Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΣΤΕΡΙΑ KIMBERLEY FREEMAN ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Ένα βιβλίο που εστιάζει στους ισχυρούς δεσμούς της οικογένειας, της ταυτότητας, του ρομαντισμού, της αγάπης, της απώλειας, της περιπέτειας και της ιστορίας!
Κινείται σε τρεις εποχές.Ξεκινά με το σήμερα και στην επιστροφή της Βικτόρια-Τόρι στην Αγγλία από την Αυστραλία λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας της μητέρας της, που βρίσκεται στα αρχικά στάδια της άνοια.
Κατά τη διαδικασία της οργάνωσης των υποθέσεων της μητέρας της, η Τόρι βρίσκει μια συγκινητική επιστολή που αποκαλύπτει μια ιστορία για μια μητέρα που εγκατέλειψε το μωρό της έναν αιώνα πριν.Ο Αναγνώστης γυρνάει στο παρελθόν, στο 1800 και γνωρίζει την ευγενή οικογένεια Μπρέκμπι και τις κόρες αυτής, Μαριάννα και Τζένεβιν .Αυτή είναι η δεύτερη ιστορία, η τρίτη που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου είναι η ιστορία της Άγκνες, που ξεκινά το 1874 στη στέγη των εγκαταλειμμένων παιδιών.Είναι το μέρος που έζησε μέχρι την ενηλικίωση της.Μοναδική της επιθυμία, είναι να βρει και να γνωρίσει τη μητέρα της. Το μόνο της εφόδιο φεύγοντας από τη στέγη είναι ένα ανάγλυφο κουμπί που έχει πάνω του ένα μονόκερο, σαν απόδειξη της ταυτότητας της. Άγκνες μια και αυτή είναι στην ουσία η κεντρική ηρωίδα του βιβλίου ένα κορίτσι τόσο δυναμικό και συγχρόνως τόσο ασυμβίβαστο! Τίποτε και κανείς δεν μπόρεσε να την αποσπάσει από τον επικεντρωμένο στόχο της.Άλλωστε όταν θες κάτι πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις!!Τη θαύμασα για όλα τα ρίσκα που πήρε αφήνοντας πίσω την απόλυτη ευτυχία που βρήκε στο πρόσωπο του ευγενικού Τζούλιους. Η αναζήτηση της επικίνδυνη, γεμάτη περιπέτεια και αγωνία καθώς πλησιάζει περισσότερο στην ανακάλυψη της ταυτότητας, της μητέρας της. Έντονη πλοκή, γεμάτη αναταραχή, θλίψη και συναισθηματική περιπέτεια.Ένα απολαυστικό ανάγνωσμα,  με δύο πολύ ισχυρές ιστορίες.  
Όσο και αν αγάπησα την Άγκνες, η ιστορία που γκρατζούνισε την καρδιά μου είναι η ιστορία της Μαριάννας και του Εμίλ..
Πόσο μακριά θα μπορούσατε να πάτε για να βρείτε το παρελθόν σας και να αποκαλύψετε το παρόν;Ανακαλύψτε μέχρι που έφτασαν οι ήρωες της ιστορίας !Για άλλη μια φορά η kimberley Freeman δεν με απογοήτευσε, στάθηκε αντάξια των προσδοκιών μου!

LOVE BOOKS -LOVE READ


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΔΩ
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Στις ζοφερές ακτές της Βόρειας Αγγλίας του 1874, η ατίθαση Άγκνες φεύγει επιτέλους από το αυστηρό ορφανοτροφείο στο οποίο μεγάλωσε. Και την ίδια μέρα ανακαλύπτει ένα μυστικό? όταν η μητέρα της την είχε εγκαταλείψει, είχε κρύψει στα ρούχα της ένα κουμπί με έναν μονόκερο. 
Πάντα πίστευε ότι η μητέρα της ήταν πολύ φτωχή για να την αναθρέψει, αλλά διαπιστώνει ότι το κουμπί αυτό ανήκει στην όμορφη και δυναμική Τζένεβιβ, κληρονόμο μιας αριστοκρατικής οικογένειας. Η Άγκνες την έχει δει μόνο μία φορά, αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ το πρόσωπό της…
Προκειμένου να ανακαλύψει τα ίχνη της εξαφανισμένης Τζένεβιβ, η Άγκνες ρίχνεται σε μια αναζήτηση που θα την οδηγήσει από τις φτωχές γειτονιές του Λονδίνου μέχρι το απατηλό Παρίσι, και από εκεί σε ένα ταξίδι πέρα απ’ τον ωκεανό… 

Το Μια Θάλασσα Αστέρια δεν είναι μόνο ένα συγκινητικό, ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα αλλά και μια ωδή στην αγάπη, στη μητρότητα και στο θάρρος που χρειάζεται για να ανακαλύψουμε τις επιθυμίες μας. 
Είναι ένα βιβλίο που, όταν το τελειώσετε, θα θελήσετε να βρείτε τους ήρωές του και να συζητήσετε μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου