητα τους, τις σκέψεις τους και την πορεία της ζωής τους..
Κάποιοι  βουλιάζουν μέρα μέρα, υπάρχουν μεγάλες  πληγές που αιμοραγούν που δεν έκλεισαν ή ακόμη χειρότερα δεν θα κλείσουν ποτέ.
Χάνουν επαφή με την πραγματικότητα ,  διαλύουν οικογένειες, γίνονται έρμαια του εαυτού τους  χάνοντας τελείως  τον αυτοσεβασμό τους.
Άνθρωποι που μέχρι χθες άνηκαν στους υποδειγματικούς πολίτες, έχουν γίνει αγνώριστοι..
Επιρρίπτουν ευθύνες , πέφτοντας σε τραγικά λάθη,  Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά στις  μεγάλες δυσκολίες της ζωής .γιατί  δεν μπορεί να διαχειριστεί  με τον ίδιο τρόπο τα  τραγικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με το κοντινό του περιβάλλον.
Το μυαλό παίζει διάφορα παιχνίδια που ούτε μπορείς να τα φανταστείς...
Απώλειες που κουρελιάζουν τη ψυχή ,στερούν κάθε διάθεση για ζωή, δεν αφήνουν ούτε μια  χαραμάδα διαφυγής...
Το νόμισμα πάντα έχει δύο όψεις..
Σε αυτό το βιβλίο βλέπουμε μπροστά μας και τις δύο!
Μπορούμε όχι απλά να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα αλλά να συμπάσχουμε μαζί με τους ήρωες!
Ίσως γιατί το μόνο βέβαιο είναι ότι ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ και σίγουρα Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Η Φιλία ενάντια της Δικαιοσύνης ...
Μεγάλα διλήμματα Μοιραίες συναντήσεις  μέσα από τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας ..
Η συγγραφέας με γλώσσα σκληρή και άμεση  δημιούργησε  ένα ρεαλιστικό μυθιστόρημα με ήρωες, ανθρώπους της διπλανής πόρτας!Μέσα από ένα άρτιο ψυχογράφημα μαθαίνουμε σταδιακά τι ακριβώς έχει συμβεί. Είναι αδύνατο να μην προβληματιστείς μπαίνοντας στη θέση των ηρώων και να αναρωτηθείς τι θα έκανες αν ήσουν εσύ στη θέση τους!

LOVE BOOKS  LOVE READ 

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ 

ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

 Ποιός είναι ο δράστης που ευθύνεται για την απόπειρα εναντίον του υφυπουργού; Ποιά η αιτία; Και ποιά η σχέση του Μοντεσκιέ με το θύμα... τον θύτη... και το έγκλημα; Πώς εμπλέκεται ο Πέτρος, ένας αστυνομικός που έχει αποταχθεί από το Σώμα, στην υπόθεση; Θα καταφέρει να βάλει σε τάξη το σκόρπιο του μυαλό, τον πόνο και την απόλυτη εξάρτησή του απ’ το ποτό;
Τί θα μετρήσει περισσότερο για κείνον, η φιλία ή η δικαιοσύνη; Τα διλήμματά του θα περιπλέξουν ακόμη περισσότερο η μοίρα με τα παιχνίδια της, αλλά και η δικαιοσύνη, που δεν αποδίδεται πάντα, συνθέτοντας έτσι ένα σκηνικό που το καθορίζουν η αμφιβολία και τα αναπάντητα ερωτήματα. Θα μπορέσει τελικά να βρει τις απαντήσεις; Θα είναι δίκαιες οι λύσεις που θα φέρουν την τελική κάθαρση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου